182274
  • mosoporr
    addig amég nem a fizetés mértékéhez büntetnek csak röhögnek a gazdagok...
    30e ft kb 3napi melo értéke,Sumi napi 280milliot ft kap mostasszem nagyot nézne ha látná a csekken h 840milla telcsizésért
  • Enc0re
    a magyar rendőrök a magyart is igen nehezen beszélik, nemhogy még az angolt vagy németet :D
  • gyepesjoint
    sumis budipapír,yeah
  • Legend Killer
    - Sajnos meg kell büntessük.
    - Miért?
    - Mert telefonált vezetés közben... de tudja mit? Ha ad nekünk autogramot, el van intézve.
    - Oké, rendben.

:DD
  • Bandee1987
    Schumi vezetés közben telefonált Budapesten - tv2-s videóriport

Képzelem, még ha véletlen meg is büntetnék, biztos nehezen tudná kifizetni a bírságot.
  • G_ArchAngel #84668
    OFF
    Ostberg (7.), majd Raikkonen (15.) is kiesett ugyanazon a helyen, a finn epp, hogy elkerulte a Subarut...
    Mondjuk a Punto motorja amugyis haldoklott, ezert nem is lett volna eselye:(
    ON
  • WNW
    Renault fellebezes, augusztus 17......
  • M@TriX
    Alonso-ról semmi hír? Hazai futamáról eltiltani, ráadásul ilyenért szerintem elég durva. Nem vagyok Alonso fan, de azért hiányozna a futamról, az itthoni nagydíjra is hozott ki sizgalmat.

ráadásul ő szerintem pont hogy próbálta redukálni az esetleges szerencsétlenséget. meg nem egyszer láttam már elszabadult kereket, de ilyen büntetésre nem emlékszem.

ha a csapatnak elvennék a pontjait a magyar vagy a spanyol futamról azt még esetleg megértem, de a pilótát büntetni szerintem nagy lúzerség.
  • G_ArchAngel #84665
    "Ami a jövőt illeti, nagy a valószínűsége annak, hogy részt veszek néhány rali-versenyen, de ez mind attól függ, karrierem mely szakaszában bukkan fel a lehetőség. Már vagy öt-hat éve van rali-autóm, és sokat szoktam vele gyakorolni."

Mivel sokat szokta vezetni, és terepre is ki kimegy vele, Kubica felnéz azokra, akik sikereket értek el a raliban, mert tudja, hogy különleges képességekkel kell rendelkezni ahhoz, hogy a fák között, szinte vakon száguldj.

"Számos rali-versenyző van, akit nagyon tisztelek, és mivel a múltban próbálkoztam a raliban, tudom, micsoda tökös gyerekek ezek. A határon autózni, tizedekért harcolni egy olyan útszakaszon, amit fák öveznek, nem kis teljesítmény" – folytatta a lengyel.

"Nálunk mindenki minden kanyart, kerékvetőt ismer, azonban a rali teljesen más."
  • Totti5
    több öröm volt az arcán az alatt a 2 perc alatt amíg a tévében láttam nyilatkozni az atóból, mint egész idény alatt az Fben:D
  • G_ArchAngel #84663
    jok a kommentek alatta:)

vegulis en sem orulnek, ha egy pelenkas is elkenne a szamat:)))

(Kimi amugy feljott a 15. helyre, kozvetlenul csapattarsa moge, aki egesz evben rallyzik, talan ezzel mar harmadik a kategoriajaban)
  • WNW
    Coulthard vs. Kimi... Mikor a buli kiralyok osszecsapnak..:))
  • allock #84661
    háát
    biztos van elfekvőben 1-2raktár tele cuccosokkal :D
  • gyepesjoint
    jah,Alguersuari is "kurva sokat tesztelt",az biztos,pedig csak kis taknyos...
  • gyepesjoint
    ...no comment,kiváncsian várom az elöljáról nyilatkozatát...már ha lesznek :S
  • kifli
    és ha valamit már nemgyártanak? :)
  • ScarY MAN
    szal akkor igaz. gp2es slickeken nyomja es mar hivatalosan is o vezette :)
  • ScarY MAN
    hmm
  • Kit--Kat
    Most ha nem éerted amit írtam nem tudok mit csinálni.
    Azért még 1x.
    Amikor Massa kijött a boxból neki mnet Bourdaisnak, erre megcsúszott, Bourdais mehetett továb. Ha nagylelkűek vagyunk ez akkor is max versenybaleset. Erre a csóró Bpudais-t meg behívták áthajtásosra azzal a címszóval, hogy balesetet okozott, ami agyrém hülyeség és így Massa hozott pontot Hamiltonon.

Hamilton esete meg az elfékezéssel a rajtnál, én nem bírom Hamiltont, ráadásul ezzel mint ahogy kiderült Kimitől vette el a futamgyőzelmet, szóval maximálisan megérdemelte a büntetést. De az amit Massa művelt, ahogy levágta a kanyart, majd oldalról nekiment Hamiltonnak és megpördítette, nem volt azonos súlyú este mint Hamilton elfékezésével.
    Sokkal súlyosabb büntetést érdemelt Massa mint Lewis, ráadásul Hamiltont úgy megpördítette, hogy az egész mezőny el ment mellette.

Semelyikük sem nőtt fel a VB címhez amikor ilyeneket csináltak az utolsó nagydíjon, na mind1.

• Legend Killer
    élmény volt újra nézni. várom nagyon.
  • allock #84653
    neki ingyenes szervíz jár x)
  • kifli
    hűlyevagy? még tönkreteszi :)
    meg az 2006-os :)
  • allock #84651
    MS-nek van saját F1es kocsija nem?
    azzal kedvére furikázhat xd
  • madmanic
    [URL=http://f1.blog.hu/2009/07/31/video_schumacher_elso_koreirol]Újabb "hiteles" felvétel MS teszteléséről..[/URL]

A gép valóban régebbi, de hogy ki vezeti...

És a cikkben, megint NEM ÉN ÍRTAM HOGY KIJÁTSZOTTA A TESZTTILALMAT..

CSak hogy még a látszatát is kerüljem hogy esetleg nem tudok szöveget értelmezni...
  • ÁjjLe BoBBi
    ezt biztosan betaníttatták veled.
  • [Jakuza]
    Ki kit lokott le ? :D
    Hamilton az egesz idenyben a fure terelte a versenyzotarsait, e orulj mar meg.
    Meg hogy elrontott fekezes lol.
  • Kit--Kat
    Mikor amikor Massa nekiment Bourdais-nank és utána Bourdais-t büntették meg?
    Vagy amikor kilökte Hamiltont és ugyanazt a büntetést kapta mint Hamilton az elrontott fékezésnél?
  • [Jakuza]
    Massat toltak ? :D Te igazan hulyesegeket beszelsz. Akit toltak az maga Hamilton volt, mig Massaek szerencsetlenkedtek.
  • Kit--Kat
    Kezdjük ott, hogy Räikkönen igen is nagyot küzdött 2x akkorát mint Hamilton, 1 hibát elkövetve azt is időmérőn és temérdek technikai hátráltatással 2007-ben.

Másrészt aki azt mondja, hogy Hamilton a kanyarban nyerte meg az hülye, ha nem büntetik meg annyiszor és Massát nem tolják úgy, már futamokkal korábban eldőlt volna a 2008as bajnoki cím.

2008 nem volt magas szintű év ha azt nézzük a 2 bajnokesélyes mennyit hibázott.
  • Kit--Kat
    Speciel az ÁEK-nek egy 2007-ben átadott vadi új kórházszárnya amiről te most beszélsz, nem felújított.
    Én azért remélem ez nem jut a többi sorsára és egy jó példakép lesz a magyar egészségügyben.
  • gyepesjoint
    ha nekik megengedik,akkor kútba esik az egész teszt szabály,azaz minden team-nek engedni kéne a teszteket...na meg 1 pacák miatt nem fogják megszüntetni :)
  • a.carkey
    OFF:

Nem ez a baj. Az a baj, hogy hozzábasznak jól funkcionáló kórházakhoz egyes tök eladósodott szutykokat, aztán azok szépen lehúzzák az egyébként korábban életképes konstrukciót a béka segge közelébe úgy, hogy felújításra, műszer-gyógyszer és egyéb orvosi dolog beszerzésére sem marad elég pénzük. (A vége persze mindenhol az orvoselvándorlás ...) Először kiszervezik ami még működik, majd átteszik "haveri" helyekre amiből pénz jöhet, persze mindezt magyar szinvonalon, aztán a maradék, amely korábban a kiszervezettek adósságállományát is átvette meg szépen eladósodik. A végén vagy bezárják, lebontják, pláza, vagy "haveri" kezek szépen ráteszik a mancsukat. Lesz belőle magánklinika, amit egy ideig tisztességesen tudnak működtetni, majd "lehúzóbázis" lesz belőle. Ha nem lesz magánklinika, akkor "haveri" vállalkozásban kezdik el működtetni a közintézményt (haver, semmihez sem értő orvosok, stb), persze magyar szinvonalon adósságok garmadáját felhalmozva, hogy a vége bezárás, lebontás/pláza, vagy állami kezekbe való visszahelyezés legyen (persze a szart is vissza/felszámolva az állambácsinak amit belefeccöltek a kórházba).

Az ÁEK egy jó és modern kórház, helikopterleszállóval, felújítva, jó orvosokkal, de természetesen minden kóros tünetét magánviseli a magyar egészségügynek. Egy-egy eset kapcsán lehet vele dicsekedni, de a többihez képest (pl. OBSI) max. annyiban más, hogy nem 1 hanem 10 éven belül fognak ellene csődeljárást indítani.
  • gyepesjoint
    igen,csak ha Hamilton kerül szóba,hogy megérdemli-e,akkor jön a sok elvakult rejkönen,meg ferkesz fán,hogy Hamilton az uccsó kanyarba előzött,és csak ezért lett VB...mert rejkönen kurvára nagyot küzdött,az biztos...
  • G_ArchAngel #84640
    (OFF: Kimi egyelore 17., kategoriajaban a 4. a finn rallyen)
  • Totti5
    Az egy dolog hogy a pilóta belelül a tutiba és kitolja a szemét miután megfelelően belövik az autót a mérnökökkel, és a telemetria alapján a mérnökök majd megondják nekik hogy hol tud még gyorsulni, hol van már pár tized, ezred... a kettő csak egütt működik, de mindenek előtt kell egy jó vas ami viszont a mérnökök, a szélcsatorna és a szimulációk gyömölcse, és utána lehet az alapokra éptkezni a pilóta segtségével
  • Kit--Kat
    Inkább néhány kórház állapotát találom aggasztónak, ahogy levannak harcolva.
  • Kit--Kat
    Én nekem csak jó tapasztalataim vannak, sajnos már voltam kórházban párszor, de egy rossz szavam sem lehet.
  • autoszimulator
    jah, amíg nem dugod a zsebükbe a pénzt. de az sem mindegy mennyit, van olyan, amelyik szól(!) ha éppenséggel kevésnek találja amit kapott (<10e ft). Pedig úgy rémlik, ők kapnak fizetést, én meg fizetem a TB-t, de akkor mégsem így megy ez.
  • mflex #84635
    Az átlag és az agytröszt orvosok hozzáállása az átlag emberekhez rettenetes, tisztelet a kivetélnek...

Én így írtam volna.

Ha van lóvéd, akkor semmi gond, de egy átlag taj kártyás beteget 99%-ban leszarnak...
  • WNW
    A magyar egeszsegugy a kiemelt kozpontokban jo szinvonalu.. De a szocializmusbol orokolt rendszere mukodeskeptelen, illetve az atlag orvosok hozzaallas rettenetes, tisztelet a kivetelnek..