• [Jakuza]
    "FORMULA–1. Massa egyetértett: úgy véli, drágák voltak a jegyek, ezért kelt csak el 36 ezer bérlet a 130 ezer férőhelyes lelátóra
    Webber szerint a szervezők hibája miatt voltak üresek a lelátók"

Lol es ezek ezt el is hiszik ? :D
    Azt nem kapisgaljak, hogy unalmasak a versenyek es igy nem igazan kelti fel az emberek erdeklodeset ?
    Mondjuk ezt is sajat maganak koszonheti az idiota FIA az allando modositgatasaival,meg hogy nem alltak a sarkukra, amikor bevizsgaltak a diffuzorokat.
    Na most mar szivhatjak a fogukat.
    Nem mintha Button ellen akarnek szolni, de engem mar az esos futamon zavart, hogy amikor kitisztult az eg es siman lehetett volna versenyeztetni inkabb leallitottak a futamot, nehogy leelozhesse barki is, amikor egyertelmuen gyorsabbak voltak a mogotte levok.
    Ott mar ugy ereztem, hogy a birak befolyasolni akarjak az eredmeny.
    Persze errol nem Button tehet, de azert nehogymar azert mert a szovetseg nagyresze britt, akkor nekik engedmenyeket tegyenek, vagy hatterbol befolyasoljak az eredmenyt.
    2 eve azt sem ertettem, hogyan kaphatta meg a McLaren foleg a botranya tukreben az idomero szerkezetre kiirt palyazatot, egyszeruen erthetetlen volt.
    Nem azt mondom, hogy az McLaren nem vehet reszt ilyen akciokban, hanem arra ertem, hogy egyetlen egy csapat sem kaphatna ilyet, aki nem lehet elfogulatlan az F1-es befolyasolasban.
    Teljesen neutral cegnek szabadott volna adni csak kizarva az osszes F1-es csapatot a palyazati kiirasbol.
    A FIA-rol pedig meg van a velemenyem, ide vezetett az allando szabalymodositgatas, allando szajizuk szerinti szabalyertelmezgetesuk,ahol ugy buntetnek meg vagy mentenek fel valakit, hogy a nezettseget vagy az erdekekeiket helyezik eloterbe.
    Meg is latszik, hova fajult ez a szemlelet.
    Remelem hamarosan kilep az osszes nagycsapat es alakitanak egy uj tiszta versenysorozatot, mert erre mar egyre kevesebben kivancsiak a sok tisztatalansag miatt.