182274
  • BaliBoy
    Mintha nem is egy kategóriában versenyeztek volna. :))
  • Magnum PI
    Sziasztok!

Szerintem most az 1. öt legjobb pilota ebben a sorrnedben:

1. Sumi (mivel fog indulni a köv futamon, aktivnak tekintem)
    2. Alonso
    3. Vettel
    4. Kimi (ebben nem vagyok biztos)
    5. Hamilton
  • gameplusz
    Néznivaló mindenkinek!
  • BaliBoy
    Right Said Fred - Stand up for the Champions
  • G_ArchAngel #84310
    Ki akar fogadni arra, hogy a Toyota es a Renault is kiszall ev vegeig?
    (Biatore meg akarja venni a csapatot, igy oket nem feltem...)
  • G_ArchAngel #84309
    Right Said Fred - Stand up (for the champions)
  • norbi56
    Valaki tudja mi a címe és előadója a számnak ami a video alatt megy?
  • norbi56
    Most olvasok vissza:O:O:O
    Kajak visszajön?Nem csak pletyka?:O
  • norbi56
    Jó lenne ebben az évben Felipe helyett őt látni,tudon nincs rá sok esély csak pletyka,de jó lenne:)
  • paj01
    Hat ez nem semmi. Bar nem eppen kedvencem de jo lesz latni az oreget megint:) Csak az a baj, hogy amikor schumi ott van akkor kiminek mindig van vmi gondja pl a legutobbi nemet nagydijon is meg sok mas futamon is.
    Remelem a kovetkezo futamokra ez nem lesz igaz:) Á nagyon jó lesz. Remelem majd neha osszefut a palyan barival alonsoval hamiltonnal, no meg kimivel:)
  • Bandee1987
    Amikor először láttam pár hónapja nekem is könnyezett :)
  • gyuri12
    Ezen bekönnyezett a szemem,köszönöm,hogy linkelted!
  • Bandee1987
    Igazából a visszatéréssel kapcsolatban óvatos lenni, és megpróbálom úgy felfogni az egészet, hogy ha Schumi pontszerző lesz vagy annál jobb, az már hatalmas öröm számomra.
  • Firerock
    bocsi #84237-ra ment
    és ki az az 1etlen szerinted okoska?
  • Bandee1987
    hát igen, ez szép volt mind Schumitól mind Alonsotól.
  • Firerock
    tehetség?kivagyte hogy ilyen hülyeségeket beszélsz?aki profi pilóta az már tehetséges és aki eljut a forma1-be az a tehetségnek is a legfelsőbb szintje...Szerintem neked fogalomzavarod van
  • Totti5
    GP2ben brillírozott. F1ben szenzációsan kezdte az első évét raklap dobogó, aztán győzelmek, ha nincs az a boxutcai kicsúszás simán VB az első évében, úgy hoyg Alonso volt a másik autóban. 2. évében onnan folytatta ahol abbahagyata, megynyerte a Vbt. Idén a szarból visszajöttek és 2 futammal ezellőti szinte még a pontszerzésre is alkalmatlan autóval fölényesne megnyerte a Magyar GPt.

Mit kell még neki bizonyítania? mit????
  • sKeezo
    hát ez gyönyörű, hogy mennek mindketten

• bardocz
    Kimi volt az egyetlen férfi Sumin kívül akkor a pályán:-)
  • Gabor_(HSF)
    Na ennek és családom örömére,megyek nosztalgiázom egy kicsit és megnézek egy régebbi Sumi-s futamot
  • G_ArchAngel #84294
    nemeteket nem utalom, csak es kizarolag a digokat...

akkor kellene pszihomokushoz mennem, ha hazakoltoznek...
  • Bandee1987
    Egyik kedvenc videóm Schumi rajongóknak ajánlom :)
  • Legend Killer
    LOL
  • BaliBoy
    Erről.
  • Legend Killer
    nem várunk, csak örülünk neki, hogy itt lesz.
  • Minstrel
    "Mi Vörösök híresek vagyunk nagylelküségünkrõl, pl. példaképem a Legyõzhetetlen Örökösbajnok Michael Schumacher kb. 10 vb címet adományozott pályafutása alatt a szánalmas nemvörös divatpilótáknak..."
  • Legend Killer
    :D

nevetséges gúnyolódásaid lepörögnek rólunk, Michael Schumacher fanokról :D.
  • sKeezo
    hagyjad. most hamilton a faszagyerek mert kers-el olyan hűdepro milyet rajtol..
  • Máté94
    Egy sor tűz........
  • Bandee1987
    Na, ezt a kilödöséses példát nem kellett volna felhoznod, mert én is tudok példát mondani. Senna az 1990-es Japán Nagydíjon belement Prostba, és ezzel mindketten kiestek a versenyből, így Senna lett a bajnok. 1 évvel később beismerte, hogy szántszándékkal, előre kitervelve ment bele a franciába. Mégse ítélem el az eset miatt, és szerintem senki más se így utólag, sőt őt is úgy ismerem el, mint az egyik legnagyobb legenda.
  • Punker
    miről maradtam le? (lusta visszaolvasni)
  • Gabor_(HSF)
    Utálod a digokat,a németeket,rajtam kivül,van még valaki akiket szeretsz???
  • Gabor_(HSF)
    Azt hiszem kezdelek érteni..
    Hiányzik faterod,akivel olyan jókat vitáztatok,amikor ő még MS szurkoló volt..
    Sztem költözz haza,az lehet a megoldás..
    Úgy gondolom felcsapok pszhihologusnak is,emlékezetem szerint,azt még nem proszáltam
  • G_ArchAngel #84281
    aha, es ezt hol olvastad?
  • WuFraZselic
    ja, Schumi nem volt tehetséges, a mezőny közepén elkezdte kivágni a neki nem tetszőket, és hozott neki 7 VB címet.
  • Pluskast
    Nem mondom, hogy nem tehetséges Hamilton de számomra még nem tett le semmit. Az az 1 vb cím is olyan amilyen. Kb olyan számomr mint villneuve vagy Hill.
  • G_ArchAngel #84278
    nemet turistaknak azert erdekes lehet, ujra latni az istenkiralylegendat ket ibizai tucc-tucc party kozott...
  • a.carkey
    Különösen, ha a Renault nem indul, és Schumacher miatt Alonso már a Ferrariba se fér be ... :D
  • sKeezo
    na látjátok gyerekek, ezt mondtam. 2007től nézi a f1-et. persze hogy hamilton fan...
  • Gabor_(HSF)
    Igen.. ez kb ugy van mint a polósaink a Szerbekkel..
    Valakinek elnézik,van akinek nem