FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hááát nekem nem jeleníti meg....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bardocz
viszont tök gyorsan tud ugrálni,veri az öszes békát😄
Jaja csak elképzelés, ezt egy török srác csinálta (asszem). Királyul néz ki.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

passatgt
jobbklikk kép megjelenítése

de szerintem már találkoztatok ezzel...

BaliBoy
Olyan sárga béka alakja van. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

leginkább egy sárga békára hasonlít..

DjDano
Itt a 2008-as Ferrari 😊

Amugy ez tuti kamu, de azért királyul néz ki 😊)

Változik az idõmérõ

A Ferrari új csapatfõnöke, Stefano Domenicali a Gazzetta dello Sportnak elárulta, hogy a Sportszakmai Munkacsoport javaslatára 2008-tól apróbb módosításokat végeznek el az F1 kvalifikációs szisztémáján. Az idõmérõ továbbra is három fordulóból - a Q1-bõl, a Q2-bõl és a Q3-ból - fog állni, a Q1 hosszát azonban (minden bizonnyal azért, mert ezen még mind a 22 autó részt vesz, ami rendszerint zsúfoltságot okoz) 15-rõl 20 percre növelik, míg a Q2 negyedórás marad. A sport környezetvédelmi törekvéseivel összeegyeztethetetlen, sokat bírált benzinégetési fázistól úgy szabadulnak meg, hogy az elsõ tíz rajtkocka sorsát eldöntõ Q3-at 15-rõl 10 percesre rövidítik, és a csapatok a verseny elõtt nem tankolhatják majd vissza az itt elfogyasztott üzemanyagot.

Persze, de ahogy a cikk is említi KÖTELEZÕ környezeti hatástanulmányt is készíteni, ami bizony elmaradt. Jelen esetben most észérveket hoztak fel a zöldek.

feltételezem az elõkészítés során figyelembe vettek ilyen apróságokat, mint,már meglévõ közlekedés, infrastruktúra stb.

Ezért nem Tarackfitymánd-alsóra tervezték a pályát...

Azért ez nem ugyan az. Nem mindegy, hogy hová építjük azt az utat, és fõleg ha a célt így is elérhetjük. Nem olyan nagy baj, ha ésszerûen csináljuk a dolgokat és nem durrbele módon 😊

ennyi erõvel ne építsünk utat sehova 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Szerintem meg helyes. Most az miért lenne baj ha oda építenék a pályát ahol a legkevesebb gondot okozná?

a hoszzú csíkos földalatti berregõ utolsó érintetlen élõhelyét akarják feldúlni ezek az állat építtetõk!!! Szívtelen vadállat az összes!!

És különben is mi az a 40-50 ember akit elfogyasztanak a berregõk egy hónapban??

Esküszöm ez a levegõ munkacsoport valeciai tagozata...

Valenciai pálya veszélyben

Ugyan mi lehet az a nagy szennyezés?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Aztán kitudja lehet a fénymásoló karrierje most kezd beindulni és FIA biztos lesz aki papírokat fogja nyálazni és konkurens tervrajzokat fog lefülelni a csapatoknál😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandee1987
ezaz, pont azt csinálja 😊
De õ nem olyaan... 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bardocz
<#idiota>
Istencsászár
Meg kellett volna hívni a kémet is h megköszönhessék neki a konstruktõri címet<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A Ferrari meghívta magához a szemfüles fénymásolót
2007. december 19. szerda 20:34

Faludi Zoltán

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo meghívta Olaszországba azt a brit fénymásolót, aki segített felgöngyölíteni az idei évet végigkísérõ kémügyet, hogy személyesen is megköszönhesse neki készséges közremûködését.
Kép a cikkhez: A Ferrari meghívta magához a szemfüles fénymásolót
Szólj hozzá a cikkhez!
"Ha nem ez a munkatárs lett volna a fénymásolóban, akkor semmit nem tudnánk az egész ügyrõl" – mondta di Montezemolo a riportereknek a Ferrari év végi záró buliján Maranellóban. "Ezért is hívtuk meg hozzánk Maranellóba, és hamarosan a gyárunkat is megnézheti."

Az ismeretlen alkalmazott júniusban hívta fel a Ferrari figyelmét arra, hogy valaki nem kevesebb, mint 780 oldal technikai adatokat tartalmazó dokumentumot másoltatott le a fénymásoló szaküzletben.

A dossziét késõbb a McLaren fõtervezõje, Mike Coughlan otthonában, egy házkutatás alkalmával megtalálta a rendõrség, és ekkor vette kezdetét a kémügy, melynek eredményeképp kizárták csapatát a konstruktõrök versenyébõl, és rekordösszegû 100 millió dollárra büntették.

Montezemolo már a Belga Nagydíjon a fénymásolónak ajánlotta a Ferrari gyõzelmét, mikor az olaszok a McLaren kizárásával idõ elõtt megszerezték a konstruktõri bajnoki címet.

Azt követõen, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség a héten hivatalosan is véget vetett a kémügynek, Montezemolo bízik benne, hogy a sport túlléphet a történteken. A Ferrari elnöke azt is hozzátette, azóta nem beszélt a McLaren csapatfõnökével, Ron Dennisszel, hogy a wokingiak nyílt levélben bocsánatot kértek a kémügy kellemetlenségei miatt.

"Borzalmas történet, mielõbb el kell felejtenünk. A McLaren legutóbbi levele is azt bizonyítja, hogy valaki hazudott. Hogy Dennis kapcsolatba lépett-e velem? Nem, de Todt jó barátja, így talán vele igen."

http://gaborszantai.co.uk/

Shiwo
"A spanyol és az olasz sajtó egyetért benne, Alonso 2009-ben már Ferrarit akar vezetni, és valószínûsített hároméves megállapodásából szûk egy év múlva kiugorhat. Õ ezt cáfolja: "Nem vagyok az a típus, aki aláír, aztán egy év múlva továbbáll."

lol, ezen jót röhögtem...nem az a típus..végülis hány évet huzott le a mekinél ? 😛 amúgy szép ték 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

BaliBoy
És, hogy pont alonso van 60k-nál... <#pardon1><#zavart1>

Bandee1987
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ááá, mekkora ték geci, pedig télleg nem figyeltem 😊.....

nagyi kapott egy Megane RS-t...

Istencsászár
Nem. Briós megkérte a nagyit h beszéljen az unokájával😊

Bandee1987
Fernando Alonso: A nagyim mondta, hogy hagyjam ott a Mclarent

Hát igen, a nagymama szava szent.<#idiota>

mit tanulhatna tõle...?😊

csontváz a csaj, és csak a test miatt járna vele? 😄

Amúgymeg épp az jelentene nekem kinyílt csipát, hogy 22 évesen 39 évessel kavar... Majdnem anyja lehetne.

b-type
Absz. egyetértés (annak ellenére hogy én bevállalnám mint szél), Naomi-t már rengeteg 'sztárral' összehozták, autós és motoros világból is.
Hamilton-hoz meg valóban egyértelmûen túl öreg....vannak a saját korosztályában is egetverõ csinos csajok akik simán dõlnek neki, max nem hírességek.
Az idézett cikk úgy állítja be az egészet mintha micsoda fenhéjjázás lenne Hamilton részérõl, de az én olvasatomban teljesen rendben van, 15 év az sok, a sok hisztinek amit Hamilton köré szeretnének építeni is jó ha a harmadát láttam.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

köszönöm😊

BaliBoy
Hát nem tudom.. kinek a pap.. 😄

Most vettem észre,

Boldog Szülinapot!

<#integet2><#pias>

attól még jó teste van, és nem mellméret függõ, hogy a lepedõt hogy gyûri😊

BaliBoy
Ehh... én megértem a srácot. Az a nõ egy elõl deszka hátul léc. Nem tudom mi olyan csodálatos benne...

Annak ellenére, hogy Kimi Raikkönen 1999 után újabb bajnoki címet szerzett Finnországnak a Forma-1-ben, a helyi újságírók mégsem õt választották meg a 2007-es év finn sportemberének.
Bár mindenki a Ferrari versenyzõjét várta az elsõ pozícióba, Raikkönen végül csak a harmadik helyen végzett a tabellán.

A finn sportújságírók egyöntetûen a gerelyhajításban világbajnoki címet szerzett Tero Pitkamakit választották meg az év atlétájának. Pitkamaki összesen 203 újságírótól kapott szavazatot az elsõ helyre és összesen 4 724 ponttal az élen végzett.

A második helyet a sífutó Virpi Kuitunen (4 088 pont) kapta meg, aki kimagasló sikereket ért el az idei esztendõben. Kuitunen elsõ helyére összesen 118 újságíró szavazott.

Bár Raikkönent 149-en várták az elsõ helyre, a Ferrari versenyzõje kevesebb pontot kapott, így be kellett érnie a harmadik pozícióval.

A két sportolót mindössze 67 pont választotta csak el egymástól.

A legjobb finn sportoló "legnépszerûbb" dobása...

2007-12-18
Szenvtelen Hamilton: Naomi túl öreg hozzá

Kinyílt a csipája Lewis Hamiltonnak. A Forma-1-es cirkusz legutóbbi idényének nagy felfedezettje, az újoncként világbajnoki második helyet szerzõ brit pilóta nem éppen úriember módján emlegette Naomi Campbellel (képünkön) folytatott kapcsolatát.

A McLaren-Mercedes versenyzõjét a 2007-es szezon kezdetén nemcsak sportszakmailag, hanem emberileg, illedelmesség és viselkedés szempontjából is méltatta a nemzetközi sportvilág. A reflektorfény, a káprázatos sikerek és a száguldó cirkuszt körülvevõ iszonyatos felhajtás azonban teljesen megváltoztatták a szimpatikus fiatalembert, aki egyik pillanatról a másikra dobta szerelmét, össze-vissza flörtölgetett, szinte minden botrányba belekeveredett, képtelen volt higgadtan kezelni hisztérikus ellentétét Fernando Alonsóval.

Legutóbb a brit sajtó minden idõk egyik legkívánatosabb modelljével, Naomi Campbellel hozta össze Hamiltont. Az autóversenyzõ gyakran mutatkozott a Fekete Párducnak becézett hölggyel, ám hivatalosan nem jelentették be kapcsolatukat. A brit pilóta aztán megelégelte a találgatásokat és meglehetõsen nyers, antipatikus stílusban beszélt Naomiról.

- Én és Naomi nem alkotunk egy párt. Hogyanis alkotnánk, hisz túl öreg hozzám. Még a nõvérem sem lehetne, 15 évvel idõsebb nálam - mondta a sikeres szerepléstõl teljesen megrészegült Hamilton, akinek szavai valószínûleg hideg zuhanyként érték a 39 éves dívát.

- Kedvelem Naomit, de köztünk a jövõben sem lehet komoly kapcsolat. Egyébként egyedülálló vagyok, remekül érzem magam így - tette hozzá a 22 éves brit pilóta, aki az utóbbi idõben mutatott viselkedésével sok rajongóját elkeserítette. Na és persze Naomit is.

Én 31 vagyok, azaz 8 évvel idõsebb nálam is, de igencsak értékelném, mert bár egy hisztis picsa, de a testét sok jóval fiatalabb nõ megirigyelhetné...

Kit--Kat
CSak nem illik bele a jófiús imázsába amit elkezdett felépíteni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mondom MS

SC meg karambolozott.. állítólag a rádiót buzerálta és azért...

Punker
emlékeim szerint Alonso-t is megbüntették már aszem 😊

az mekkora hír lenne ha itt száguldozna bármelyikük és a zsaruk rögtön kenõpénzt kérnének 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Franciák már több versenyzõt megb*sztak, vagy vették el jogsiját😊

Gondolták, most segítettek a Renaultnak és Alonsonak?😊

Punker
nincs ebben semmi extra.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
most ez hatalmas hír😄
vagy õ az elsõ akinek elvették a jogsiját?😄
Kit--Kat

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Azért Böröczki nem tudom mit gondolt, párhuzamosan kiadni Talma könyvével egy Talma borítós könyvet 😊, szívtam már így én is, rossz könyvet vettem 1x ilyesmi megtévesztés miatt.

De hogy valakik megverték, no comment, mocsokság enyhén szólva

Nekem is az van, nálam nincs gond a lejátszással <#nemtudom>

Kit--Kat
Erre nem tudok mit mondani:o

bardocz
legújabb wmp van de mégsem játsza le😄D

Kit--Kat
Hmm érdekes.

Istencsászár
Magyarul a politika megy a háttérben, de ez legyen a pénzes kutyák és a hiénák harca, Talma meg versenyzik a többre tegyen nagy ívben, és azt hiszem tesz is.