Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Palikról annyit, hogy sok embernek teszik a közvetítése.. (Én is köztük vagyok) ad egy hangulatot az egésznek.... Még mindig jobb mint amikor a Wéber mega Collner beszabadult a stúdióba a tavalyi idény végén... Annál szarabb közvetítést nem hallottam még... ÉS szerintem elég sokan (a netet nem használók közül) szeretik hallgatni a Palikot. Én az ökörségeivel szeretem... ugyanis ember és igenis részrehajló minden ember és hülye az aki ezt nem fogadja el. Schumacherről pedig annyit, hogy én sem szeretem de amit a Ferrari a segítségével elért és anno a Benetton is azelőtt le a kalappal. Nem csak versenyezni tud meg ütni vágni az autót, hanem tudja, hogy mikor hol mit kell javítani. Szerintem nem sok pilóta épes erre.... El van szállva magától ez tény... És sajnos unalmas miatta a Forma-1. Kíváncsi vagyok mikor únja meg az egyedül körözgetést:)) menjen át Nascarba:))))