• b-type
    ?
    A Toyota-nak nem voltak sikeres adataik..ez egy fontos dolog, ne felejtsd ki a mondatomból :)
    Az adatok alapvetően fontosak, de a gyors autó...talán a leggyorsabb autó beállítási adatainak megléte nagyon fontos dolog...az egész mondatom akkor kap lényeget. A Toyota-nak ilyen nem volt, a Honda nyert egy futamot esős körülmények között...azaz szintén nem volt ilyen.
    A régmúlt időkkel nem foglalkozom, mert régen nem kellett egy pályán este rajtolni fényárban, vagy késő délután mert a nézőknek ne kelljen korán felkelni(!!)...ha ennek nem tulajdonítasz jelentőséget akkor oké, ha viszont igen akkor tudod mi minden a nézettség...én úgy gondolom, hogy ha csak a legcsekélyebb mértékben is veszélyeztetem a versenyzőket, azzal az igénnyel hogy ne kelljen korán felkellnem (ha lenne ilyen), akkor azonnal viszakoznék.
    Az FIA nem,
    a sok törekvés a biztonságról, a sok lassítás stb...az mind érdekesen fals most hogy a versenyzők panaszai miszerint bizonyos kanyarok beláthatatlanná váltak a fény-árnyék viszonyok megváltozásával.

Sztem sem döntöttek rosszul a KERS-t használók, sztem is később ez kifizetődik....én a jelenlegi helyzet megítélése miatt vitázom.
    NIncs leleményesség...nincs 2009 kiurgó leleményessége, ..illetve megfordítva: leleményesség mindig is volt....de most eddig hagyják is.
    Ennyi.
    Én a balabbik golyómat felteszem arra hogy a KERS betételével és egy betű szerinti diffúzorral a Brawn középcsapat lenne, és a Toyota egy erős középcsapat.
    A McLaren bevallotta hogy félretervezték az autójukat? ....hát sok mindent nem lehet mondani, ..még azt lehet hogy elmondják hogy szerintük a más csapatok megoldásai nem teljesen szabályosak míg az övékénél fel sem merült hogy szabálytakan vagy sem.
    Ezt is elmondták.