FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Ha nem feszülnek egymásnak a csapattársak az a baj, ha ütik egymást az a baj... ki érti ezt...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
Nem a vakmerõségért fizetik...pláne nem a csapattársával szemben. Ok mostmár a McLaren-nek nem számít a gyártók bajnoksága, de a csapat fõ érdeke az az hogy lehetõleg mindkét autója beérjen a célba. Ez a minimum hisz ez termeli a legkevesebb költéget a legtöbb haszon mellett.
Tehát nem azért fizetik hogy vakmerõ legyen.
Ha Hamilton nem veszi el a gázt és mindketten bukják a futamot, akkor megnézném hogy azt mondja a csapat, ez az srácok..ez a verseny.
Elõznie lehetett volna akkor is ha az egyenes végén kifékezi..de talán még melegszélbõl is elmegy Hamilton-nak.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Nézik ezek a pontversenyt? Ilyen baromság miatt akarják elveszíteni az egyénit???

"Jean, beismeri, hogy a világbajnokság megnyerésére most már Kimi az esélyesebb, és talán hasznos lenne a Ferrari számára, ha ezek után õt támogatnák jobban a McLarenek elleni harc során?" -JT: "Meglep a kérdés. Azt hiszem elsõsorban az a legfontosabb, hogy fellebbez-e a McLaren, vagy sem.
Mivel ha fellebbeznének, akkor azt hiszem, elég sokat változna a versenyzõk helyzete; ennek kérdése valószínûleg még a Japán Nagydíj elõtt eldõl, és így lehet, hogy teljesen más helyzettel kell szembenéznünk. Mielõtt azonban kiderülne, hogy lesz-e fellebbezés, addig semmit sem mondhatok."

Most vonatkoztassunk el attól, hogy Todt fia Massa menedzsere, hogy Todt mióta Kimi odakerült Massa seggét nyalja, hogy Todt mióta Kimi ismét beindult már nem tud Kimi ellen bulvárosan nyilatkozni, de ezek megõrültek? Kimi hátránya 13 pont. Massáé 20. A McLaren kijelentette, hogy nem fellebbez. Akkor meg mire várnak? Arra, hogy ha nem Kimit támogatják elveszítsék esetlegesen a VB címet? Bezzeg mikor Schumacher ott volt, még a két pontot is sajnálták Barrichellotól ...

Kiminek a Renaulthoz kéne mennie. Ott Briós - bármekkora ultrageciláda is - tuti máshogy állna ehhez az egészhez.

Hülye ez a Todt? Két éve nem nyertek egyénit. Most meg azon rágódik, hogy "ne vegyük el Massatól a lehetõséget"? Az állatja! Vegyék el. Ha Massa képes lenne a VB cím megnyerésére, akkor elõrébb lenne mint Kimi.

A medve nem játék.

Istencsászár
Ugye te ezt el is hiszed? ANGOL lap két szarabbul sikerült Hamilton verseny után valamit kell hogy kitaláljon, persze el lehet hinni, de azért van mindennek határa.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Tudom, csak ketten mondjuk ugy nyomatékosabb:)

Bucser
Ugyanezt mondtam... olvasd újra...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istencsászár

Istencsászár

Istencsászár
Monty Kimi is ezt csinálta anno, azt mi van ha fel van hozva a téma? de kibaszott jol kinyomták egymást a fûre, igy kell csinálni... aki nem rakja magát oda nem nyer.

a.carkey
Azért van különbség aközött, hogy valaki elveszi a gázt és a csapitársa megközelíti - BEL -, illetve amikor vki megfutja a verseny leggyorsabb körét a saját csapattársa mögött, és közben rámegy a másikra - TUR ...

A medve nem játék.

Bucser
Én ezért sajnáltam, hogy monty elment.

Nem baj ott van a NASCAR-ban és annyira nem is rossz helyen (erõs középmezõnyben a ranglistán a 20.-ik.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Ezért fizetik!!! Ennyi erõvel mehetnének üres pályán is.

mind Kubica, mind Coulthard, mind Kimi, mind Hamilton idei balesetei mutatják. A kocsik biztonságosak. akkor már lehet kockázatot is vállalni, mert az életüket nem igazán fenyegetik már.

HA versenyt akarsz nézni tekints rá a NASCAR-ra. Ez ami most az F-1-ben megy idõre körbeautózás, ha meg történik végre valami izgalom a pályán a pilóták nyávognak mintha nem ezért keresnének milliókat.

HA meg attól félnek hogy összetörik az autó lehet rá biztosítást kötni!!!

BaliBoy
Ezzel nem vitatkozol mert 1et értek veled. Mindezt csak azért írtam Angelnek mert a török nagydíj után elkezdte fikázni Massát, hogy a mögötte lévõ Raikönen gyorsabb volt és, hogy neki kellett volna nyernie. Persze aki nem elvakult Kimi drukker annak kapásból eszébe jut, hogy valszeg ott meg Massa nem nyomta már tövig vezetõ pozicióban. Mintahogy most 1értelmûen Massa gyorsabb volt a végén, de valszeg Kimi is tudott volna olyan tempót menni ha akar.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ettõl függetlenül Kubica tegnap többet és látványosabban elõzött, a rajt után Alonso is csak vonatozott. Valószínûleg, ha nem csak az élmezõnyt láthatnánk ilyen részletesen a rajtnál, láthatnán más versenyzõket hasonló szituációkat produkálni.
Nélküle még unalmasabb lenne az F1.Én örülök hogy van Alonso,õ legalább csinál is néha valamit,meg próbálkozik,nem csak vonatozik mint a többi...

b-type
Az hogy a vakmerõségnek semmi keresnivalója a pályán...pláne a másikkal szemben.
Vki addig tolja ki a helyzet határait amíg kontrollálni tudja.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Bucser
Ebben mi a kivetnivaló? Vakmerõen versenyzik...

Minden pilóta sír mint a fürdõskúrva ha történik valami a pályán vagy ütközésközeli helyzet van. Bezzeg ha õk csinálják az abszolút renben lévõ versenyszituáció...

Szánalom ez az egész.

Es honnet tudod, hogy Massa tenyleg azt hozta ki az autobol, ami tenylegesen benne lett volna a gyors kornel..? Kiminel egyertelmu volt, hogy mindent a maxra tekert Istanbulban az utolso elotti korben, annyira nagy volt az idobeni ugras.. Szerintem Massa csak annyival lett gyorsabb, mint amennyivel a puha gumi gyorsabb volt a kemenynel, azonos motor allapotnal.. Viszont dicseretes, hogy Kimi most hoskodes nelkul lehozta a veget.. Raadasul Massa vegig Alonsohoz idomult a sebessegnel, az volt a dolga, hogy oket megverje.. Es az vicces volt, mikor a vegen felaltak a dobogora minden, es Kimi versenymernoke Massat olelgette, meg razogatta...:) Teny, amig elnek Kimi eselyei a VB cimre, nem lesz a Ferrarinal ki-ki verseny egymas kozt.. Viszont a McLarenek, ha ebben a stilusban folytatjak, ki fogjak lokni egymast...

b-type
Van benne kivetnivaló, semmi szabálytalan, de kivetnivaló van benne :)
Ez már a sokadik Alonso-nál, amikor arra játszik hogy májd a másik elveszi a gázt, nagyon sok elõzésénél megfigyelhetõ ez, de a két kirívó Magny Cours-ban Heidfeld-l és itt az Eau Rouge-ban Hamilton-nal.
Lehet erre sakkozni, de nem mindenkivel...Sato pl. tutter nem venné el a gázt pozicíóharcban :))

M@TriX
pontosabban ráengedte a kocsiját, íven autózott. Nem volt fal hanem aszfalt, arra gondolt, hogy nem keni fel Hamit, de tuti mögé kerül majd ami neki jó, nem számolt azzal hogy Hami gázelvétel nélkül abszolválja az ívet ;) Mázlija volt, hogy aztán neki jött ki jobban a kanyarkombináció.

szerintem semmi kivetni való nincs abban amit cisnált, max egy kicsi (nem szeretem Alonsót...) Hami utána nyomhatta volna, de semmi, úgy láttam jobban félt attól, hogy rákenõdik valamire és 0 pontos lesz, mint hogy megelõzze Alonsot, ha tudja...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
azért annyiban vitatkoznék, hogy Kimin nem látszódott annyira az az igyekezet, Massa meg eléggé a határon nyomta...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Jacek
Az egybol latszott hogy van helye de elhozta szandekosan oldalra az autojat, kulomben elment volna Hamilton! Ennyit tud!

DjDano
Megnéztem többször is felsõ kamerás felvételbõl a rajt utáni Alonso-Hamilton affért és ki merem jelenteni, hogy Alonso szabályosan kilökte Hamiltont! Brutálisan ráhúzta a kocsiját.

Balyy
Én értem mit akar!
A törésteszt nélküli váltóra gondol! de az maradt a mekikben mivel megcsinálták a tesztet szóval ennek nincs köze! Ja és ez csak egy versenyen volt!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

lac coo
<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
mivan?

NEm kapta el alonsot szokásos megnyomom az év végét ritmust...
mivel eddig a török nagydijig hamilton kocsijában megnem engedett váltó volt, amivel gyorsabb volt mint csapattásrsa. amit a monzai futamon kivettek belõle ezért let lassabb hamilton aloso meg nem gyorsúlt be!
Shiwo
neki is ezt mondanám :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kit--Kat
Azért a 2. kerékcsere után Kimi teljesen lassított, akkora elõnye volt, míg Kimi Törökben végig a sarkában volt, Massa nem tudott kiautózni elõnyt, Kimi tudott, nem is kicsit, gyorsabb is volt.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BaliBoy
Sry. ez Angelnek ment.

BaliBoy
Nem a leggyorsabb körröl van szó. Hanem arról, hogy õ is tud gyorsabb lenni annál aki már nem hajtja annyira az autót... csak mert a múltkor el voltál ájulva, hogy az elõl lévõ Massánál gyorsabb volt Raikönen.

Hamilton akadt rajta fenn, nem a közönség.
littleNorbi
Hát én is!

1 Felipe Massa Ferrari 34 233.388 1:48.036
2 Kimi Räikkönen Ferrari 12 233.261 1:48.095

0,059-et tudott lágy gumival verni Kimi kemény gumis gyorskörére - jól megmutatta:)))

http://gaborszantai.co.uk/

Bucser
Senkit.
Ezt hívják versenybalesetnek.

Shiwo
most min akadtok fent a kiszorítósdin ? ezer meg egy ilyen esetet láthattunk már, a startnál megszokott abban a zsúfoltságban..ráadásul a világbajnoki címért küzdenek, persze, hogy nem fognak finomkodni egymással

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

DjDano
Jöttök itt azzal, hogy benne van a kiszorítósdi, de ha Hami nem engedi ki a verdáját csúnyán összecsattannak és akkor nem tudom kit hibáztatnátok...

BaliBoy
Ejjj... biztos voltam benne, hogy meg fogod jegyezni. :)
De egyébként igazad van, ez is felesleges volt. Fõleg úgy, hogy mostmár tényleg Kimit kell nyomni inkább ha "megakarjuk" szerezni az egyéni vb-t is.
Azért remélem látod, hogy nemcsak Kimi tud gyorsabb lenni az elsõ helyezett mögött, hanem Massa is gyorsabb tud lenni a második helyen Raikönen mögött.

Remélem Kimi világbajnok lesz!
danikarate
Egyetértek!

MaSzKa
én is azt mondom lehettek volna jobbak

ha lesz gépem megyek

rfactor - idt champcar series 1.1 mikor lesz és hol?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

annál nagyobb hülyeség volt :D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

lippet
Kettõs Ferrari gyõzelem:D
BMW-k nem voltak vmi jók:(

Formula Renault 2.0
Gyertek a ligámba:D

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

minimize
Akkor Massa volt az élen, most Kimi.
Semmi rendkívüli nem történt szerencsére, sikeres 7vége volt, fia-mclárenek elleni elsõ meccs a hátralévõkbõl abszolválva...<#eljen>

No one can stop Death!

DannyL
Valami Hello Kitty-s csapat beválna neki. :)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Nem, de lényegtelen mert köze nem volt Kimihez.

gordon 24
:DDD ez az!! Tetszik:D

Downhill!!

DannyL
Jó akkor mostmár két rinya picsa van a McLarennél, kitûnõ. <#whatever>

Bucser
Szegény fiú:) mintha elfelejtette volna hogy ez autóverseny és a kiszorítós kibaszósdi belefér:)