• Black Ghost
    Nem a FIA áldásával érték el azt amit elértek,gondolkodj logikusan. A két nagymenő sőt talán még a BMW is 2008 év végéig fejlesztették autóikat, erre 2009-re egy radikálisan más géppel kell előállni, egyszerűen idő nem volt rá hogy tökéletesen megtervezzék. A 3 diff.-es meg kis túlzással de feladta a tavalyi évet (talán a Toyota nem), volt lehetőségük minden eshetőséget számba venni, próbálkozni, gyakorolni. Meggyőződésem hogy nem csak a diff. miatt vannak az élen, és ha a Ferrari-nak, Mclaren-nek szintén 15 hónap állt volna rendelkezésére akkor nekik is egy tuti kocsi lenne a kezükben.
    A szívás az hogy az idei évben csak a szabadedzéseken lehet tesztelni, és ez kevés. Az év második felére feljöhetnek a nagyok de az lehet hogy már későn lesz. Azt pedig hogy feladják az idei évet és készüljenek 2010-re szerintem nem merik megtenni, ahhoz túl nagy a presztizsük (bár ebben nem vagyok biztos).
    A nagy csapattok fejlesztenek, és költenek! Szerintem ez nem ilyen egyszerű, erre a Toyota az élő példa. A pénz nem minden, oda jó szakember, meg jó ötlet kell ( ebből sokszor elég egy is).
    A Ferrari-tól Mclaren-től 2-2 elment, Honda-hoz meg 1 jött. Igy van nincs ebben semmi meseszerűség.