FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
most min akadtok fent a kiszorítósdin ? ezer meg egy ilyen esetet láthattunk már, a startnál megszokott abban a zsúfoltságban..ráadásul a világbajnoki címért küzdenek, persze, hogy nem fognak finomkodni egymással

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

DjDano
Jöttök itt azzal, hogy benne van a kiszorítósdi, de ha Hami nem engedi ki a verdáját csúnyán összecsattannak és akkor nem tudom kit hibáztatnátok...

BaliBoy
Ejjj... biztos voltam benne, hogy meg fogod jegyezni. 😊
De egyébként igazad van, ez is felesleges volt. Fõleg úgy, hogy mostmár tényleg Kimit kell nyomni inkább ha "megakarjuk" szerezni az egyéni vb-t is.
Azért remélem látod, hogy nemcsak Kimi tud gyorsabb lenni az elsõ helyezett mögött, hanem Massa is gyorsabb tud lenni a második helyen Raikönen mögött.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Remélem Kimi világbajnok lesz!
danikarate
Egyetértek!

MaSzKa
én is azt mondom lehettek volna jobbak

ha lesz gépem megyek

rfactor - idt champcar series 1.1 mikor lesz és hol?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

annál nagyobb hülyeség volt 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

lippet
Kettõs Ferrari gyõzelem😄
BMW-k nem voltak vmi jók😞

Formula Renault 2.0
Gyertek a ligámba😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

minimize
Akkor Massa volt az élen, most Kimi.
Semmi rendkívüli nem történt szerencsére, sikeres 7vége volt, fia-mclárenek elleni elsõ meccs a hátralévõkbõl abszolválva...<#eljen>

No one can stop Death!

DannyL
Valami Hello Kitty-s csapat beválna neki. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Nem, de lényegtelen mert köze nem volt Kimihez.

gordon 24
😄DD ez az!! Tetszik😄

Downhill!!

DannyL
Jó akkor mostmár két rinya picsa van a McLarennél, kitûnõ. <#whatever>

Bucser
Szegény fiú😊 mintha elfelejtette volna hogy ez autóverseny és a kiszorítós kibaszósdi belefér😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Szerintem csak állást keres<#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

http://gaborszantai.co.uk/

Pofátlanul ráhúzta a kormányt, viszont ha nyerni akar ezt így kell csinálni. Szép vagy nem szép, de eredményes 😊 Ez benne van a játékban.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kit--Kat
Ha büszkélkedett, hogy tõle tanulta és használja, akkor mit sír megint mint 1 fürdõs kurva, a jó fiú???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Alonso tenyleg leszoritotta, meghozza tudatosan.. Lehetett latni, ahogy Alonso iranyt valtott, es rahuzta a kocsit.. Viszont multkor Hami is ezt csinalta Massaval.. Amugy mondtam multkor, hogy ezt Alonsotol tanulta.. Es tessek, a mester ujabb lecket adott, hogy is kell ezt meg pofatlanabbul megcsinalni...

Mikor jönnek a Massa fikázások?
Mert ugye Kimit sokan megugatták, mikor durrantott egy gyorskört a második helyen elsõ versenyes motorral...
Vagy Massanak szabad?

http://gaborszantai.co.uk/

A BMW a masodik, mar bocs..<#vigyor1>

Igazad van nem az. Ez az igazság.
Istencsászár
Nem kell kombinálni, Hami az utobbi két verseny minden etapjában lasabb volt és kvalin is, ezvan... Alonso elkapta a szokásos megnyomom az év végét ritmust... Haminak kell kicsit gyorsulni hogy elkapja a spanyolt.

Hami is kezdi azt amit a nagyok, nem viseli el hogy ha kikap. Következõ versenyen jobban kell koncentrálnia.

Hamilton csalódott Alonsoban

Lewis Hamilton neheztel Fernando Alonsora, aki a rajtot követõen leszorította a pályáról. "Régóta figyelemmel kísérem a Formula-1 eseményeit, és tudom, hogy Fernando többször sportszerûtlenségre panaszkodott. Nem vártam volna ilyet egy olyan embertõl, akire felnézek, és a akit példaképemnek tekintek."

"Azt nem tudom, hogy összeértünk-e, de elegendõ helye volt a kanyarban ahhoz, hogy helyet hagyjon nekem." – jelentette ki Hamilton csalódottan.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
pokoli vicces

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bucser
hát ha megnézed, idén elõször indult tisztán BMW a mezõnyben. ahhoz képest nem is rossz (pláne hogy a tavalyi Sauberre épül) eza világbajnoki pontversenyben erõs 3. hely. (hasonlítva a toyotahoz vagy a Honda szenvedéséhez pl...)

Hamitõl én is többet vártam, mert az elsõ kanyarok után már esélye sem volt. Pedig látszott rajta, hogy õ menne.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

[Jakuza]
Lehet, hogy meg valami olyat is elejtett, hogy ha nem engem tamogattok, akkor a tobbi dolgot is nyilvanossagra hozom. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Na a Ferrarinal lejatszottak ami varhato volt, es szukseges a VB nyeres eselyeinek fentartasahoz.. De a McLarent nem ertem... Engem az zavar igazan, de nagyon, hogy meg mit tudhat Alonso, ugyanis kb. zsarolassal egyidoben, hirtelen lathatoan O lett az elso szamu pilota.. Azota nem is nyavajog, es Hamilton lathatoan lelassult... Raadasul, ha engem megzsarolnak, es feljelentem magamat, a bunti megkapasa utan ugy rugom ki a zsarolot, hogy a laba nem eri a foldet, foleg, ha allitolag nem is tudtam a piszkos dolgokrol... Ehelyett teljes a beke, sooot, a zsarolot kezdem el tamogatni... Nem tiszta.......

[Jakuza]
Vagy a masik csapattol elopott dokumentumok. :d

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
A taktikát nem Todt, nem Briatorre nem és nem a csapatfõnkök találják ki😊, erre vannak ottt a versenymérnökök a pilóták és a további mérnökök akik tudják h a gumi, autó pilóta mennyit bír mi az ideális és mi nem a számítógépes szimulációk alapján...

[Jakuza]
?????
En ilyen szabalyra nem emlekszem, hogy egy verseny 1 gumi.
Pontosabban, ha jol emlekszem, csak nem volt kotelezo gumicsere szabaly.

Tigristank
Már nem azért, de Heidfeld 5. lett, ettõl elõrébb pedig esélye sem volt kerülni ezen a versenyen. De még így is a BMW a 3. legjobb csapat, és õk ki is tudnak emelkedni a középmezõnybõl.
Szerintem néhány éven belül már a vb címért is harcolhatnak majd, talán már jövõre is. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

kirol
Aha.

Taranov
Ezt támogatnám most is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

MaSzKa
de most is a taktika volt a szar nem az autó

nagyon idegesítõ tud lenni mikor bmw fan vagy azt nem hozzák a várt eredményt

MaSzKa
régen 1980körül 1garnitura gumi 1 verseny

Kit--Kat
Szép volt Kimi és Ferrari.
Remélem Massa már vágja, hogy csak 2 számú lehet.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Mi a bajod vele? teljesen korrekt a csapat, nagyszerû ez az év, de vannak álltalában náluk jobbak, vagyis a szokásos kettõ, talán majd jövõre.

Taranov
Igazad van, minél kevesebb gumit kéne elhasználni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

MaSzKa
Én meg azt nem bánnám ha Mario Theissen kirúgná saját magát a BMW-tõl
tiszta szégyen már hogy ilyen jó az autó 6éve azt vb-cím egy sincs

de régen volt már 1983 (Brabham-BMW)

Istencsászár

kirol
Azt mondták a tegnap a mûsorban, hogy ugye van 100 milla bünti. De nekik csak 30-at kell fizetni, mert 70 az az, amit majd kapnak -illetve nem - a konstruktõri megnyerésére.

De ha elvették a pontjaikat, akko rhogyan nyerhetik meg a konstruktõri címet, amiért a 70 milla jár?

DjDano
Egy biztos, én nem bánnám ha 3 ugyanilyen unalmas verseny következne, megegyezõ befutóval! 😊

MaSzKa
az ki maradt avégérõl - talán úgy értelmes is

MaSzKa
ott is az emberek gondolkodásából kifolyólag van

MaSzKa
"vagy így lesz vagy nem, de az biztos" - ezt tetszett

Jacek
Nade ne komolytalankodj mar! ez kornyezet szennyezes? a millionyi gyar meg ondja magabol a szart buntetlenul, na ne rohogtess..

DjDano

MaSzKa
ha minden ember így gondolkozna már rég megfulladtunk volna

Istencsászár
Nemtudom mirõl beszélsz, drift versenyeken, gyorsulási versenyeken meg ilyeneken olyanokon akkor mivan?😊 nem ettõl lesz szennyezett a levegõ😊