182274
  • Istencsászár
    Todt? aztán majd megy a sírás amikor az FIA a Ferrarinak itél majd egy ügyben... Mosleyt kik választották meg újra és újra? kiknek a szavazata dönt?
  • Laceee
    Elég nehéz úgy eladni valamit amit nem nagyon használtak teszten és versenyen sem (nincs semmi infó róla, nem úgy mint a McLaren, Renault, BMW, Ferrari rendszeréről)
  • Laceee
    május 29., utána is lehet nevezni, de nem biztos, hogy marad szabad hely, 13 csapat nevezhet.
  • desigo
    Sírnak most a nagy csapatok mert nem költhetnek el fejlesztésekre és tesztekre 10X annyit mint a kis csapatok
    nincsenek is előnyben...

kíváncsi vagyok kik fognak nevezni
    van valami határidő?
  • ScarY MAN
    igy is van! mózli húzzon, Jean Todt meg jöjjön! Akkor újra F1 lenne az F1
  • b-type
    hát igaz :D
    ..én úgy értem hogy a Williams saját KERS-t fejlesztett, csak aztán inkább elhalasztották.
    (mekkülönben is csak mentek vele pár métert vzz )
  • Black Ghost
    Mohammed bin Sulayem rali pilóta, 3 másodperc alatt amortizált le egy tavalyi Renault forma-1-es versenyautót.

link
  • Istencsászár
    Sajtó: A Renault mindenképpen távozik

A spanyol Autosport.es értesülései szerint a Renault biztosan kiszáll a Forma-1-ből a szezon végén, és ennek csak egyik oka a jelenleg zajló „költségvetési-sapka háború". A honlap úgy tudja, hogy a gazdasági válság is szerepet játszik a döntésben, valamint az, hogy kiszáll a csapat fő szponzora, az ING is, továbbá az is, hogy Fernando Alonso távozni kíván a csapattól.

Az Autosport.es továbbá azt is állítja, hogy amennyiben a Forma-1-es csapatoknak sikerül elérni, hogy Max Mosley távozzon a FIA éléről, akkor Jean Todt a legesélyesebb arra, hogy a helyét átvegye. A franciának mind a Forma-1, mind a rali, mind pedig a sportautózás területén van tapasztalata, s ez minden szakág számára elfogadható vezetővé tenné.
  • Laceee
    ahhot elöszőr be kellett volna rakni
  • b-type
    kivették.
  • Máté94
  • Laceee
    szánalom
  • b-type
    néztem én is :)
    A két Toyota úgy néz ki tartja magát a szokásos menetrendhez, a többiek láthatóan a qual-os teljesítményre gyúrnak, és a versenytemó a másodlagos ezen a pályán.
  • nearo
    Tényleg, Williamsről jut eszembe. Csomó helyen olvastam már, hogy van nekik is kers, csak nekik mechanikus (azaz kb lendkerék). Tényleg van nekik? Használják is verseny közben?
  • Istencsászár
    Rosberg meg 2 tizeddel, elvannak bár csak a kvalin is ilyen jó lenne a Williams...
  • Istencsászár
    1 ezreddel verte meg Rosberget Hami az első helyért:D
  • Istencsászár
    a pálya széli épített lelátók vagyis ülőhelyek kemény pénzekért mennek, a pálya is körbe van zárva természtesen egy sugárban, de amúgy onnan nézed ahonnan akarod, ha találasz valami helyet távolabb, vagy pálya széli hotel vagy valami épület vagy hajóról
  • nearo
    azt végülis akkor tisztázhatjuk, hogy nem tud csak úgy odaállni a pálya széléhez (mondjuk ott úgyis a pályamunkások vannak)

amúgy valamelyik nap hallottam rádióban, hogy a nemtomhány lelátóból még csak kettő telt be teljesen, a többire lehet jegyet kapni, ez pedig évtizedek óta nem fordult elő monacoban...
  • Istencsászár
    tavaly nyáron voltam monacóban, a pálya sok helyen belátható, ezek főleg ilyen kilátóhelyek ahonnan a kikötőre és a városra szép a panoráma, de ott csak azok a szerencsések látják akik oda tudnak a szélére állni ilyenkor...
  • Istencsászár
    vagyis kell, aki hotelba van vagy netán ott van valami ingatlana, jactja annak nem nem kell, de egy pálya melletti hotel horror áron megy
  • Istencsászár
    "monacoi nagydijra kell jegyet venni?"

lehet
  • Laceee
    Kubica motorja elszólta magát...
  • nearo
    szerintem nem ezt kérdezte
  • Istencsászár
    Tickets
    The Automobile Club of Monaco organizes the race each year. There are more than 3,000 seats available for sale on the circuit. To order tickets or to receive information regarding ticket ordering, please contact the Automobile Club of Monaco directly. They start sending out information in November. Tickets are also available from ticket booths set up during the race. Prices for tickets range anywhere from 90€ to more than 500€ for really good seats.
  • Marci0115
    kimi eléggé nagyképű szerintem, azér ilyenek hogy újságírókat lök fel meg ilyenek?hát ki ő? nehogy már azt higgye hogy ö szarta a spanyolviaszt
  • cement
    gecihulye kerdes lesz, de a monacoi nagydijra kell jegyet venni? ugyertem ha most en fognam magam lemennek monacoba es odaallok valahova a palya melle akkor nezhetnem? vagy van valami zona ilyenkor a varosban ahova nem lehet bemenni csak jeggyel? tudom rohadt sokan vannak ilyenkor ott es szinte lehetetlen lenne a "palya melle allni" de ha ingyen van meg lehetne probalni :D
  • Laceee
    Akkor az a versenyző hibája ?
    Soha nem értettem azokat az emberképződvényeket aki nem valakinek hanem valaki ellen szurkolnak.
  • Marci0115
    erősorrend? a ferrari nem nagyon van az élmezőnyben
  • Laceee
    Ha érdekelne az F1 akkor tisztában lennél a versenyzők és a csapatok erősorrendjével, de mivel elvakult vérpistike vagy, csak fröcsögsz össze-vissza.
  • Minstrel
    RedBull-ok jól megadták magukat első edzésen.. remélem nem kell semmi büntetendőt cserélniük, különben egy BrawnGP bemutató lesz megint a futam, esetleg egy kis Baricselló drámával fűszerezve
  • Marci0115
    hát nem tudom nemigazán láttam az idei szezonban az élmezőnyben, vagy lehet nem egyet néztünk?
  • Laceee
    Légyszives definiáld az 1000x jobb versenyzőt, ez körönként hány tizedmásodpercet jelent ?
    Szerintem, ha lennének nála 1000x jobb, de minimum 2x jobb versenyzők akkor már nem az F1-ben versenyezne.
    Kik jönnek Purdé, Vilnöv, Montoja, Piké, Sato, Zsóti szintű versenyzők ?
  • Marci0115
    lehet azt kéne, unalmas már ez a sok 12 éves kimi fan vérpistikék
  • BaliBoy
    de nemtom mit kell itt parázni, elmész innen meg aki akar azt csá, majd jön más, lehet olyan aki 1000xer jobb nálad
  • Marci0115
    de nemtom mit kell itt parázni, elmegy kimi meg aki akar azt csá, majd jön más, lehet olyan aki 1000xer jobb nála
  • zsutyesz
    F1 hirek.hu-n: "Én meglehetősen biztos vagyok abban, hogy nem fogunk eltűnni a Forma-1-ből. De nem tudom, nem lehetek 100 százalékig biztos ebben. Biztosan találni fognak számomra valamit, szerződésem lesz velük jövőre is, és sok más kategóriában versenyeznek. Ezért szerintem találni fognak számomra valamit"- mondta bizakodva a Jégember, aki egyébként jövő héten ralizni fog.

Hogy megváltozik egy szöveg tartalma egy aprócska "nem"-mel az egyik mondatban...
  • MR ME
    nevetséges már ez az egész, remélem jövőre saját kategoriát indítanak a nagycsapatok
  • HUmanHunter
    ezt a lol t úgy értettem hogy számomra a forma 1 vezéregyéniségei mennének el nem tudom hogy ő komolyan gondolta e hogy nem hiányolná őket..
  • ScarY MAN
    köszi
  • Laceee
    http://www.justin.tv/justoff én az első szabadedzést itt néztem