• b-type
    Kovalainen mikor szorongatta meg Hamilton-t??? De senki mást sem szorongatott tavaly, és idén kb. 400métert versenyzett a két futamon.Hamilton az eddigi két futamon is hozta az autót a pályán egy 4. és egy 5. helyre amiből aztán lett egy nullás és egy 7.
    Teljesen mindegy milyen súllyal ment melyik évben mert ez már megint egy igen nagy baromság. Egyszer kiszámoltam itt a topikban (bárki más is megteheti), hogy hányszor jött későbben ki mint Hamilton, vagy Massa, ill. Kimi vagy Kubica. Alonso-t már nem is számoltam pedig ő is elverte az év végén...ja majd elfelejtettem Heidfeld is arra járt, ő is elverte azért.
    2008 VB autó...az egyik világbajnok a másik 7. majd feleannyi ponttal.
    Aztán ha Hamilton beleültették a tutiba, akkor Kimi miért nem tudott VB lenni a tutival az elöző évben??! Miért lett csak az 5. év végén feleannyi ponttal mint Alonso??!
    Ez lenne a nagy tuti??
    ...csak mert ebbe szerződött bele, ja hogy aztán tuti lett...annyira tuti hogy Alonso, a kétszeres VB mégsem tudott vele világbajnok lenni..
    ...igen jó autóba ült mint utólag kiderült, ahogy Alonso-t is megkereste a Honda tavaly, mégsem írt alá....pedig mint utólag kiderült egész jó a Bgp001.
    Hamilton egyébként beült volna a Williams-hez, ezért is kapott ülést 2007-ben a McLaren-nél.
    Aztán ha ebből a hozszólásból megint azt süti le valaki hogy 'Hamiltonfényezés' az legyen szives olvassa el mire válaszolok, ...mert már kicsit uncsi: a tutiba ült, meg Kovalainen-t túlsúlyozták, Alonso-t nyomták..megmittomén