FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Megerõsítve még nem volt. Ha megerõsítették volna, pl. kint lenne az egyik legmértékadóbb portálon, a BBCn, ahogy õk voltak a legkorrektebbek pár napja, nem úgy, mint mikor ugyanez a Scheider Andrea közölte, hogy kizárták a McLarent a 2007-2008-as idénybõl ...

De mindegy. Remélem nem igaz.

A medve nem játék.

Istencsászár
Szurd már le az embert hogy nem hiszi el elõször.

2 ember bárki lehetett, annyit olvastam h az õ halikpotere h kik voltak rajta kitudja? mind1 h kik sajnálatos dolog, de nem biztos h Mcrae.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
"Este tíz óra körül egy hivatalos kommüniké annyit közölt: leghamarabb vasárnap tudják azonosítani a holttesteket."

és neked ez mit mond?
a.carkey
Én is olvastam a Colin, a két fia, és a fiúk egyik barátja, tehát a négy emberes verziót, de remélem nem igaz.

A medve nem játék.

Bucser
"A balesetben legalább két ember meghalt, túlélõk nincsenek."

Neked mit mond, hogy 2 ember meghalt és túlélõk nincsennek?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

lac coo
Én azóta azt olvastam, hogy megerõsítették a hírt .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Még nem biztos, csak találgatás, addig ne temessük, de hihetetlen... Burns után egy ilyen embert szintén ilyen fiatalon elveszíteni rossz dolog lenne...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
Még nem biztos, hogy meghalt ...

A medve nem játék.

Giancarlo Fisichella, a Renault olasz pilótája a tizedik helyet szerezte meg az idõmérõn, amely után azonban motort cseréltek az autójában, így a mezõny végérõl kezdi a vasárnapi futamot.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kit--Kat
Mi van a tesójával?! Õ róla is régen hallottam.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nyugodjon békében! 😞(((

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

RIP😞

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

DjDano
Elhunyt Colin McRae

Nyugodjék békében!

desigo
basszus 😞 <#rinya><#rinya>
Kit--Kat

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Punker
hol láttad ezt?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ha most megnyerik a VB-t az jót tesz neki?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DjDano
Emberek Colin McRae meghalt! 😞((

Bandee1987
Ecclestone: A McLarennek óriási esélye volt a kizárásra

Hát nemtom, a sportágnak nem tett volna jót a 2 éves kizárás. (Bár lehet, hogy jogos lett volna).

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

én kinézem Alonsoból, hogy nem szólt Hamiltonnak...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Bucser
Hát ennek tudatában gõzöm sincs, hogy miért vannak még Alonsonak meg a Pontjai, de Hamiltonéi is hiszen a versenystratégiák ismeretében 1 lépéssel a Ferkák elõtt jártak.

Bûzlik ez az egész szar...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Attila889
ezazzzz....Rosberg ott van a toppon nagyon 😊

Istencsászár
De la Rosa a leggyengébb lácszem. Azt hittem h csendes jómunkás fickó, de a kiváncsiság és a túlbuzgás rajta is urrá lett. De mind1, már lezárult, holnapp jó kis verseny lehet, csak kár hogy 2 csapat versenyez a többik futottak kategória...

Nem értem miért nem az érintetteket büntetik....

Ron Dennis azt hitte, Alonso csak blöfföl mikor "megzsarolta" hogy átadja a saját(!) tulajdonában lévõ dokumentumokat az FIA nak.

Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy nem tudott semirõl...

És azok kapnak büntetlenséget akik keverték a kakit... ( tehát a szart csak büntetõpontok meg minden.. )

Vicc...

minimize
<#eljen>

No one can stop Death!

Istencsászár
Nem neked írtam, téged semmirõl sem szeretnélek meggyõzni és pont .

Istencsászár
Ez a MR-ezés tök poén😄

A WMSC döntésének teljes indoklása

szánalmas, hogy ezek után Alonso és De La Rosa superlisence-t nem vonják be...

http://gaborszantai.co.uk/

nm

Kit--Kat
Hihetetlen vagy. A McLaren csalt. Én csak errõl tudok. Másról nem tudok, hogy csalt volna idén.

köszi

http://gaborszantai.co.uk/

DannyL
Engem az szörnyén megrázna. 😊)) Csak azt ne...

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Istencsászár
Ha most kezded nem korrektnek tartani akkor az elmult sok évben nemigen követted nyomon a dolgokat, nem a mekirõl van szó mert a multban is sok dolgot tettek csaltak tényelegsen teljesen 100%osan bizonyíthatóan ( meki ) ahogy minden gyári nagycsapat. Mos kibukott a dolog, ezzel még nincs vége jövõre is lesz valami, ahogy minden évben.

DannyL
😄DD jogos!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Kit--Kat
Inkább legyen pontlevonás<#hehe>

DjDano
Bár nincs magyaroroszágon még egy olyan fórum ahol tilos a véleménnyilvánítás de OK...

Jöhet a lista a hasonló nagyságrendû csalásokról, tényleg érdekel. A boxutcabeli fotózások, csapatrádió lehallgatása nem játszik.
jókor szólsz vazzeg...

minimize
ja..elnézést. ha nem a szabadban ülsz, minek rajtad a napszemüveg??!<#lama>

No one can stop Death!

SHADOWEYES7
Felhívnám mindenki figyelmét arra,hogy a flémet,és a versenyzõk pocskondiázását kerüljétek!
Ellenkezõ esetben pontok kerülnek kiosztásra.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Istencsászár
Szerencsétlenek, mert tulajról tulajra száll az istálló, nincs stabil háttere, stabil versenyzõ párosa, idény vége elõtt bevetik a kocsit amire rengeteg pénzt fektettek ( kb a semmiért ) nemhogy a jövõre koncentrálnának stb... azt kitudja ki lesz a következõ tulaj vagy egyátalán el e indulnak... maguk ellen küzdenek nincs idejük turpisságokra.

minimize
ja. például a Spykernek, meg az össze olyan csapatnak, akinek ez ártott, és akik ezt egy korrekt világbajnokságnak tartották.
sajnálom, hogy a 2versenyzõ nem lépett vissza a küzdelmektõl, ez olyan negatív, mint a személyük...csaló mekláren.azért fájó, mert nagy hírû csapat, és ez megmarad továbbra is...<#wave>

No one can stop Death!

nincs 500 misijük már szerencsétlenek?

Meg ezek után te csak ne háborodj fel, ha nem imádják a Mekit...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
kinek szurkolsz a Spykernek? talán õk még nem csaltak csak totál szerencsétlenek

minimize
olvasható volt a linkelt cikkben, hogy mosley pl. 45éve ismeri döniszt, inkább ez utóbbira szavaznék.mossa magát, de áspiskígyó a pali, elõttem(sem)lesz soha többé tiszta sem õ, sem a fia-mclaren "team".
a pilótákra dettó áll ez. csaló bagázs,nevetséges...<#mf2>

No one can stop Death!

BaliBoy
Megy a kaki keverés ezerrel. 😄
Két eshetõség. csalonzó tényleg rd háta mögött ügyködött, ebben az esetben rd egy csapnivalóan sz@r csapatfõnök ha azt sem tudja, hogy mi folyik a csapatánál. (amit egyébként én nehezen hiszek.
Vagy rd mindenáron tisztára akarja mosni magát.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ezt a linket szerintem elrontottad..<#vigyor1>

Csak akkor nem hallja a motorhangokat.. Fele elvezet...<#confused>