• Kit--Kat
    Mondjuk ezt hungaroringi lavinát Hamilton indította el, azzal, hogy nem volt hajlandó Alonso előtt bemenni a boxba ezzel Alonso előtt megtenni az utolsó gyors körét ami az előre leosztott menetrend szerint most ő rá esett volna.

Én azt mondom Hamiltont sem kell félteni.

Máshonnan nézve meg megkapta a Renault is 2006-ban Kínában amikor elnézték a boxkiállását és a taktikáját, hogy a renault azt akarja veszítsen.

Alonso már csak ilyen, szerintem sok mindent megbánt már, a McLarenes viselkedését nem, de fejlődő képes, lassan be nő a fejelágya.

Vettelt nem kell túlmisztifikálni, egyértelműen ott van már a legjobbak között, de nem hinném, hogy klasszis különbség lenne közte és mondjuk Alons-Kimi páros közt.

Alesit is annó a Tyrelles első éve után hűde nagy hiper bajnokzseninek kiáltották ki főleg azután a futam után amikor szanaszéjjel szopatta Sennat. Aztán tudjuk milyen karriert futott be.

Egy szónak is száz a vége: Vettelben benne van 3 vb cím ha minden összejön majd neki és jobban tud igazolni mint Webber, de nem földönkívüli, ahhoz azért még többet kell letennie.