FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
szerelõcsajok:)

desigo
A fikázás helyett inkább a nagyfelbontású képeket linkeld <#nyes>

képek
nem lesz az a Rönó olyan gyenge!

Alonso visz oda fél másodpercet, vagy kettõt, de lehet százat!

vagy kétezeret!

http://gaborszantai.co.uk/

Count Adyn
Meg Ferraris meg McLaren-es papírokat, azokból csak összedobnak valamit Briósék<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Mióta van kizárva h jövõre ujra Vbért küzdjenek? a Rönónak motiváció lenne, talán Alonso is tud 1-2 olyan dolgot amit használhatnának, és a Rönó már javában 2008ra koncentrál... nem felejtettek el autót építeni, a motorjuk meg még mindig bomba biztos, sõt Alonso szakembereket is vihet is oda akár a McLarentõl is.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
Csak azt nem értem,hogy minek menne vissza a hulla gyenge rönyóhoz?
b-type
Briattore mint Piszok Alfréd...mindig kavarja :))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
A Renault spanyol vezetõje, Olivier Murguet Monzában megerõsítette: csapata tárgyalásokat folytat a McLarennel arról, hogy Fernando Alonso jövõre visszatérhessen a Renault-hoz.

Mint ismert Alonso szerzõdése 2009 végéig érvényes a McLarennel, ám az utóbbi idõben annyira megromlott a két fél viszonya, hogy a kétszeres világbajnok szeretne visszatérni régi istállójához.

Vagy vót má ? :)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

minimize
<#eljen>
Dettó.Nevetséges, ha hagyják ezt, bármely csapat is teszi.
Ez a versenysport megcsúfolása, nem más.
Pilótáknál pontlevonás, McfiaLaren-t törölni az idei idénybõl.
Döniszt meg lesittelni az egyéb dolgai miatt, HA bebizonyosodik.
Amúgy is hozzászokott a bõgéshez mostanában, legalább lesz rá konkrét oka is...

No one can stop Death!

minimize
"aki kétkeréken csinálta meg azt, amit Michael..."
ez az F1-topik, ha nem gond, és amaz egy másik versenyág, ha ez sem zavarna.

No one can stop Death!

nearo
Történt valami említésre méltó az utolsó tíz körben? Pont nem láttam, mert el kellett mennem.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

BaliBoy
És látod... vannak akik még 500-adjára sem értik meg. :D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

lac coo
Na kb ez is már 500-szor lett leírva :))))

Istencsászár
Ha bebizonyosodik akkor a megfelelõ büntetésben részesüljenek.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

5w0rdf15h
hát ha nem kapnak semmi komoly büntetést, abból azt a következtetést kell levonni h bármelyik csapat ellophatja a riválisa fejlesztési anyagait mivel már a mclaren is megtette és lófasz büntetést se kaptak....ennyi erõvel minden csapatba találnak majd vkit aki jó pénzér bármit ellop sajnos

de hát reméljük h nem elvakult mclaren fanok döntenek majd és komoly bûntetést adnak a bizonyítékok alapján

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

b-type
nem sokalta el a kanyart, még csak meg sem füstölte a gumikat.
Sztem tök kerek történet volt, Massa-nak nem csak kormány van a kocsijában hanem pedál is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Sztem tökéletesen rendben volt Hamilton elõzése, nem húzta rá az autót Massa-ra, hanem az egy ilyen szûk sikán.
..és egyébként én úgy láttam hogy simán elfordult volna,..sõt még ami hülyeségnek tünt a nyílatkozatában...azaz hogy akár még Alonso-t is foghatta volna, az sem akkora répaság (bár sztem nem)...mert Alonso sztem kicsit elnézte azt a kanyart..gondolom õ Massa esetlges támadását nézte, és Hamilton-nak jobb lett volna a kigyorsa a nyújtott jobbosra.
Hamilton jól elcseszte a rajtot, de utána már mindent jól csinált, csak nem volt elég gyors...Alonso frankón gyors/gyorsabb volt ezen a pályán.
Hamilton egyértelmûen azért vágott mert Massa pöckölte a s'eggét...egyébként törekedett a versenyívre, nem vágta meg szándékosan.
Kimi-t meg szvsz így is úgy is megelõzte volna, Kimi tényleg nyitva hagyta a támadási pozíciót, de tökmindegy volt sztem.
Kicsit málé volt nekem most Hamilton, nem a versenyen hanem a nyílatkozatokban....harcolnia kellene a VB-ért, és ezt vhogy éreztetni/jobban tudatni kellene a külvilággal. Olyan egykedvûen ült ott miközben Alonso taglalta hogy faragja a ponthátrányát....nem tetszett.
Monty pl. tutter csinált volna vmit :)))

lac coo
Ökölszabály minden autósportban aki elöl van az választ ívet :)))
Hamilton bõven elõrébb volt mint Massa mikor koccantak, valszeg be is tudott volna fordulni, bár az is igaz Massát kicsit feltartotta Alonso .
Szal semmi gond nem volt ezzel, mindketten tették a dolgukat ez jött ki belõle :)))

BaliBoy
Kétlem, hogy olcsón megúsznák: #55606
Az tuti, hogy ha nem meszelik el õket példa értékûen, én a jövõben egy ilyen "sportot" nem fogok tovább nézni mert teljesen hitelét veszti, semmi értelme nem lenne.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

jövõhéten lesz a tárgyalás, nem?

fogadok magammal egy rekesz sörban, hogy nem lesz kizárás, de Hegedûs Tonio, szicilíai mesterlövész kinyírja unFairnandot, Ront és Hazugot...
Lewist nem, mert nem rasszista, neki csak az ujjait vágja le:)

Ha egy kulso ivrol behuzok a belsore, mert elsokaltam a kanyart, es igy probalom menteni, de nem veszem figyelembe, hogy ott van egy kocsi, akkor az nekem fog kocanni... Hamilton nem figyelt, es igy koccant neki Massa, aki fullig eltekerte a kormanyt jobbra, de fizikailag nem tudott kisebb ivben fordulni.. Sokat kell emberek ellen verseny szimulatort nyomni, es akkor megtapasztalod milyenek az ilyen tipusu hulyek.. Nem lat a tukorbe, elotte se vagyok, azaz csak mellette lehetek, de azert a kanyarivben behuz belso ivre, mintha ures lenne a palya, aztan csodalkozik, ha az ember eltalalja a feneket, es megporog...:)

lac coo
Kéne már egy új topik a kém-bitránynak , mert már nagyon uncsi ugyanazt elolvasni 1000-szer :)))))
Vagy mindenki csak olyan dolgot írjon róla amit eddig még nem tett meg, nem kell 2000-szer elismételni, hogy ha csaltak büntetés jár bla bla bla .... :)))

lac coo
Az akkor pont fordítva kell hogy legyen :)))
Valami úthiba lehet talán, mást én sem tok elképzelni .

ne haragudj már, a Toyotának elég nagy bûntetés önmaga...:)

Kit--Kat
És akkor örülsz neki, büszke leszel rá, hogy ügyesen loptak?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

passatgt
Massa volt elõrébb, hami bement mellé nagy lendülettel. Hova menjen ilyenkor szerencsétlen massa?

Te mirõl beszélsz?
Massa lökte ki az ívrõl...

1 Hamilton ráhúzta
2 Azért maradhatott volna közelebb a pálya vonalához,, nem keresztbe a sikánon :), érttem én hogy akkor nem tud jól kigyorsítani :D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Toyota F1 lopás

Ha õket nem súlytották eltiltással akkor HA nem találnak kézzel fogható bizonyítékokat AKKOR ezeket sem fogják, HA.

Kimi a Hamilton elozesnel szerintem is pancser volt.. Ott mar a boxkijarat korul a belso reszen kellett volna mennie, es Hamiltont a kulso ivre tolni, es belevinni egy hibaba... Csak ez az egy eselye lett volna, de ehelyett kozelrol nezte a TV kozvetitest...:(

Hiába, megelõzi másutt... Esélye nem volt a Ferrarinak, csak úgy tûnt, pünkösdi királyság volt...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mivel Alonso e-mailje volt a legkorábbi forrás, Alonso pontjait törölném, McLarennek pedig egy durva 50-100millás büntetést adnék...

Kit--Kat
1általán nem lenne jó, ha 1 top csapattal kevesebb lenne az F1nek.
De azért álljon meg a menet
Itt valaki csalt és így jutott elõnyökhöz, azért ne hogy már a Ferrari és a FIA kérjen bocsánatot...

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DjDano
Szerintem ha rajtad múlna 10 évig nem indulna Meki a Formai-ben :))

Kit--Kat
Ha ennyivel megússzák akkor ez üzenet, hogy ha nem megy csaljál, hátrányod nem lehet belõle. Én azért a csapat szekciót kizárnám, ne legyen annyira nagy az öröm. Ami a legjobban megvalósítható: én 1 olyannal húznám le a Mclarent, hogy innentõl kezdve nem viselhet 1évig reklámot sem az autón sema ruhákon. Asszem mosolyból sírás lenne gyorsan.

desigo
Te mirõl beszélsz?
Massa lökte ki az ívrõl...
Istencsászár
Pénz büntetésen kívül nem számítanak.

Istencsászár
Aszfalt egyenletlenség?

Count Adyn
:DD brilliáns érv:D nem hülyék hogy lemásolják, hanem tanulnak belõle:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Hát gondolom tekeri jobbra a kormányt és közbe áll a féken, az autó kicsit balra dõl, és a bal kerék radírozza az aszfaltot:)

DjDano
Norbert Haug: "A jövõ heti WMSC tárgyalás nem okoz fejfájást a csapatnak. "Ron mindig is tisztességes küzdelem híve volt, tiszta csatában tettünk elõnyre szert. Ha lemásoltuk volna a Ferrarit nem lettünk volna ilyen gyorsak ma. Nem számítunk büntetésre, mert nem követtünk el semmit."

Ez a vastagon kiemelt mondat odabasz :))

lac coo
SZOKVÁNYOS VERSENY BALESET, SOSEM LEHET ELÕRE TUDNI KI JÖN KI JOBBAN BELÕLE:))))
Mellesleg Alonso kicsit visszatartotta Massát az elsõ kanyarban , de ez tuti nem szándékos volt ..

Viszont mikor Hamilton leelõzte Kimit, rohadtul nem értem mit csinált a finn, hogy az ív-külsõ kereke blokkolt le??? Vagy csak én láttam rosszul ?

DjDano
Te mennyire elvakult vagy, a visszajátszáson világosan látszott, hogy Hamilton Massa miatt vágta le a kanyart, ha nem teszi összeütköznek!

Mellesleg ha direkt vágta volna le, akkor megbüntetik!

Istencsászár
Ezt ujra megkell nézni párszor hogy h is történt. Ha beesnek melléd akkor nem kell nekimenni 1 picit se, Kimi sem ment neki Haminak, pedig mehetett volna, de figyelt és tudta h próbálkozni fog. Massa amugy is ereszd el a hajam, Hami sem a megfontolt ember, ha egymásnak feszülnek ilyen esetek még lesznek.

A kanyart megelõzõen Massa simán már Hamilton elött volt, aki olyan sebességgel tette be az autót, hogy már egyébként se tudta rendesen bevenni a kanyart, amikkor visszakart menni az ideális ívre már ott volt Massa autója. Majd miután valóban neki ment Massának, a sikánon keresztül ment, ahol megelõzte Massát.

Ha harcolok esely van arra, hogy a masikat hibaba hajszolom.. Ha felteszem a kezem, akkor lehagynak, es annyi...

Ja Massa azert koccant neki, mert nem volt hova mennie, Hamilton meg eles szogben rament a kanyarra, ravagva Massa ivere.. Es nem azert vagta le.. Lehetett latni, hogy egyenesbe hozta a kocsit, aztan ahelyett, hogy abbol a poziciobol a kulso ivre sodrodott volna a masodik kanyarban, ahol Massanak eselye lett volna kontrazni a belso ivrol, gyorsan behuzta a kocsit a betonos reszre, es levagta a kanyart..

Kit--Kat
Pláne sérült nyakkal.

Kit--Kat
Tökmind1 elkopott gumikkal lassabb autóval esélytelen volt Kimi.

Nos.. Hamilton hitele sokat csokkent a szemembe.. Ahogy a rajtnal celzottan csak arra ment, hogy Massat a fure tolja (mar ugy allt be a rajtracsra), aztan az elso kanyarban gyak ravagta kivulrol a kaput Massra, ezutan meg tudatosan levagta a masodik kanyart.. Meg kene neki mutatni, hogy oldjak ezt meg uriemberek abban a kanyarban (azthiszem Button/Rosberg parbaj)... Hiaba, Alonsotol tanul.....:(
Amugy szokas szerint, ha Massa pontelonybe kerul Kimivel szemben, a kov. versenyen jon a szokott csapat, vagy muszaki hiba... Ehhhhh... A Kimi Massa kozti hetvegi sebessegkulonbseg alapjan Massa lehet, hogy meg birta volna fogni Hamiltont, dehat ez mar nem derul ki....
Kimi a Hamilton elozesnel szerintem is pancser volt.. Ott mar a boxkijarat korul a belso reszen kellett volna mennie, es Hamiltont a kulso ivre tolni, es belevinni egy hibaba... Csak ez az egy eselye lett volna, de ehelyett kozelrol nezte a TV kozvetitest...:(

De az elõzés rendben volt. Kimi azt sem tudta hirtelen milyen színû autóban ül...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

MIrõl beszélsz? Massa nekiment azért vágta le Hamilton. Nem láttuk a futamot csak szövegelünk? ejnye...<#ejnye1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...