• a.carkey
    De most őszintén: nem teljesen mindegy? Szerintem ha az egyiknek Hamilton, a másiknak Massa kell, akkor legyen boldog vele, és szvsz qurvára abba kéne már hagyni az állandó basztatásokat, mert értleme semmi néha ennek a topicnak ha lassan csak erről szól az egész.

Istencsászár Hamiltont szereti, más mást. Ez van.
    Tök mindegy miről morogtok. Csak magatokat húzzátok fel, és baszkuráljátok egymást a semmiért. Akik ide írnak, évek óta ide írnak, ismerhetitek egymást, utálhatjátok a másik kedvencét, de az, hogy mindenki elmondja kedvencéről és a gyűlölménjéről ugyanazt százszor attól most - azonk kívül, hogy elcsesztetek az időtökből erre nem kevés időt - kinek lesz jobb? Több pénzetek lesz? Nem kell kávé reggel? Jobb a baszogatás, mint a sör? Vagy mi? Befolyásoltok vele bármit is?

Az orrunk előtt basszák szét az egész F1et, lassan már olyanok az autók, mint egy kakaóscsiga, és mindenkinek a legnagyobb gondja, hogy ki mint írja le ugyanazt kb. 1000. alkalommal az aktuális patásördögről.

Ha kimegyünk egy-egy versenyre, akkor sem esünk neki ha valaki Hamilton ill. ha valaki teszem azt Alonsos spanyol zászlóval mászkál a helyszínen. Kb. ez kéne itt is. Mindenki lök faszságokat, én is, más is. Picit vagy nagyon mindenki elfogult. De nem tök mindegy? Az életem nem múlik ezen, a tiétek sem, úgyhogy szerintem itt legyen vége a köpködésnek. Persze ha nem unjátok, akkor hajrá! De próbáljátok már meg kerülni a személyeskedést, mert tökre nem itt a helye.

Inkább örüljünk, hogy végre nem feltétlenül kell korán kelni ha Ázsiai futamot akar nézni az ember ... :D