• Gabor_(HSF)
    Te sok mindent nem hiszel, én pedig sokmindent látok..
    Nem akarom vitatni a szakértelmed,mivel nem ismerlek,de én sem vagyok kutyaütő ezt bizton állithatom..
    Montoya vagy Hami esetében a te legfőbb érved max. az,hogy neked tetszik.Ez azért kevés! Mig előbbi csak egy szimpla sofőr,(ezt ha meg akarnád cáfolni hazudnod kellene)Hami esetében már több esélyed van,de ha azt nézzük az F1 előtt kikkel versenyzett és miben,igy már nem is akkora kunszt..
    Nekem az a meglátásom,te az a fajta fanatikus vagy,aki el akar hitetni magával olyasmit,aminek semmi alapja..
    Persze ez meg az én véleményem!
    De hát ha tényekről beszélgetünk.. Alonso esete a mekinél,eléggé kézenfekvő,ezen nem lehet mit magyarázni,csak ámitod magad!
    Abban viszont biztos lehetsz,hogy Vettel ugyan azzal az autóval 1 mp verne rá és erre komolyabb fogadást is kötnék..
    Alonsoval történteket vizsgáljuk,itt is egyszerű a képlet,pariban volt vele ez nem vitás,de egy ujjoncról beszélünk,tele tűzzel és bizinyitási vággyal,az meg aztán hogy néz ki,egy Angol csapatban egy jó Angol pilóta és nem ő a bajnok?
    A McLaren már bebizonyitotta mekkora egy fasszopó csapat Prost és Senna idejében,mikor is kaján vigyorral tüörték ell Senna torpedoját Prost ellen,csak hogy Senna lehessen a vb..
    Cóval nekem papolhatsz it fairplay-ről,meg Hami zsenialitásáról,én látom amit látok,te meg mondod amit mondasz..
    végszóra! egy undóritó unfair játékos megtalálta a csapatát ennyi...