182274
  • M@TriX
    nem volt rossz menet...

• Laceee
    http://www.rojadirecta.org/
  • M@TriX
    azért az beszarás, hogy majd' 1mp-en belül van az összes(!) pilóta
  • M@TriX
    katt banner... ;)
  • barmi
    sehol... vagy négyezren nézik. lehetetlen bekerülni...
  • Dark Angel 666
    hol lehet ma nézni a szabadedzést ?
  • zsutyesz
    majd kiderül... :)
  • b-type
    Igen? :)
    Csak mert a Renault eddig is kivette ha úgy látta jónak. De nincs értelme két irányban fejleszteni, azaz vagy elkötelezik magukat vagy nem.
    Teszem azt a McLaren-t azért emeltem ki, mert ők használják, és az összes fejlesztésük harmonizál a KERS bentlétének összes hátrányával és előnyével.
    Míg akik kiveszik azok még vagy nem tudják hogy milyen irányban fejlesszenek, vagy az adott pályán elérhető eredmény érdekében beáldozzák a KERS tapasztalatait.
    Monaco-ban is rá lehet nyitni a KERS-t, ha Hamilton autójában is benne lesz, és én egyenlőre úgy gondolom hogy igen...akkor majd lehet látni hogy hol..
    pl. a 'célegyenesnél' ahogy beállt az autó, de az 1-s kanyar utáni emelkedőre is is lehet használni, aztán legközelebb már csak az alagut kigyorsán sztem.
    De lehet hogy Hamilton hasonlóan használja majd mint Melbourne-ben, azaz itt ott még rá tud engedni ha marad...t'köm tudja :)
  • zsutyesz
    "A Renault mérnökei a hétvégén Barcelonában inkább az új fejlesztésekre koncentrálnak, míg a barcelonait két héttel követő monacói versenyen egyébként sincs értelme használni a KERS-t, mivel a szűk, rövid egyenesekkel rendelkező utcai pályán nem lehetne kiaknázni a hibridrendszerben rejlő lehetőségeket."

"A sportlap szerint azonban Fernando Alonso mindenképpen szeretné, ha csapat nem tenne le végleg a KERS alkalmazásáról, hiszen az olyan gyors pályákon, mint például a belga vagy az olasz, mindenképpen előnyt jelenthet a Forma-1-ben először idén alkalmazott eszköz."
  • b-type
    Sztem is lesz, nem is azért mert hasznos...hanem mert nem sokat számít ha kiveszik.
    Ez persze egyedül a McLaren KERS-re gondolom, mert a többiek még mindig nem kötelezték el magukat, azaz kiveszik-beteszik.
    Monaco-ban is van ahol rá lehet nyitni a KERS-t és a befutó adatok meg hasznosak.
  • paj01
    sztem lesz.. miert ne lenne? sok lassu kanyar a jo kigyorsitas sokat segit..
    alagut elott elnyomja kigyorsitason es meg is erkezik a nyakara...
  • desigo
  • Kit--Kat
    Hát jah, Monacoban valószínűleg egyik kocsiban sem lesz.
  • campy
    jaja tudod hol lesz nagy haszna a KERS-nek? Monzában , Spaban és sztem a Brazíliában ezeken a pályákon bőven lehet előzni és gyors pályák:)
    szerintetek Monacoban érdemes KERS-ezni? vki benyomja és huppp korlát xD
  • Kit--Kat
    Ja-ja, érdekes, de ők érzik jobban, hogy melyik a jobb variáció.
    A BMW is kivette.
  • campy
    azta ez még jobb kép:) egyébként gondolom tudtátok h a Rönótt kivette a KERS-t erre a hétvégére...
  • proway
    Hali... nem tudtok olyan oldalt linkelni amelyik közvetíti a szabadedzéseket? kíváncsi vagyok rájuk, lécci segítsetek köszi
  • desigo
  • desigo
  • Laceee
    Jobban tetszene ha olyan lenne mint a dobozon, piros+vékony aranyszinű szegély,
    A BMW-n is lehetne több a kék, valahogy a fehér nem jön be ezeken az autókon.
  • passatgt
    passzol a kékhez:D
  • desigo
  • desigo
    "nagyjából 120 eurós csekk"
    talán ki bírja fizetni :/
  • zsutyesz
    itt minden le van írva
  • Firerock
    ezt most nemvágom:D
    szóval a klubtagsággi díj kifizetésével 1db jegyet vehetek?vagy akár 4et is?
  • Firerock
    hugom is akar jönni...
    akkor most neki is 6000 a tagsági?
  • campy
    hozzá van szokva a sebességhez:D 2002-ben Montoyát is lekapták amint 220-al megy az autópályán...
  • Laceee
    Tagsági feltételek:

Kizárólag érvényes személyi igazolvánnyal vagy magyarigazolvánnyal rendelkezõk részére!
    A tagsági kártya csak egy személyre szól és csak a nevezett személynek biztosítja a lehetõséget arra, hogy a klub szolgáltatását igénybe vegye.
    A tagsági kártya névre szóló, át nem ruházható, 2009. január l-tõl 2009. december 31-ig érvényes.
    Arany kártyával Forma 1 Club ülõ, ezüst kártyával Forma 1 Club álló bérlet igényelhetõ a Forma 1 Magyar Nagydíj 2009. évi futamára korlátozott számban, a beérkezett fizetések sorrendjében. A befizetés módjai: készpénzben irodánkban, bankszámlára történõ utalással vagy belföldi postautalványon (rózsaszínû csekk). Nem készpénzes fizetés esetén, kérjük, a fizetést igazoló bizonylat fénymásolatát a jelentkezési lappal együtt beküldeni szíveskedjenek.
    A klubtagsággal és a klub bérlettel való visszaélés esetén a Hungaroring Forma 1 Club kártérítési igénnyel lép fel a kártya tulajdonosával szemben és a kártya tulajdonos az ebbõl eredõ összes kár megtérítésére köteles.
    Kártyát, jegyet UPS-szel tudunk postázni belföldre bruttó 1440,- Ft postázási díj ellenében, amely összeget idén a jegy kézhezvételekor a futárnak kell megfizetni készpénzben !!!
  • Firerock
    hát nemtudom:D
    lehet beruházok egyre:D
    csak akkor faternak is kéne meg hugomnak is
    vagy a klubtagságot csak egyszer kell kifizetni?
  • Firerock
    és az mibe kerül nekem?:D
  • Laceee
    Legyél Forma 1 Club tag, akkor vehetsz szombatra jegyet.
  • Firerock
    de itt csak vasárnapi és hétvégi jegyek vannak
    nekem cska szombati kéne
  • Laceee
    www.gpticketshop.com

Kedvezményes jegyek vásárlására Forma 1 Club tagság esetén van lehetőség itt.
  • Firerock
    #80825 lécci valaki,fontos lenne
  • zsutyesz
    Gyorshajtáson kapták Buttont :)
  • oneal1
    az valami olyan cucc amivel tudják mérni a levegő áramlatait. teszteken használják ha új első rész van vagy valami kiegészítő elem.
  • M@TriX
    kamera
  • Mersant
    megkernem szervezzen be engem is...
  • Count Adyn
    azaz baze palik mégegyszer kiejti ezt a szót megölöm áááá:D
  • Istencsászár