FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De az elõzés rendben volt. Kimi azt sem tudta hirtelen milyen színû autóban ül...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

MIrõl beszélsz? Massa nekiment azért vágta le Hamilton. Nem láttuk a futamot csak szövegelünk? ejnye...<#ejnye1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DjDano
Már megint sz összeesküvés elmélet.... A McLaren keményen dolgozott az elmúlt 2 hétben, az eredményt láthattuk. A Ferrari nem tudom mit csinált, de inkább visszafejlõdtek... lassú és szutyok a kocsi

Istencsászár
Erre a pályára nem fejesztettek, hanem teljesen áttdolgozott aero csomaggal jöttek ( ezt 1szer csinálják egy vében ), ez egy különleges pálya mint Monaco. 1 hét mulva meg lehet hogy kettõs Ferrari gyõzelem lesz, sõt biztos hogy nagyon szoros verseny lesz és a Ferrari is ottlesz hacsak nem aláz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kirol
Ja, emlékszek.

BaliBoy
Ok. igaz ez tényleg bebuktam.
De az az 1mp nekem akkor is gyanus. 2 hét alatt ennyit javulni....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Volt egy olyan kép, hogy mutatták a Ferrari boxot, ahogy a szerelõk erõssen búsúltak. Közvetlenül ezután bevágták a mekláren boxát ahol a szerelõk a közvetítést nézték és kárörvendõen röhögtek. Még mutogatott is az egyik f@szkalap a monitorra ha jól emlékszem.

Istencsászár
Monza tesztpálya? loalis

Fiorano mond valamit?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Minden rosszat bele lehet magyarázni a Mclarenbe, minden jót a Ferrariba vagy fordítva, az élet alapdolgait ez nem változtatja.

kirol
Mikor röhögték ki? Meg miért?

BaliBoy
Jah még annyi, hogy remélem nagy sírás lesz a tárgyalás után, de én akkor fogok majd egy nagyot röhögni... majd lefényképezem magam és elküldöm nekik. 😄D

Az meg, hogy már megint hol talált a mekláren 1 mp..... nem hiszem el, hogy nem a Ferraris adatokbül (hiszen ez a Ferrari tesztpályája, ha jól tudom, tehát ergó errõl a pályáról lehet a legtöbb infójuk). Mondjuk a Ferrari is elkúrta ezt a versenyt. Látszik, hogy nem készültek fel rendesen. 😞

Kit--Kat
Mellébeszélsz mint a Mclaren csalásánál. Köcsögök voltak ennyi, mind1, csak a McLaren szellemisigét viszik tovább.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BaliBoy
Ennél a résznél kapcsoltam ki a tv-t. Gusztustalan. Eljutottam odáig, hogy meggyûlöltem a meklárent. <#levele><#levele><#levele>

Istencsászár
"szomorú" aki nem nyer az szomorú, a vesztes szomorú a nyertes boldog, a nyertest a Pr-on kívül nemérdekli az akit legyõzött, ilyen a világ

Kit--Kat
Kárörvendés és az öröm 2 különbözõ dolog...
Mutasd csak meg amikor 1 szomorú csapatot kiröhögnek konkrétan.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Érdekes volt még "a sikánt levágom és elõzök" dolog is, Rosberg pl: visszaadta a helyet Buttonnak, Hamilton nem, de másokat is lehetet ott elõzni látni

otrosinka
odab@sz

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Istencsászár
Mintha rémlene h Brawn és társai ezerrel röhögtek a kamerába amikor a pályán történt valakivel valami, majd megkeresem és megmutatom. De mintha ez megszokott lenne, ellenfelek örülnek ha a másik fél kárt szenved, sõt mikor Massa kiesett 1000% hogy öröm volt a McLaren boxba.

Bucser
Nem csoda... Hisz tudja, hogy pápá F-1😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Kit--Kat
Nem tudom mit képzelnek a McLaren szerelõk, hogy a Ferrari szerelõket kiröhögik. Pofátlan 0ák. Who is SChumacher meg Montoya fíling...
Kiváncsi vagyok tárgyalás után mennyire lesz kedvük röhögni...

mflex
mert nem Sumi vezeti...<#smile>

What about the forests?

otrosinka
palikék még mindíg fikázhatóbbak, dennis meg rég volt nyerõ szériában.....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Istencsászár
Dennis sírt örömében ( azt hittem valaki lecsap erre 😊 )<#vigyor4>

John Cena
GYULA: HIHETETLEN HOGY SOHA NEMTÖRIK ÖSSZE A PEZSGÕS ÜVEG PALIK: BIZTOS GUMIMACI SZÖRP VAN BENNE!😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

DjDano
Menjél már... egy tartalékautó, Kimi ráadásul nehezebb volt... Fölösleges ezzel fogalalkozni. Szerintem Kimi nem is akarta eröltetni a dolgot

Nem körbe lett autózva, hanem belülrõl kifékezte Hamilton , mert helyet hagyott neki.
Ettõl persze lehet késõbb simán izomból megelõzte volna õt Hamilton úgy, hogy õ semmit nem tehetett volna, de én itt akkor is úgy éreztem, hogy kimi hibázott

otrosinka
szerintem kitaposta a kocsiból amit tudott .....

desigo
Erõfölényben volt a merci
Nem tudott mit tenni...
otrosinka
meki 1- 2 , gratta alonzó, kubi is nagy volt..........

Az lehet, hogy késõbb önhibáján kívül is megelõzte volna , de ebben a konkrét elõzésben akkor is hibázott, helyet hagytott neki, ennyi

desigo
gratula Alonso <#worship>

Button hozott még 1 pontot az eddigi 1 mellé 😊
Count Adyn
Mondjuk o.j Simpson lehet nem tökéletes pozitív példa😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

otrosinka
ez a ferrari nem az a ferrari........
valamit nem találnak.......

carkey: alit kihagytad......
sry az off-ért

DjDano
Persze... ha akkor nem elõzi meg Hamilton, megelõzi 1 körrel késõbb... Esélye se volt Raikkonennek

otrosinka
nyerünk kubi 😊

a.carkey
Fekete bajnokok

a következõ?

A medve nem játék.

Count Adyn
Jah ien egyik szemem sír a másik üveg feeling

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sajnos ebbe az elõzésbe Kimi is benne volt, elég nagy helyet hagyott Hamiltonnak

Ezt a 2 lámát...'Kubica még megelõzheti Rosberget'...közben meg már fél kör óta megelõzte...
Aztán beszól hogy 'közben már megelõzte csak ezt sem láthattuk'...de láttuk, TE nem láttad Gyuszikám...

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

UnknownAsshole
Palik: ULTRABRUTÁL <#idiota>
UnknownAsshole
Szerintem meg az ilyen hülyegyerekek pusztuljanak a topikokból. <#bdead>
otrosinka
ja

DjDano
Na ez megérne egy bant! <#banplz>

desigo
gerinctelen?
A legszerényebb pilóta.
Mirõl beszélsz?
DjDano
Bár furcsán hangzik örülök annak, hogy Hamilton megelõzte Raikkonen-t, ez a VB úgyis elúszott Kimi számára... Hamiltonnak viszont minden pontra szüksége lesz ha le akarja gyõzni csalonzót

Count Adyn
Hát eddig tartott😊 Nembaj, szép volt akkoris😊

DjDano
Ez a Ferrari egy nagy szardarab...<#levele><#levele><#levele><#levele>

Bandee1987
😞

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
Hamilton nem sokat vacakolt Kimivel...