182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nem volt rossz menet...
-
Laceee #80873 http://www.rojadirecta.org/ -
azért az beszarás, hogy majd' 1mp-en belül van az összes(!) pilóta -
katt banner... ;) -
barmi #80870 sehol... vagy négyezren nézik. lehetetlen bekerülni... -
hol lehet ma nézni a szabadedzést ? -
majd kiderül... :) -
Igen? :)
Csak mert a Renault eddig is kivette ha úgy látta jónak. De nincs értelme két irányban fejleszteni, azaz vagy elkötelezik magukat vagy nem.
Teszem azt a McLaren-t azért emeltem ki, mert ők használják, és az összes fejlesztésük harmonizál a KERS bentlétének összes hátrányával és előnyével.
Míg akik kiveszik azok még vagy nem tudják hogy milyen irányban fejlesszenek, vagy az adott pályán elérhető eredmény érdekében beáldozzák a KERS tapasztalatait.
Monaco-ban is rá lehet nyitni a KERS-t, ha Hamilton autójában is benne lesz, és én egyenlőre úgy gondolom hogy igen...akkor majd lehet látni hogy hol..
pl. a 'célegyenesnél' ahogy beállt az autó, de az 1-s kanyar utáni emelkedőre is is lehet használni, aztán legközelebb már csak az alagut kigyorsán sztem.
De lehet hogy Hamilton hasonlóan használja majd mint Melbourne-ben, azaz itt ott még rá tud engedni ha marad...t'köm tudja :) -
"A Renault mérnökei a hétvégén Barcelonában inkább az új fejlesztésekre koncentrálnak, míg a barcelonait két héttel követő monacói versenyen egyébként sincs értelme használni a KERS-t, mivel a szűk, rövid egyenesekkel rendelkező utcai pályán nem lehetne kiaknázni a hibridrendszerben rejlő lehetőségeket."
"A sportlap szerint azonban Fernando Alonso mindenképpen szeretné, ha csapat nem tenne le végleg a KERS alkalmazásáról, hiszen az olyan gyors pályákon, mint például a belga vagy az olasz, mindenképpen előnyt jelenthet a Forma-1-ben először idén alkalmazott eszköz." -
Sztem is lesz, nem is azért mert hasznos...hanem mert nem sokat számít ha kiveszik.
Ez persze egyedül a McLaren KERS-re gondolom, mert a többiek még mindig nem kötelezték el magukat, azaz kiveszik-beteszik.
Monaco-ban is van ahol rá lehet nyitni a KERS-t és a befutó adatok meg hasznosak. -
paj01 #80864 sztem lesz.. miert ne lenne? sok lassu kanyar a jo kigyorsitas sokat segit..
alagut elott elnyomja kigyorsitason es meg is erkezik a nyakara... -
-
Hát jah, Monacoban valószínűleg egyik kocsiban sem lesz. -
campy #80861 jaja tudod hol lesz nagy haszna a KERS-nek? Monzában , Spaban és sztem a Brazíliában ezeken a pályákon bőven lehet előzni és gyors pályák:)
szerintetek Monacoban érdemes KERS-ezni? vki benyomja és huppp korlát xD
-
Ja-ja, érdekes, de ők érzik jobban, hogy melyik a jobb variáció.
A BMW is kivette. -
campy #80859 azta ez még jobb kép:) egyébként gondolom tudtátok h a Rönótt kivette a KERS-t erre a hétvégére... -
Hali... nem tudtok olyan oldalt linkelni amelyik közvetíti a szabadedzéseket? kíváncsi vagyok rájuk, lécci segítsetek köszi -
-
-
Laceee #80855 Jobban tetszene ha olyan lenne mint a dobozon, piros+vékony aranyszinű szegély,
A BMW-n is lehetne több a kék, valahogy a fehér nem jön be ezeken az autókon. -
passzol a kékhez:D -
-
"nagyjából 120 eurós csekk"
talán ki bírja fizetni :/ -
itt minden le van írva -
ezt most nemvágom:D
szóval a klubtagsággi díj kifizetésével 1db jegyet vehetek?vagy akár 4et is? -
hugom is akar jönni...
akkor most neki is 6000 a tagsági? -
campy #80848 hozzá van szokva a sebességhez:D 2002-ben Montoyát is lekapták amint 220-al megy az autópályán... -
Laceee #80847 Tagsági feltételek:
Kizárólag érvényes személyi igazolvánnyal vagy magyarigazolvánnyal rendelkezõk részére!
A tagsági kártya csak egy személyre szól és csak a nevezett személynek biztosítja a lehetõséget arra, hogy a klub szolgáltatását igénybe vegye.
A tagsági kártya névre szóló, át nem ruházható, 2009. január l-tõl 2009. december 31-ig érvényes.
Arany kártyával Forma 1 Club ülõ, ezüst kártyával Forma 1 Club álló bérlet igényelhetõ a Forma 1 Magyar Nagydíj 2009. évi futamára korlátozott számban, a beérkezett fizetések sorrendjében. A befizetés módjai: készpénzben irodánkban, bankszámlára történõ utalással vagy belföldi postautalványon (rózsaszínû csekk). Nem készpénzes fizetés esetén, kérjük, a fizetést igazoló bizonylat fénymásolatát a jelentkezési lappal együtt beküldeni szíveskedjenek.
A klubtagsággal és a klub bérlettel való visszaélés esetén a Hungaroring Forma 1 Club kártérítési igénnyel lép fel a kártya tulajdonosával szemben és a kártya tulajdonos az ebbõl eredõ összes kár megtérítésére köteles.
Kártyát, jegyet UPS-szel tudunk postázni belföldre bruttó 1440,- Ft postázási díj ellenében, amely összeget idén a jegy kézhezvételekor a futárnak kell megfizetni készpénzben !!! -
hát nemtudom:D
lehet beruházok egyre:D
csak akkor faternak is kéne meg hugomnak is
vagy a klubtagságot csak egyszer kell kifizetni? -
és az mibe kerül nekem?:D -
Laceee #80844 Legyél Forma 1 Club tag, akkor vehetsz szombatra jegyet. -
de itt csak vasárnapi és hétvégi jegyek vannak
nekem cska szombati kéne -
Laceee #80842 www.gpticketshop.com
Kedvezményes jegyek vásárlására Forma 1 Club tagság esetén van lehetőség itt. -
#80825 lécci valaki,fontos lenne -
Gyorshajtáson kapták Buttont :) -
az valami olyan cucc amivel tudják mérni a levegő áramlatait. teszteken használják ha új első rész van vagy valami kiegészítő elem. -
kamera -
megkernem szervezzen be engem is...
-
azaz baze palik mégegyszer kiejti ezt a szót megölöm áááá:D -