• b-type
    :)
    Nem kell hogy Hamilton legyen az isten..ez tényleg mindenki szív/észügye.
    Azt viszont egyáltalán nem hiszem hogy Alonso ellen dolgozott valaha is a McLaren. Azt igen hogy nem érezte jól magát...de hogy egy csapat a versenyzője ellen dolgozzon azt nem tudom elképzelni.
    -Ezt nem hogy tényként nem tudom elfogadni, de még csak alá sem lehet támasztani...talán csak azzal hogy onnan Hamilton elverte.
    -Hozzáteszem hogy addig is pontegyenlőség volt, ami minimum elgondolkodtató hogy a 2× VB nem tudott 5 futam alatt előnyt szerezni az 5. futamát teljesítő kategóriaújonccal szemben.
    -Az év végi pontegyenlőséghez azért az kellett hogy Hamilton az utolsó két futamon 2 azaz kettő pontot szerzett, a Kínai nagydíjjon vezető helyről esett ki csapattaktika miatt (vagy mindegy mi miatt, mert vezetett mint malac amíg a gumija ki nem szakadt), a Brazilon meg ott az a rejtélyes váltódadogás.

Az hogy ebbe az autóba ülhetett egyáltalán nem véletlen, az általad felsorolt versenyzőknek köze nem volt olyan eredeményekhez amire alapozva megkaphatta ezt az autót..MS esetében még nem is volt divat. Kubica még elképzelhető, viszont Kimi döbbenetesen kevés tapasztalattal jött ide. Hiába az hogy mind jó versenyző..MS-t kivéve, mert ő egy magasabb szint. Az előélet nem garantálja a sikert, Piquet-nél lehet látni, viszont ha valamire akarnak alapozni, akkor Hamilton jó autót kapott...és ki is autózta.
    Hamilton drukkerek nem is tudom mit erőltethetnek, én pl. az vagyok, viszont nem hinném hogy erőltetek valamit..talán azt lehet annak venni hogy most válaszolok neked. De egyébként ahogy írtad valóban többször inkább csak olvasom. Egyébként sem vagyunk sokan...és igen sokat nyelünk, az előző oldal 'bantúzásától' az azt megelőző oldal 'cigányszaráig'...szal talán így is zavaró a jelenlét, de én nem így látom. :)
    Nem könnyű neki szurkolni, de nem is várom el hogy az legyen...Biaggi-nak sem volt mindig könnyű as MotoGp-ben, vagy akár most a WSBK-ban, ez nem változtat semmit.