Gabor_(HSF)#78822
Már vártalak..És megmondom öszintén téged céloztalak meg,mert kiváncsi voltam már a véleményedre..
Azt tudtam,hogy olvasod a hsz-eket,csak némán hallgatsz.
Erről csak annyit,hogy szavaimban közel sincs akkora túlzás,mint amekkora Hami sztárolásában,mert hát akár mennyire is fáj,a csillagok elsősorban SUMI Prost Senna,de semmiképpen sem Hami,akit én továbbra is nagyon jó pilótának tartok,de közel sem akkorának,mint amekkorát csinálni akarnak belőle..
És akkor a tények. előszőr is az F1-ben nagyon régen nem volt ilyen,hogy egy "zöldfülűt" rögtön a legjobb autóba ültessenek,ha ez történt volna Kimivel ,Kubicával meg még sorolhatnék néhány nevet,már többszörös vb-k lennének,Sumi mondjuk meg 36 szoros..
Aztán, Kovival hasonlitod össze.hát azért kettejük között van egy pár klasszis külömbség.
Alonso 2007-ben 109 pontal zárt,ugyan úgy mint Hami,annyi külömbséggel,hogy Monaco után az egész Meki csapat ellene dolgozott..ez is tény..
Massaékat már nem is emlitem,mert annyi kész érvem van,hogy 85 oldalon keresztűl írhatnám..
Eléggé sznobnak kell lenni ahoz,hogy ezeket ne lehessen elfogadni..
És miért is kötekszem?
Hát csak is azért,mert a Hami drukkerek csak azért is erőltetik,már régen szót sem érdemelne az ausztrál nagydij,de csak megy a süketelés..
Nos hát te neki drukkolsz( szived joga) én nem (az meg az enyém)
De azt nem fogom elfogadni továbbra sem,hogy Hamilton az Isten az F1-ben.