• b-type
    igen, ezt valahogy én is így gondolom. De akkor abban hibás.
    Abban a rossz helyzetben van, hogy nincs még kész arra hogy komolyan szembeszálljon a rendszerrel :DDD (ez de hülyén hangzik).
    fuckolni tud, de ugye ez kapcsolatfüggő, az igazi ellenkezés az az amikor önfejű..de mivel jól csinálja a dolgokat így mindenki behajol neki.
    De Hamilton-nak voltak rossz döntései amit önállóan hozott meg, és még nem eléggé erős ahoz hogy ezzel együtt leszrja...talán még nem elég erős. De az is lehet hogy pont a mostani eset hozza meg azt hogy ez már másképpen lesz.
    Úgy gondolja hogy neki elég a pályára koncentrálni, a többit meg intézze a csapat, illetve a csapat szakemberei...de majd rájön (vagy pont most jött rá) hogy egy ember hitelét ha lehet ne más határozza meg.
    Én spec. lekakkantom ha a hibáimért tartanom kell a hátam, az én életem, az én jogom a hibáimhoz. De más hibáit már nem mindegy...főleg ha ilyen szinten kihatnak rám mint ahogy ez a dolog most kihagyott a McLaren-re.
    Mi a tökért szóltak rá? ..ha viszont rászóltak és így lett és kavarni akarják, akkor legközelebb intézzék úgy hogy esélye se legyen Lewis-nak interjút adni. De ha mindez megtörtént, akkor legalább legyenek képbe..basszus azért az elvárható hogy ha valaki akarja keverni a kártyákat akkor legalább tudjon játszani...pff
    Legközelebb el kell küldenie a vérbe..talán még többeknek lesz unszimpatikus, de egyszer önmagának kell lennie teljes mértékben..pláne ha a példaképét is nézem.