Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Trulli büntetése röhej volt, nem is értem miért ragaszkodnak egy szabályhoz amikor a körülmények lehetnek szélsőségesek.
pl. egyáltalán nem mindegy hogy a SC alatt feltorlódott ezőnyben kapja Trulli az áthajtásos (a futam ezen szakaszában már gyakorlatilag időbüntetés) büntetést, vagy egy 'élő' verseny alatt.
Trulli visszasorolása a 12 helyre röhej.
Ez jó hogy megváltozott...de(!) a probléma forrása nem szünt meg, csak most mégsem az lett.
A Hamilton-s ügyben én csak egy bazi nagy amatörséget látok,...Hamilton hazudott? Persze. Azt mondták neki.
Nyílván nem ő beszélte rá Dave Ryan-t a tagadásra, hisz előtte adott interjút ahol elmondta az egészet ahogy volt.
Ezt mondták neki ezt tette. Jó nagy hülyeség volt, nem tudom hogyan lehetett azt hinni hogy majd valahogy nem hallják meg a rádiófelvételen a nyílvánvalót.
Na mindegy, de ahogy Trulli büntetését, úgy ezt is hülyeségnek tartom...a pályán megszerzett pozíciójukat nem trükközésnek köszönhették, azt szépen megdolgozták ahogy kell.
Érdekes módon egy olyan pozíciót akartak trükközéssel megszerezni, ami már az ővék volt Trulli kicsúszásával. Ott aki CW-hez akart szaladni ahelyett hogy önálló döntést hozott volna, na azt kell kirugni a búsba.
Hamilton a pályán megtette amit kellett, a csapat kiállások alatt megetette amit kellett,..akkor nem értem miért kell ezt semmibevenni.