FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Nagyon kellett ide a szánalom foci...
Count Adyn
Át kéne hivni pár mérnököt a McLarentõl hogy segitsenek már beállitani Kimi kocsiját😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
GYuszkó most elélvezett XD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Küldjük át a meki boxába😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tigristank
Vissza kéne ülnie valamelyik kocsiba. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

desigo
Amikor M.Schumacher a Ferrari boxban van nincs szerencséjük a pilótáknak...
Istencsászár
Kiminek pénteken is hidraulika gondja volt, ma is... össze kéne rakni azt a kocsit, mert igy a büdös életbe nem lesz VB.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Jól megy ma a McLaren-Ferrari, ja bocs hivatalosan McLaren-Mercedes😄😄😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Az elõtte haladõ autó kavarhatja a levegõt ezzel csökken a leszorító erõ ami ezen pályán amugy sincs, ha még az elõtte levõ kicsit belekavar akkor még kisebb lesz. Hogy jogos volt avagy nem nemtudom, õ annak érezte, és valszeg õ érzi hogy árt e neki vagy nem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Szegény sose integethet végre kipróbála mien érzés😄D

desigo
Yamamoto mekkora lúzer 😊

elõbb utol kellene érni az elõtte lévõ autót
desigo
Alesi most is belõtt hajjal 😊))))
1999be volt silverstonba a rajt utan az 1 korbe.ugy emlékszem a fék romlot elll es beleszaladt a gumiflba akkor tõrt el a lába
Jacek
Komolyan mondod ezeket amiket irsz? mert rohejes😊

SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!

BaliBoy
Megmondom õszintén arra már nem emlékszem, hogy mi okozta Schumi balesetét.
Egyszerüen az, hogy már megint (hiszen ez már a sokadik mûszaki gondja) azzal a pilótával történik ez aki még az utolsó körben arra hajt, hogy övé legyen a leggyorsabb kör. Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy amiatt a kör miatt történt ez most, mindenesetre elgondolkodtató. Tudom azt mondják, hogy nem lehet széthajtani egy autót, de.....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

lac coo
Nem tehet errõl senki, ne legyetek már gyerekek 😊)))
Ami elromolhat el is romlik ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Kit--Kat
És amikor SChuminak törött el a lába, arról kitehetett??? Nem a Ferrari???
Errõl is a Ferrari tehet. El kell fogadni. Ha közvetlenül, ha közvetetten.

BaliBoy
Jajj bocsi... megbántottalak amiért bírálni mertem a túl hype-olt kedvencedet?

szerintem vedd be a gyógyszereidet...

http://gaborszantai.co.uk/

UnknownAsshole
majd az lessz a szép ha most gyors összedobják pillanatragasztóval a kocsit kapkodás miatt és versenyen vagy idõmérõn majd egy kanyarban más-más irányba fog menni az eleje meg a hátulja <#wow3>
BaliBoy
Miért kellett ennek a két lábon járó balszerencsének a Ferrarihoz jönnie... Todt sem volt magánál amikor felvette...
(de azért még futok a végén egy gyors kört ugyebár.....)<#pardon1>

asszem csak pénteken lehet büntetés nélkül cserélni új motor esetén, szombaton már nem (de ne legyen igazam)

Count Adyn
Ezt irjak:

"A szabályok értelmében szombaton már nem lehet büntetlenül autót cserélni, tehát a szerelõk igencsak elfoglaltak lesznek a következõ órákban. Meg kell javítaniuk az autó orrészét, melyrõl mindkét kerék letört, de a baleset forrását, a hibás hátsó felfüggesztést is meg kell "operálniuk" az idõmérõig. Ha mindez nem sikerül, és Räikkönennek autót kell cserélnie, akkor 10 helyes rajtbüntetést fog kapni a finn, tehát nem kicsi a tét."

BaliBoy
Igen. Ha baleset történik akkor bünti nélkül lehet cserélni, én úgy tudom.

Kit--Kat
Most hogy új motorral indul Raiko, idõmérõ elõtt bünti nélkül lehet motort cserélni, nem?!

Kit--Kat
aztabüdöskurvaéletbe!!!

Ferrari
aha, azt mondják a hidraulika lehet, egyenesben az autó hirtelen jobbra vágódott, végighúzta a szalagkorlátot és becsapódott a gumifalba (jó mélyen) - Kimi kiszállt de az orvosi Merci vitte be, amúgy saját lábán ment be a motorhome-ba, hivatalos közlemény még nincs

Punker
mi?????? csattant?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

szegény Kimi😞((

remélem áttudják tenni a motort a T-car-ba😞

durva, hogy a tegnap már javított hidraulika így beszart, jó hogy nem lett semmi baja a srácnak az ütközéskor😞

Jacek
Hogyha majd kiderul mi is volt(ugysem fog ez teljesen kiderulni) akkor majd meglatjuk, de pl egy ilyen 25 millios buntetes rohej! innentol kezdve akkor bele kalkulaljak a koltsegvetesbe es beoroket alkalmaznak majd😊)
Nem csak a Meki hanem mindenki.
Gondolom a Spyker adna ennyit a 780 oldalert😄 csak azt nem tudom a Hondat a trukkos uzemanyagtankert mert zartak ki! sajna a ferkat meg a lapulevel nagysagu szarnyaikert meg nem , ott elromlott a meromuszer!

Itt meg az lesz hogy a Ferrarinak elromlott a mailservere😄

BaliBoy
Persze nem is veszem én ezt kézpénznek, csak megjegyeztem, hogy sztem. ez nem túl igazságos/reális büntetés.

Istencsászár
Ennél sokkal magabiztosabb, õ akarja nyerni, és magát nem áldozná be semmi pénzért.

Punker
Alonso inkább beáldoz mindent csak ne Hamilton legyen a VB????????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Amit az olastz sajtó az olasz nagydíjon 1 nap alattt összekapart kicsit óvatosan kezelném😊)

BaliBoy
Szerintem ez sem igazán igazságos döntés. Vagyis eddig az lett volna, de az új bizonyíték(ok) fényében, vagyis inkább, hogy kik szolgáltatták... Tehát a pilóták is tudtak róla - úgy néz ki - és ennek fényében az lenne az igazságos ha õk is kapnának büntetést. Bár nem lepõdnék meg rajta, ha Alonso valakivel a háttérben megegyezett volna, hogy ha újabb bizonyítékokkal áll elõ akkor az egyéni pontokat nem bántják.
Viszont az már tuti, hogy Alonso év végén távozik a Mekitõl. 😊)

DjDano
"Olasz lapértesülések szerint már megszületett a döntés a kémbotrány ügyében: a McLaren-Mercedes elveszíti a konstruktõri pontjait (és ezzel körülbelül 25 millió eurótól esik el), míg a versenyzõk büntetés nélkül megússzák az esetet."

Én is úgy érzem ennél keményebb büntetést nem fognak kapni... sõt talán meg ezt se

lac coo
Kicsit bulvár szagú, de ha igaz akkor ezt gondolom Alonso valotta, és akkor kezd nagyon mocskos dologgá fajulni ez az ügy...Nem mintha eddig nem lett volna az 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jacek
A mai napon azonban a La Gazzetta dello Sport részleteket is közölt a levelezésbõl.

"Tudtad, hogy megtaláltam a magyarázatot arra, hogy a Ferrari hogyan képes a gumiabroncsait tökéletesen mûködtetni?" - idézte az olasz lap Pedo de La Rosa Fernando Alonsóhoz intézett levelét.

"Nigel Stepney elmondta Mike Coughlannek" - tette hozzá.

"Ezt nem hiszem el" - válaszolt Alonso.

MaSzKa
szerintem kimi lesz a befutó vasárnap

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

: ASDASDD

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

nearo
elõször azt hittem, hogy komolyan gondolod...<#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

BaliBoy
Olyan izé vagy...
Vedd tudomásul a McLaren a világ legbecsületesebb csapata. Õk soha nem csalnának úgy mint a Ferrari. A szemét Ferrari már megint beakarja mártani õket, ez a napnál is világosabb... csak ha nem lennétek ilyen elvakult Ferka rajongók ti is láthatnátok. Amúgy sem bizonyított semmi sem. És ha ott hevert néhány papír akkor mi van!? A média, az talál ki mindent, meg a szemét ferkások... A Mekinél nem hazudnak reggel, délben meg este...
<#idiota><#idiota><#idiota><#wilting>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Akkor az Alonso fan admin kedvéért kijavítom:

Alonso egy hosszú, csupasz farkú, nagy fogú rágcsáló ami a csatornában él.

Kösz a büntipontokat.... Olvasgathatnád a topikot gyakrabban....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

gyerekek, most már én is unom...
szerintem 13.-ig hagyjuk a fenébe az egészet

[Jakuza]
Az viszont biztos hogy egy buncselekmeny passziv resztvevoje voltak ezzel.
Bunreszesek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Most már volt...

Valószínû, tehát nem biztos😊

[Jakuza]
Egy volt Ferraris alkalmazott.
Marpedig nem tudjuk mit kapott az adatokert, de az biztos hogy nem alkalmazta volna a Ferrari, ha ezt elore tudja.
Marpedig azert sem lehet a Ferrarit beallitani bunosnek, mert egy alkalmazottja adta at az adatokat. Vannak gerinctelen emberek, ez nem a csapat hibaja.
Es azert nehogy mar ne legyen bunos a MCLaren mert egy Ferraris adta at az adatokat, hiszen o naluk volt es nyugodtan jelenthettek volna az esetet.
Mar pedig nem tettek meg. Ezen kellene elgondolkozni, hogy miert partoltak egy buncselekmenyt. Az ok eleg valoszinunek tunik, profitalni akartak a dologbol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.