182274
  • Black Ghost
  • Enc0re
    most nézem én is. akkor minek hozta fel?
  • G_ArchAngel #80712
    Nem is lenne F1, kovetkezo hetvegen lesz futam...
  • Enc0re
    nem jól fogalmaztam, de az a lényeg hogy a spanyoloknál nincs semmi ilyenkor
  • G_ArchAngel #80710
    Vagy nem...
    Lengyeleknel, Cseheknel, Torokoknel, Kinaban, volt Szovjet tagallamokban, stb..stb...
    Angoloknal majus 4. a Munkasok Unnepe...

Talan kicist tajekozodni kellene, mielott leidiotazol valakit...
  • Enc0re
    csak Magyarországon ünnep május 1 te idióta
  • Máté94
    Holnap véletlenül nincs Máj. 1-je?:D
    Mert ugye munkaszüneti nap és akkor Forma-1-nek se kellene,hogy legyen.
  • G_ArchAngel #80707
  • Máté94
    Citroen
    Peugeot
    Lola:)
  • gordon 24
    Dehhh:D
  • bardocz
    Lada
    Subaru
    Acura

• Máté94
    Szerintem:-Lola
    -Aston Martin
    -iSport
  • Black Ghost
    Hát az a két nyúlfarknyi futam sokszor 40-50 kör, BTCC-ben meg 50-60, tehát az össztáv tekintetében nem állnak rosszul. BTCC-ben most hétvégén volt a 4-5-6. futam Truxton-ban, "Gordon24"-l tíz körmünket lerágtuk, olyanokat produkált Plato és Thopson meg a többiek, ja és még nem voltak +súlyok. Még valami az eddigi 6 futamot 6 különböző pilóta nyerte, tehát izgalomban nincs hiány.
    És még egy kis apróság ami nekünk szurkolóknak kedvez, egy BTCC versenynap 12.30-kor kezdődik és 19.00-kor van vége és ez alatt folyamatosan futamokat, versenyt látsz.
    Gondoljatok bele ha F1-ben délelőtt nyomnának egy 1-1,5 órás futamot, délután meg egy fordított rajtsorrendeset, lenne előzés bőven.
  • bardocz
    Micsoda érdembeli változás,igaz,így sincsen meg a teljes létszám,de nem baj,így lehet még 3 nem létező csapat
  • desigo
    A nemzetközi szövetség a 2010-es idényre tizenkettő helyett tizenhárom csapatnak engedélyezi az indulást, így a jelenlegi tíz mellé három gárda csatlakozhat, vagyis akár 26 autó is rajthoz állhat a világbajnoki futamokon.
  • Norbi1990
    Gondolom nem azért futott át a célvonalon, hogy edzésbe maradjon :D
    Csoda, hogy tudott futni.
  • bardocz
    Nem mondod,hogy utolsó kör volt,és így befutva megkapja a pontokat?:D
  • Istencsászár
    talán a verseny? vagy mi lenne?
  • Enc0re
    még mindig nem értem mi a jó a nascarba meg az oval pályába
  • gordon 24
    Kiss off!

Tudjátok vitatkoztunk valamikor a NASCAR VS F1 biztonság stb hülyeségen:D

Hétvégén volt egy ujabb atrakció:D Ime: 8 néző sérült a pilotának semmi baja:

• WNW
    WTCC-nek pont az a baja, hogy van 2 nyulfarknyi futamocska, ahol a technikai erofoleny dont, szinte nincs taktikai elem, azaz gumicsere, tankolas.. Azert lett kitalalva a sulyok pakolgatasa a kocsikba, hogy ne mindig ugyan az nyerjen.. Az F1-ben a gumicsere, a tankolas, es a hosszu tav, ad egy taktikai pluszt is a dologhoz.. Egy jo taktikaval, ki lehet jatszani egy technikai erofolenyben levo csapatot is, ha nincs orbitalis kulonbseg koztuk.. A 300 liter benzinnel beleallni a falba erzest, meg hogy a a nagyobb tomeg, nagyobb fogyasztas, mar nem is emlitem..
  • Laceee
    ezt a zselésítetted jobban kifejthetnéd mert én nem tudok ilyesmiről pl mikor egyesek leszakítják a csövet akkor ami kifolyik nem éppen tünik zselésnek, vagy amikor kiveszik a tankoló csövet akkor is szokot mellé folyni kicsit..., nem beszélve a Ferraris reklámról, hogy 99% megegyezik a benzin az utcaival
  • Istencsászár
    az se rossz, viszon annak a hátránya hogy volt amikor 10-15 prcig nem történt semmi...
  • ladarevolution
    Hát kannából elég sokáig tartana beleönteni a benzint, főleg mivel zselésítettet használnak. Szóval szerintem gép mindenképpen kelleni fog a megtankoláshoz.
  • MR ME
    sokat nem kell találgatni sztem :)
  • MR ME
    sztem is az volt a legjobb
  • Molnibalage
    Baromság a tankolás betilátsa. Nagyon szinesíti a versenyt. Ha nincs tankolás, nincs taktika. Abban az évben mikor gumit nem lehetett cserélni nem is néztem az F1-et.

Ki talál ki ilyen agyatlan baromságokat?
  • Kit--Kat
    Nekem a régi rendszer tetszett, a van 12 köröd és oszd be 1 óra alatt féle.
  • ladarevolution
    Azt nem a Lauda balesete után vezették be, hogy a biztonság kedvéért ne 300 liter benzinnel a seggük alatt száguldozzanak egy koporsóval?
  • Istencsászár
    Visszajöhetne az 1 körös kvali, jó volt látni az összes pilóta körét és mindenki képre került, a versenyen meg aki hátul vannak ugyse mutatják soha és izgalmas is, mert 1 kis hiba és dobta a kört.
  • Laceee
    Az időmérőt nem kell megváltoztatni, ha nem lesz tankolás ?
  • Istencsászár
  • MR ME
    lassan tényleg balfasság lesz ez az f1
  • Kit--Kat
    A nagyok megoldják, hogy láthatatlanul a 3xosát költsék el, nem kell félni.
  • a.carkey
    Akkor vissza térnek a régi szép rövidnadrágos idők ...

Megj., ezt a tankolásosdit be se kellett volna vezetni.

Kicsit necces lesz az éves 40 millás max költség ...
  • Gundark 1 1
    Nekem ez a 40 milkás szabály tetszik. Szóval ha kihozom egy millióból a kocsit akkor tehetek rá géppuskát is? Ez megint egy tipikus FIA újítás Vagy kijössz a 40ből vagy nem indulsz. Ennyi. De már megint trükköznek meg kiskapuznak.
  • Black Ghost
    Figyeljetek itt nem a box kiállást tiltják be hanem a tankolást, kerékcserék lesznek főleg így hogy egy k..a nehéz kocsival kell majd rajtolni, aki nem vigyáz 10 kör alatt felzabáltathatja a gumikat és lehet akár ötször kijönni, bár reálisabbnak tartom hogy jóval keményebb keverékeket fognak használni az elején, a melegítők mellőzése is ezt a célt szolgálja jobban fognak érvényesülni a technikás pilóták, olyanok akik tudnak vigyázni a gumira.
    "bardocz" a töltő berendezés ahhoz kell hogy 80-100 liter benyát 5 mp alatt beletoljon a tankba, így viszont nem kell és elég az a kis piros kanna is meg egy tölcsér, amúgy láttad ezeket a berendezéseket élőben mert bazi nagyok.
    Úgyhogy szerintem ezek kivételesen jó döntések.
    Van bennem egy olyan érzés, mind,ha kezdenének hajazni a spint futamokra
    (WTCC), ahol muszáj nyomni az elejétől a végéig és nincs idő a taktikázásra.
  • desigo
    nah ez tetszik
  • Enc0re
    akkor egy boxkiállás 3 másodperc lesz?
  • Mersant
    nagyon helyes, ugy mint az F1 fenykoraban ;)