FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyszerüen az, hogy már megint (hiszen ez már a sokadik mûszaki gondja) azzal a pilótával történik ez aki még az utolsó körben arra hajt, hogy övé legyen a leggyorsabb kör. Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy amiatt a kör miatt történt ez most, mindenesetre elgondolkodtató. Tudom azt mondják, hogy nem lehet széthajtani egy autót, de.....
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ami elromolhat el is romlik ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Errõl is a Ferrari tehet. El kell fogadni. Ha közvetlenül, ha közvetetten.
http://gaborszantai.co.uk/
(de azért még futok a végén egy gyors kört ugyebár.....)<#pardon1>#pardon1>
"A szabályok értelmében szombaton már nem lehet büntetlenül autót cserélni, tehát a szerelõk igencsak elfoglaltak lesznek a következõ órákban. Meg kell javítaniuk az autó orrészét, melyrõl mindkét kerék letört, de a baleset forrását, a hibás hátsó felfüggesztést is meg kell "operálniuk" az idõmérõig. Ha mindez nem sikerül, és Räikkönennek autót kell cserélnie, akkor 10 helyes rajtbüntetést fog kapni a finn, tehát nem kicsi a tét."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
remélem áttudják tenni a motort a T-car-ba😞
durva, hogy a tegnap már javított hidraulika így beszart, jó hogy nem lett semmi baja a srácnak az ütközéskor😞
Nem csak a Meki hanem mindenki.
Gondolom a Spyker adna ennyit a 780 oldalert😄 csak azt nem tudom a Hondat a trukkos uzemanyagtankert mert zartak ki! sajna a ferkat meg a lapulevel nagysagu szarnyaikert meg nem , ott elromlott a meromuszer!
Itt meg az lesz hogy a Ferrarinak elromlott a mailservere😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Viszont az már tuti, hogy Alonso év végén távozik a Mekitõl. 😊)
Én is úgy érzem ennél keményebb büntetést nem fognak kapni... sõt talán meg ezt se
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Tudtad, hogy megtaláltam a magyarázatot arra, hogy a Ferrari hogyan képes a gumiabroncsait tökéletesen mûködtetni?" - idézte az olasz lap Pedo de La Rosa Fernando Alonsóhoz intézett levelét.
"Nigel Stepney elmondta Mike Coughlannek" - tette hozzá.
"Ezt nem hiszem el" - válaszolt Alonso.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Vedd tudomásul a McLaren a világ legbecsületesebb csapata. Õk soha nem csalnának úgy mint a Ferrari. A szemét Ferrari már megint beakarja mártani õket, ez a napnál is világosabb... csak ha nem lennétek ilyen elvakult Ferka rajongók ti is láthatnátok. Amúgy sem bizonyított semmi sem. És ha ott hevert néhány papír akkor mi van!? A média, az talál ki mindent, meg a szemét ferkások... A Mekinél nem hazudnak reggel, délben meg este...
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Alonso egy hosszú, csupasz farkú, nagy fogú rágcsáló ami a csatornában él.
Kösz a büntipontokat.... Olvasgathatnád a topikot gyakrabban....
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
szerintem 13.-ig hagyjuk a fenébe az egészet
Bunreszesek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Valószínû, tehát nem biztos😊
Marpedig nem tudjuk mit kapott az adatokert, de az biztos hogy nem alkalmazta volna a Ferrari, ha ezt elore tudja.
Marpedig azert sem lehet a Ferrarit beallitani bunosnek, mert egy alkalmazottja adta at az adatokat. Vannak gerinctelen emberek, ez nem a csapat hibaja.
Es azert nehogy mar ne legyen bunos a MCLaren mert egy Ferraris adta at az adatokat, hiszen o naluk volt es nyugodtan jelenthettek volna az esetet.
Mar pedig nem tettek meg. Ezen kellene elgondolkozni, hogy miert partoltak egy buncselekmenyt. Az ok eleg valoszinunek tunik, profitalni akartak a dologbol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.