Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én jobban örültem volna hogy ha Trullié a 3. hely, ugyan ugy szorítok neki mint Haminak, nagy kedvenc, de hát a szabály az szabály, nem ez volt az első és nem is az utolsó ilyen baki, neki kellett volna figyelnie, azt nem értem hogy ha a kedvenc kerül jó pozícióba akkor ájuldozunk zőle, de ha az illetékes utálandó jelenleg Hami akkor bármit csinál az mák, szerencse, persze nem kellett hozzá a remek rajt az utolsó helyről, az előzések, a sebesség ezzel a dobogóra is alkalmatlan autóval...
Persze kiestek előle, ahogy Trulli elől is, de ez lényegtelen nem? Hamilton ugy előzött hogy nem ütközött pedig nem 1 autót nyomott le, nem kis agresszivitással, ő nem ment bele a falba, neki nem hullott szét a kocsi, mert azt megtette az időmérőn stb... arról ő vajmi keveset tehet hogy előtte a Ferrari, Vettel, Kubica élbaszták a versenyüket, nem csak Hamilton, de mindenki előrejött pár helyet, az a lényeg hogy célba érj a többi sosem számít és ahhoz hogy jó helyen érj célba ott kell lenni, a maximumot nyujtani a többi ugymond nem rajtad múlik.