• paj01
    Erdekes futam volt.. Bgp jo, de azert tenyleg kicsit erdekesek voltak a korulmenyek...safety car-on azert ennyit nem szkotatk agyalni:) Barichello meg szinten kerdeses. Vettel vs Kubica szep volt, sztem Vettel mar vert helyzetben volt, engedni kellett volna. Toyotakat megneztem volna ugy h nem utolso helyrol rajtolnak. eleg szepen feljottek. Hamilton akarhogyis de feljott dobogora az azert szep eredmeny. Ezek szerint nem olyan veszes a mclaren... Kovalainen adhatott volna meg ezzel kapcsolatban informaciot, kar h kiesett. Williams rafazott a lagykeverekkel, de korrekt teljeseitmenyt nyujtottak. Ferrari... nagyon kar ertuk, a vegere odaerhettek volna. Kimi valszeg azert maszott falra mert nyomta lefele az egyik toyota es probalt menekulni. Kerst nem hiszem h kiveszik. Az ausztrál pályán nem lehet kihasznalni igazan, de sepangban a hosszu egyenesekben komoly fegyverteny lehet elozeseknel. es azert az kiderult h a ferrari kers el is ott tud lenni a pontszerzo helyeken. Alonso nagyon eltunt a mezonyben de legalabb szerzett pontot. Kivancsi leszek sepangra.. az mar inkabb szamit versenypalyanak.
    Jah es legyszi hagyjatok mar ra a gyerekeskedest. nem lehet szepen csondben szurkolni a sajat kedvencednek es nem lehuzni azt akit nem szerettek? mondhattok akarmit ugy sem gyozitek meg a masikat az igazatokrol... nahmeg úgy is Sebastien "Purdé" a legjobb..:D:D
    Konolyan olyan rossz 2 oldalon kersztul a hulyesegeket olvasni:)