• Kit--Kat
    Szerintem egy hét nem elég erre. Max Olaszországban tudnák átépíteni az autót és innen egyből küldik Malajziába.
    Én nem láttam annyira vészesnek a Ferrari teljesítményét még KERS-el együütt sem a kocsit.

És ha lehetne Domenicali túl ostoba ahhoz, hogy átlásson egy ilyen egyszerű képletet, hogy KERS nélkül gyorsabbak lennénk.
    Ki indult lágy gumikon a Ferarrikon kívül? Jó Kubica, de ezen kívül senki sem volt ekkora balek, hogy 10 kör + benzin mennyiséggel kellett kereket cserélni.
    Szerintem már minden KERS-es csapat rég kifogja venni ezt a fostartályt amikor a Ferrarik még mindig ezzel szenvednek.

Kimi nagy fasz volt mert amit kiizzadt a futam háromnegyedéig ami 4-5. helyre lett volna elég a kerékcsere lecsengésekkel, azt eldobta bután.

Viszont a megbízhatóság?! Szánalom szombaton Kiminél hidraulika hiba ma meg Massánál motor.
    És ez még ráhúz Kimi ostobaságára, mert lehet legközelebb nem hibázik de a motor döglik be.
    Kíváncsi vagyok sérült-e Kimi hátsófelfüggesztése Barrichello áldásos munkája után.