Gabor_(HSF)#77168
Na az utolsó szó jogán "mint korelnök:)"aztán az első futam után majd magunkhoz térünk..
DE
ad1
a téli tesztek 90% ban mindig igazak voltak,nem hinném,hogy értelme lenne takargatni,hiszen ezzel magukat csapják be a csapatok..
( példaként elég oktató a 2007 es tesztek is Kimi vs Massa és Alonso)
Az hogy a meki végre megtudta közeliteni a többieket,az annyit jelent,elég nagy sz@rban vannak(egyenlőre)
ad2
Mivel ekkora változás 98' ban volt utóljára,igy nagy a hangsúly a pilótákon,ezért én Alonso-t,Vettel-t és még Massa-t is a legesélyesebbek közé sorolnám,ez utóbbinál emlékezzünk az elmúlt évre,az új helyszineken mindig Massa alkalmazkodott a leggyorsabban és vagy nyert vagy a csapata végezte ki...
no meg ugye 98-ban a mekinek volt egy csoda motorja és egy hiper fék redszere (amit be is tiltottak) meg ott volt Hakkinen és hát ugye már a téli teszteken is kiderült egy másik kategoria amiben kocakafejjel ülnek..
Az év első felében kört kapott mindenki,6-7 futam kellett ahoz,hogy Sumi utolérje őket..
Na ilyesmire számitok idén is..
A külömbség idén az,hogy nem mutatkozik egyértelmű fölény sehol(ellentétben 98' de akár a 2006-2007 mikor is boritékolható volt)
na meg az az,hogy 1-2 nagycsapat komoly bajban van..
Nos ezek lennének az én észrevételeim(persze én is tévedhetek,de az ritka:) )de lássunk csodát.....................