182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
madmanic #79114 majd a szponzorai mikor küldik a csekket, az lesz szomorú..
-
Semmi gond nincs azzal hogy jön valaki aki jobb a másiknál. Trulli képes lett volna VBt nyerni, 2szer is? Briatorre nemhiába keverte úgy a lapokat ahogy, a lényeg hogy bejött neki. Fisco egy jó pilóta de semmi több, volt 1-2 remek versenye aztán eltünt. Piké a no comment kategória, nem megy neki. Hamilton jobb volt mint Alonso, jobb volt mindenkinél nem volt technikai baja, gyorsan és megbízhatóan autózott és szórta a dobogókat, a komplett birgádot kokira verte az első évében, na ez a nem semmi. -
G_ArchAngel #79112 Ha kovetted volna az elmult evek McLaren-es hattertorteneteit, akkor tudnad, hogy a McLaren az a csapat, ahol szinte semmi koze nincs a pilotaknak a fejleszteshez. Ezt a pilotak es a vezetok is elismertek ezerszer, csak olvasni kell a sorok kozott. Alonsonak pedig vegkepp semmi koze nem volt hozza: beultettek egy kesz autoba, ahol azokat a beallitasokat hasznalta, amit a honfitarsa, Pedro de la Rosa atkuldott neki (ez a kembotrany egyik alappillere volt). Azt pedig mindenki tudja, hogy Pedro honnan kapta ezeket az adatokat...
Augusztustol pedig Alonsonak szinte semmihez nem volt hozzaferese a szukseges informaciokon kivul, igy a 2008-as autohoz sem volt semmi koze.
Tovabbra is tartom, hogy jo pilota es ennyi.
A McLaren megnyert neki egy VB-t sajat pilotajaval szemben, kesobb, mikor Trulli volt a csapattarsa, akkor eltavolitottak az olaszt, mert tul eros volt, Fisico es Piquet pedig nem hasonlitasi alap - naluk Biatore rendesen behuzta a feket, bar Piquet-nel ez genetikai alapon mukodik...
Amikor idejott az elsoeves Hamilton, akkor lattuk a brit hisztijeibol, hogy Alonsot 2007 kozepeig tamogatta a McLaren, megsem ment semmire a zoldfulu ellen. Ha akkor, az elso 6-8 versenyen elkeni Lewis szajat, akkor meghajolok a tudasa elott, igy viszont tovabbra is csak egy jo, szorgalmas pilota, semmivel sem jobb, mint a masik ket vilagbajnok a mezonyben.
-
Hát nem tudom mennyi szerepe volt Vettelnek a Rosso felhozásában, max a Vettel faktor, de maga az autó Newey féle Red Bull tervezés volt ami jó, annyi különbséggel az anygacsapathoz, hogy emellé egy kiváló motor is társult.
Nem volt az a Toro annyira rossz. -
Az esőben végig kettesben ment, annyira szarok voltak a gumijai ... -
1992-ben!!! kezdte a Ferrari ilyen roszzul az évet. Kettőből semmi ... -
Massa: "Feltétlenül ki kell elemeznünk a hibáinkat, és rá kell jönnünk, hogy ezeket hogyan kerülhetnénk el. Nem hiszem, hogy forradalomra lenne szükségünk, mint azt az érzelmes fanatikusaink oly sokszor hangoztatják, hiszen nem arról van szó, hogy hirtelen hülyék lettünk. Egyszerűen megváltoztak az erőviszonyok. Más hozzáállással kell folytatnunk."
Kimi: "Világos, hogy nem lehetünk boldogok amiatt, ahogyan a szezont kezdtük, hiszen Melbourne-ben én voltam az, aki hibázott, most pedig a csapat, ezeknek pedig az az eredménye, hogy pont nélkül állunk." -
Mit lovagoltok ezen a témán, ha a Ferrári elb..ta hát elb..ta, úgy beszéltek róla mint ha ez egy egyedi eset lenne, történt már ilyen máskor is és mással is, osszátok itt a sok okosságot, kíváncsi lennék lennék hogy ti hasonló szituban hogy döntenétek, ott lenn a pálya szélén. -
Gabor_(HSF) #79106 A mekiből jó verda lett,ezt én neki tudom be,a rönót is felhozta nyerő aútová,mint ahogy Vettel is a Torro Rossot,vagy akár idén a RB-t,én úgy látom ő az egyettlen aki tartja a difuzoros 3 csapatot(sőt)!
A mai kicsuszása nálam még nem egyértelmű,egy sima feluszásnak látszott,mint oly sokakknál.ő viszont nem tudott tovább menni,ami inkább müszaki hibára utal.(lehetett a lefulladásgátlo beszarása is)
Én tartom magam az álláspontomhoz,de ki fog derülni,az tuti... -
WNW #79105 Az a baj, hogy nem csak Kimiet csesztek el, hanem Massaet is... 2 lehetosegbol 0... Kimit elobb raktak ki full vizesre mint kellett volna, Massat meg behivtak full vizesrol koztes gumira, 3 korre ra meg leszakadt az eg........ 2 esely, 2 betli...... -
Tavaly lehetett kapni olyan Magnum jégkrémet, amelyikben volt alkohol. Szerintem ez még onnan maradt vissza :) -
bár ha bejön nekik, akk Kimi tuti dobogós.
emlékszem tavaly a Meki is csomó taktikai hibát követett el, szal ez végülis szerencse kérdése h bejön-e. -
esőhöz soha nem volt érzéke a Ferrarinak, de azért ilyen durva hibát elkövetni....
extrém esőset raknak fel Kimire, mikor még egy csepp eső nem hullott le?? és akk még bőven olyan forró a aszfalt mint az állat! normálisak???
mondjuk én McLaren drukker vagyok, de engem is felidegesített h ilyen csapat, h gondolta ezt komolyan... -
paj01 #79101 Sztem most azt tervezi a fia h meg izgalmasabb vegjatekot talalnak ki nekunk es most csak fel pont fog donteni majd..:D:D -
barmi #79100 Volt már?? :
Végeredmény
1. J. Button Brawn GP 1:10:59.092
2. N. Heidfeld BMW + 22.700
3. T. Glock Toyota + 23.500
4. J. Trulli Toyota + 46.100
5. R. Barrichello Brawn GP + 47.300
6. M. Webber Red Bull + 52.300
7. L. Hamilton McLaren + 1:00.700
8. N. Rosberg Williams + 1:11.500
9. F. Massa Ferrari + 1:16.900
10. S. Bourdais Toro Rosso + 1 kör
11. F. Alonso Renault + 1 kör
12. K. Nakajima Williams + 1 kör
13. N. Piquet Renault + 1 kör
14. K. Räikkönen Ferrari + 1 kör
15. S. Vettel Red Bull + 1 kör
16. S. Buemi Toro Rosso + 1 kör
17. A. Sutil Force India F1 + 1 kör
18. G. Fisichella Force India F1 + 1 kör
Nem ért célba :
19. R. Kubica BMW + 55 kör
20. H. Kovalainen McLaren + 56 kör
-
mikor láttam a felhőket már gondoltam is, hogy itt a Ferrari megint elszarja a helyzetet majd ha elkezd esni, és ügyesen sikerült is nekik.
Olyan, mintha lenne ott valaki aki szándékosan idétlenségeket csináltat velük amikor eső közeleg. -
most mitcsináljon szegény, ha a Ferrari ismét elbassza neki a taktikát??
hozzáteszem nem is elsőre...
szenved mint az állat a gyökér autójában amit alá raktak, és még azzal is próbál harcolni, erre tönkre vágják az egész futamát. én az a jégkrémet Domenicali torkára toltam volna!!!
megértem h nem volt kedve kinn ázni, és várni mikor inditják el a versenyt, mert esélye nem volt már a pont szerzésre sem, mellesleg lehet azért hivták már be mert az autó is meghalni készült -
paj01 #79097 ...Nagy arc ez a Kimi:D most mit kellett volna csinalnia? jobb lett volna ha megfogja a hutot es hozzabassza a versenymernokenhez? vagy pedig raborul zokogva?:D Gyakorlatilag sikerult utolso helyre betaktikazni a fiut.. ha el is rajtol a mezony akkor sem ert volna pont kozelbe..legalabb ovtak a technikat
Az sem volt gyenge mikor a szokasos kockas zalszlos okollengetos leintes helyett egy meglepodott arc volt a replayen..:D winner..aztan ott nyomta a bambit a parkolo autoba..:D elbasztak ezt a kesoi idopontot.
Egyebkent szerintem tuti kitalaljak h nem szabalyosak a diffuzorok... aztan szepen lenullaznak mindenkit..:) nem kockaztatjak meg h a szezon feletol csokkenjen a nezettseg..:D en biztos ezt csinalnam:)
Brawn tul jo... vhogy meg kell fogni...
Ferrari az meg pfff... az a domino vagy ki a tokom..:D mar nem sokaig fog csapatot vezetni. Monti remelem bedurvul mostmar es csinal vmit. -
pont ma ,h 2éve regisztráltál.
-
Tönkre ment a KERS a kocsijában, mit csinálhatott volna, szolidaritásból ős is ázzon a többiekkel?! -
--> nincs választási lehetőség :F -
legnagyobb:D:D -
BUTTON UJRA 1.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
-
Palik azért ismét növelte az aranyköpései számát :)
"..annyi, mint égen a tenger.." -
karajjj #79090 gondolom mostmár nem érdeke pénzt keresni, elérte amit akart aztán annyi... -
Ezen én is röhögtem! Mindenesetre Raikkonen szerintem túlságosan is leszarja az egész F1-et már egy ideje, ez a videó is újabb bizonyíték rá, pedig jó pilóta, de nem értem miért változott ennyit a hozzáállása amióta VB lett. -
Legalább van min röhögni, ha ócska a futam... -
karajjj #79087 szerintem egyszerűen csak poén, nincs ebben semmi szomorú :D -
Legnagyobb s legszomorúbb is valahol :/ -
mai nap legnagyobb pillanata amíg a többség ázik és tocsog a vízben Kimi lazán rövid gatyában jégkrémezik xD
-
Ide is beszúrom BTCC élőben -
"Itt most annyi koncepció van, mint égen a tenger"
" Te Gyula, hogy mondaná egy angol kommentár, hogy Gyula GP??? (höhöhö)
--- Palik László, 2009 ápr. 5. --- -
Alapjáraton mind2t utálom , de már engem is felbasz ,hogy Palik mennyire oltogatja Gyuszit miközbe semmi hülyeséget se mondd... -
Csak a befutót láttam, nemtudtam hogy van:( -
Nehezen hiszem el, hogy nincs aki rászólna már a Palikra vagy a programigazgatónak az rtl klubbon, hogy azért jó lenne változtatni a stíluson. Már rég ki kellett volna dobják... na persze ez biztos nem fog bekövetkezni (Ha nem tévedek ő a Hungaroring Zrt. vezérigazgatója vagy mi) de akkor legalább csak rakja magát takarékra és ne oltogassák már egymást live mert barmi gáz. Colner Gyú barát persze nem mer visszaszólni és kb. úgy reagál vissza, mint valami 2. os de legalább őt még el lehet viselni mint kommentátor. Ausztrál GP n is úgy röhögött valami saját poénján a Palik mint Beavis and Butthead együtt.. -
G_ArchAngel #79079 nem fogom lerajzolni, ha nem erted... -
madmanic #79078 a szponzorok miatt sajnos..
elsősorban európai piacoknak reklámoznak ezért kellett eltolni, hogy nagyjából emberi időben legyen..
Börni bá meg számolgathassa a zsetont -
attila46 #79077 ,??? -
karajjj #79076 holmi helyesírási hibák?????
haggyadmármagadlégyszíves... -.- -
attila46 #79075 Miert Alonso mennyivel tobbet hozott ki a McLaren-nel azert jobb Renault-bol, mint Hamilton a sokkal szarabb McLarenbol?
Semmivel...?
ezt hogy értsem???Egyszerre két autóban???