FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dienesoft
Nem vagyok ferrari utáló (se szeretõ 😊 ), de nem hinném, hogy csak "úgy" elfelejtenek tankolni a kocsiba, ezt azért szögezzük le. 😊

Count Adyn
Marhajó... Gyula szerint meg mindeki hülye a ferrari boxába😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

dienesoft
Massa kiesett ujjujujujjj jo ez a durva a magyar nagydij(ak)ba !!

akyyy
nem tankoltak bele:C na azt nehezen hiszem itt valami más kell h legyen

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

dienesoft
Megállt Massa motorja a boxban, van 4 perce, hogy megcsinálják a kocsit.

Count Adyn
Biztos mindenki kint van<#vigyor3>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

dienesoft
Én is nézem 😊 Jó volt az elsõ etap. Én csak reklámokban jövök ide amúgy, szóval közben ne is várj(atok) 😊. Hamilton hatalmasat ment! Remélem érvényes a köre, mert eléggé kint volt a pályán (négykeréken).

Punker
mi ez a csend? csak én nézem?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mflex

What about the forests?

passatgt
mármint az a 250e?😊

mflex
Mondjuk ,ha holnap leszakad az ég verseny közben az nem érdekel, de azt nem szeretem, ha edzés közben b@szik ki velük az idõjárás, mert akkor semmi nem valós, meg sokan meg is szívják, persze van akinek szerencséje lesz pl Sato indul az élrõl 😄DDDD, na mindegy én úgyvagyok vele, hogy a kvalifikáció az mindig száraz vagy azonos körülmények közt történjen...

What about the forests?

Alexease
Most mi van, a multkori verseny utan folyamatos idojarasjelentes lesz?!😊 <#idiota><#zavart1>
dienesoft
Nálunk itt Pest fele be van borulva, de szerintem Hungaroringnál nincs felhõ.

[Jakuza]
Sokan mentek ugy, de inkabb a bal elsore tettek fel kemeny kevereku gumit.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mflex
Itt Pécsen süt szépen,sehol egy felhõ 😄

What about the forests?

te egyszer bant kapsz a reklámodért

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Na ez az, de pl. a Torro Rosonal volt olyan, hogy normalisan megvoltak a gumimintazatok minden kereken, de a jobb elson megse volt csik, mikozben a masik harom kereken a szuperpuha volt.. Nekem ugytunik laboratoriumot jatszottak a fiuk, es kiserletezgettek..😊

BaliBoy
<#eljen>
Nem tudom arra felé, hogy van, itt Debrecenben ugyan süt a nap, néha viszont eléggé megerõsödõ szél fúj.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

mflex
Szerintem is süssön 😊

What about the forests?

szart! süssön a Nap izomból, 80e F-1 nézõ lesz*rva, többen vagyunk fesztiválokon...

http://gaborszantai.co.uk/

De jó hûvös idõ van ma!! Remélem esni is fog😊
😄D

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Van benne ráció 😄Dd

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ezen beszartam, formula.hu hozzászólások:

kérdés:

(8) agloc 2007.08.03. 19:34
figyeljetek nem tudtok valami infót arról az újságról ahol most
egy ferrari modellt lehet össze rakni 1:8-as méretarányban?

válasz:

(10) Jimay 2007.08.03. 20:37
(8) agloc
Nekem olyan van amibõl 1:1-es méretarányút lehet összerakni. Csak
elég vastag: 780 oldal.

http://gaborszantai.co.uk/

INeedspeed

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

SHADOWEYES7
Alonso volt ma legjobb!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

bardocz
nincsen térkép izobár vonallal?z nekem többet mondana😄
BaliBoy
Az éjszaka folyamán áthalad feletünk egy ciklon, de holnap délutánra már tisza idõ várható. IR mûholdkép

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Carlos HUN
Akár féláron is odadom a gold 1 es jegyet

Bandee1987
Én 1 km-re lakok a Hungaroringtõl. Az idõ elég felhõs. Olyan délután 3 fele értek errefele ide a felhõk. Hol esik hol nem, de úgy igazán még nem esett. Bármi lehet ebbõl.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Carlos HUN
Van egy eladó gold1 es jegyem holnapra! eredeti ára 48 euro de olcsobban odadom ugy 3 ezerel!

Pmbe írjatok ha kell kösze

Count Adyn
"Noha Ron Dennis is õt nevezte meg Mike Coughlan forrásaként, Nigel Stepney tagadja, hogy tõle származik a füles a Ferrari padlólemezérõl."

ez jó😄

dienesoft
Itt a lakhelyemen (BP-tõl 40km-re) nagyon be van borulva az idõ, szerintem ez volt a Hungaroringen, de furi, hogy ebbõl nem esik semmi.Pedig nagyon csõnya felhõk 😊

Bandee1987
Én egy fa tetejérõl egy dombról néztem haverral a szabadedzéseket 😊
Egész jól láttam, ahogy Hamilton kicsuszott a végén 😊 Legalább 20 pályamunkás zsongta körül 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bardocz
én most bicikliztem csepegõ esõben móricz környékén
Szegény Norbi, szar lesz a Porsche-vel esõben menni...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Freedom88
tavalyi futamot nézve sztem jó dolog az esõ a hungaroringre, mert ha nem lesz akkor elég uncsi lesz.

T.T.

DjDano
Az esõ legyen az utolsó amit kivánok a magyar nagydíjra!

[Jakuza]
Igy van es van egy valoszinusegeken alapulo hirem ezzel kapcsolatban.
Itt esik az eso es ez altalaban masnapra Pestre erkezik. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Az biztos, hogy a jobb elsõ kerékre nem raknak keményebb gumit mint a többire, mert szvsz. pont a jobb elsõ gumi melegszik fel nehezebben a Hringen.

dienesoft
igen, elég gyengén mennek. Azt hiszem, hogy most sokan állnak a boxban, mert az olvasottak szerint esik az esõ a Hungaroringen.

dienesoft
igen, elég gyenge idõket mennek. Azt hiszem, hogy most sokan állnak, mert az olvasottak szerinte esik az esp a Hungaroringen.

Csak O full puha gumikkal ment, a tobbiek meg a kemennyel..😊 Erdekessen jatszanak a jobb elso gumikkal.. Van amelyik kocsira fullra kopott szinte slick gumit pakolnak fel a jobb elso kerekre.. Va olyan, meg mintha arra kemeny menne, a tobbire meg a puha.... A Ferrarik meg a delutani edzesen vagy kemeny gumival mentek, vagy szarra koptatott puhan..

dienesoft
Te biztos dunántúli vagy 😄

[Jakuza]
En nezem 😄

dienesoft
Maradtam az "online leírós frissítõs" dolognál, elvégre nem lehet sehol sem nézni.Francba már. :S

dienesoft
Bizony, elég ciki...Én még próbálkozok egy kört, csak jó lenne megnézni, mert a hazai futam nagyon érdekelt mindig is. 😊

Már rég nem adják (mert pénzbe kerül) talán az elsõ pár Magyar Nagydíjjon volt közvetítés az összes edzésrõl... <#szomoru1>

gercse
hát jah..., mindegy, nem halok bele ha nem látom,
mondjuk kicsit fura hogy a saját nagydíjunk szabadezését sem adják le tv-ben

dienesoft
Szerintem itt lehet nézni, csak itt nem regisztrálni kell, hanem várólistára kerülsz...