FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Itt Pécsen süt szépen,sehol egy felhõ :D

What about the forests?

te egyszer bant kapsz a reklámodért

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Na ez az, de pl. a Torro Rosonal volt olyan, hogy normalisan megvoltak a gumimintazatok minden kereken, de a jobb elson megse volt csik, mikozben a masik harom kereken a szuperpuha volt.. Nekem ugytunik laboratoriumot jatszottak a fiuk, es kiserletezgettek..:)

BaliBoy
<#eljen>
Nem tudom arra felé, hogy van, itt Debrecenben ugyan süt a nap, néha viszont eléggé megerõsödõ szél fúj.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

mflex
Szerintem is süssön :)

What about the forests?

szart! süssön a Nap izomból, 80e F-1 nézõ lesz*rva, többen vagyunk fesztiválokon...

http://gaborszantai.co.uk/

De jó hûvös idõ van ma!! Remélem esni is fog:)
:DD

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Van benne ráció :DDd

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ezen beszartam, formula.hu hozzászólások:

kérdés:

(8) agloc 2007.08.03. 19:34
figyeljetek nem tudtok valami infót arról az újságról ahol most
egy ferrari modellt lehet össze rakni 1:8-as méretarányban?

válasz:

(10) Jimay 2007.08.03. 20:37
(8) agloc
Nekem olyan van amibõl 1:1-es méretarányút lehet összerakni. Csak
elég vastag: 780 oldal.

http://gaborszantai.co.uk/

INeedspeed

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

SHADOWEYES7
Alonso volt ma legjobb!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

bardocz
nincsen térkép izobár vonallal?z nekem többet mondana:D
BaliBoy
Az éjszaka folyamán áthalad feletünk egy ciklon, de holnap délutánra már tisza idõ várható. IR mûholdkép

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Carlos HUN
Akár féláron is odadom a gold 1 es jegyet

Bandee1987
Én 1 km-re lakok a Hungaroringtõl. Az idõ elég felhõs. Olyan délután 3 fele értek errefele ide a felhõk. Hol esik hol nem, de úgy igazán még nem esett. Bármi lehet ebbõl.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Carlos HUN
Van egy eladó gold1 es jegyem holnapra! eredeti ára 48 euro de olcsobban odadom ugy 3 ezerel!

Pmbe írjatok ha kell kösze

Count Adyn
"Noha Ron Dennis is õt nevezte meg Mike Coughlan forrásaként, Nigel Stepney tagadja, hogy tõle származik a füles a Ferrari padlólemezérõl."

ez jó:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

dienesoft
Itt a lakhelyemen (BP-tõl 40km-re) nagyon be van borulva az idõ, szerintem ez volt a Hungaroringen, de furi, hogy ebbõl nem esik semmi.Pedig nagyon csõnya felhõk :)

Bandee1987
Én egy fa tetejérõl egy dombról néztem haverral a szabadedzéseket :)
Egész jól láttam, ahogy Hamilton kicsuszott a végén :) Legalább 20 pályamunkás zsongta körül :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bardocz
én most bicikliztem csepegõ esõben móricz környékén
Szegény Norbi, szar lesz a Porsche-vel esõben menni...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Freedom88
tavalyi futamot nézve sztem jó dolog az esõ a hungaroringre, mert ha nem lesz akkor elég uncsi lesz.

T.T.

DjDano
Az esõ legyen az utolsó amit kivánok a magyar nagydíjra!

[Jakuza]
Igy van es van egy valoszinusegeken alapulo hirem ezzel kapcsolatban.
Itt esik az eso es ez altalaban masnapra Pestre erkezik. :D

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Az biztos, hogy a jobb elsõ kerékre nem raknak keményebb gumit mint a többire, mert szvsz. pont a jobb elsõ gumi melegszik fel nehezebben a Hringen.

dienesoft
igen, elég gyengén mennek. Azt hiszem, hogy most sokan állnak a boxban, mert az olvasottak szerint esik az esõ a Hungaroringen.

dienesoft
igen, elég gyenge idõket mennek. Azt hiszem, hogy most sokan állnak, mert az olvasottak szerinte esik az esp a Hungaroringen.

Csak O full puha gumikkal ment, a tobbiek meg a kemennyel..:) Erdekessen jatszanak a jobb elso gumikkal.. Van amelyik kocsira fullra kopott szinte slick gumit pakolnak fel a jobb elso kerekre.. Va olyan, meg mintha arra kemeny menne, a tobbire meg a puha.... A Ferrarik meg a delutani edzesen vagy kemeny gumival mentek, vagy szarra koptatott puhan..

dienesoft
Te biztos dunántúli vagy :D

[Jakuza]
En nezem :D

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

dienesoft
Maradtam az "online leírós frissítõs" dolognál, elvégre nem lehet sehol sem nézni.Francba már. :S

dienesoft
Bizony, elég ciki...Én még próbálkozok egy kört, csak jó lenne megnézni, mert a hazai futam nagyon érdekelt mindig is. :)

Már rég nem adják (mert pénzbe kerül) talán az elsõ pár Magyar Nagydíjjon volt közvetítés az összes edzésrõl... <#szomoru1>

gercse
hát jah..., mindegy, nem halok bele ha nem látom,
mondjuk kicsit fura hogy a saját nagydíjunk szabadezését sem adják le tv-ben

dienesoft
Szerintem itt lehet nézni, csak itt nem regisztrálni kell, hanem várólistára kerülsz...

[Jakuza]
Osztrak 1
Hogy neten lehet e nezni nem tudom. (talan ezzel igen http://zattoo.com/)
A Dunantulon tuti, mert ott bent van az UPC-s csomagokban.
Probalj keresgelni a neten ORF1 internet TV vagy mas kulcsszavakkal.

gercse
nem lehet sztem

Ez a hivatalos oldal de nem tudom, hogy online nyomják-e...?

Interneten hol lehet nézni az ORF 1 adót?????
Freedom88
csak kár h igaz

T.T.

ORF 1 addón lesz szabadedzés?Azt az miylen adó mert nekünk sztem nincs. . :( vagy internetenetn lehet nézni vhol?
ORF 1 addón lesz szabadedzés?Azt az miylen adó mert nekünk sztem nincs..
[Jakuza]
ORF 1
14:20

Miért nem közvetítík a szabadedzsést!!!:(<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
miilann
nem tom itt volt e már én egy masik forumon találtam,de felröhöktem <#zavart1>

No srácok, akkor 3-ra cseréljünk tervrajzokat és adatokat, feltünésmentesen.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

a.carkey

A medve nem játék.

otrosinka
arra igen....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Vajon miért nem jelentek meg a képek???