Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Vettel jó, de sztem az RB (sőt sztem a Toyota is) erősen fontolgatja a KERS mellőzését az első futamokon.
...és így azok a csapatok akik elkötelezték magukat azok kűzdenek a ballanszproblémával. Nagyon kiváncsi vagyok hogy az idénynyitón kik milyen autóval mennek.
Vettel nekem is szimpatikus, bár én inkább azért kedvelem ahogy megelőzte Hamilton-t az idényzárón...na az valami volt a szememben (annak ellenére hogy Hamilton volt/lesz nálam a favorit), a győzelme és az idényközbeni futása az 'csak' gyors volt nálam, nem tudnék vele megmagyarázni ilyen időkülönbségeket.
Pláne hogy a Renault-tól kapják a KERS-t is,...na a Reanult KERS-ében meg a tavalyi büdzsémegvonás, illetve Briattore miatt nem bízom..nálam nagyon nagy sansz van arra, hogy a Renault igen is megpróbál hasznot húzni a KERS-t használkó ellenfelek várható problémáiból, és kibekkelni az egységes KERS-ig. A Ferrari-McLaren egymás miatt (is) használni fogják, és a Renault talán pont ezért nem, ..sztem nagyon is jó taktika.
Mire olyan pályák jönnek ahol a KERS nagy előny lehet (Monza pl.), addig akár pontelőnyt is lehet szerezni, ahogy én várom a problémákat és a KERS-l kapcsolatos esetleges módosításokat, akár biztonsági, akár teljesítmény..kifejezetten előnynek tartom ha az autó KERS nélkül indul.