182274
  • Bandee1987
    Lajos asszonta parancsra állított valótlant. Most kicsit próbáljuk visszafogni a röhögésünket, és tegyük fel, tényleg így történt. Máskor is így fog akkor cselekedni?
  • mflex #78752
    Parancsra XDDDDD

Esküszöm mint a magyar kormány, hazudank reggel, éjjel meg este.

Szánalmas, Hamilton meg elmehet a francba, nem utáltam, de nem is szerettem, most már utálom.

Inkább örülnének, hogy ama bizonyos "ferrari lopás" ügy után még ott lehetnek az f1-ben.

chhh
  • madmanic
    de ennyire senki nem lehet hülye!!

TUdja, hogy folyamatosan rögzítik a rádióbeszélgetést, tudja, hogy bekérhetik, ráadásul a szabályok ellen nem vétettek, miért kell letagadni??

Hami meg még nagyobb állat, miért nem tudta azt mondani, hogy figy öcsém, ha bekérik a forgalmazást az kurva ciki lesz...

nem értem..
  • SzocsA
    attól féltek hogy trulli vissza fogja előzni őt simán és belementek egy ilyenbe

"Nem volt időm átgondolni, hogy mit tegyek. Bementem (a felügyelőkhöz), és közben borzasztóan éreztem magam. Nagyon kellemetlen volt. Szerintem a sportfelügyelők is észrevették ezt, gondolom, most ezért kerültem ilyen helyzetbe."

Hamilton megerősítette a csapatfőnök Martin Whitmarsh-nak azt az állítását, hogy a McLarennél Ryanen és rajta kívül senki nem tudott a meghallgatáson történtekről.

ugye ők mindig azt mondják hogy egy nagy család?????!!!!!!

és ez a DAVE nem a ferrarinak dolgozik dolgozott??????
  • barmi
    Hát igen, ilyenek ezek a küszöbmajmok... wehehehehe
  • M@TriX
    "De, amint már említettem, félrevezettek."

Vagy ő hülye vagy mindenki mást annak néz... ráadásul a bocsánatkérése mellett ott van mindenhol a magyarázkodás és a szar másra kenése.

Egy egyszerű "Bocsánatot kérek minden F1 rajongótól." számomra elegánsabb lett volna és nem degradálta volna le magát a szememben ennyire.
  • Barnabyka
    azt kívánom neki ,h annyi ponttal maradjon le a VB címről amennyit ez a negyedik hely ért volna neki(5pont)... méltó büntetés lenne.
  • WNW
    Hami tajekoztat...
  • ldavid
    megjavult ^^
  • ldavid
    a maláj banner büntetést kapott, vagy miért van most kínai?
  • zsutyesz
    igaz...
    így sokkal jobban járt :)
  • G_ArchAngel #78742
    az utobbi ket evet elnezve, nagyon sokat szamithat az a szaros 1 pont...
  • Minstrel
    lemondhat az összes, gratulálok
  • Kit--Kat
    Egyrész ez egy épített tisztább pálya mint Melbourne, itt hosszú egyenesek vannak itt jobban érvényesül a KERS, másrészt a pálya is nagyon passzol a Ferrariknak harmad részt BGP és a Toyota és még páran nem tették oda maguket úgy igazán.
    Ettől függetlenül jónak tűnik most a Ferrari.

Diffúzor tuti nincs, a leggyorsabb csapatok is Barcelona körül kezdik bevetni, a Ferrarinak meg az egész kocsit újra kell tervezni.
  • zsutyesz
    szaros 1 pontért...
  • zsutyesz
    ez egy vicc
  • madmanic
    kezd olyan érzésem lenni, hogy a pilótákat "alkatrészként" kezelik..

vezesd az autót, mondd amit mi mondunk, más dolgod nincs..

tiszta helyzet volt, a szabályoknak megfelelően visszaengedte, mif@szért kellett hazudozni..? idióták..

• kifli
    új hátsó diffuzor? szerintem megcsinálták...
  • desigo
    köszönöm az eredményeket

a Ferrari nem kicsit feljavult

mit csinálhattak?
  • kifli
    hát szép :)
    ennél jobb első 3-at nem is lehetne kívánni :)
  • N o N a m e
    McLaren: Nem hazudtunk!
    McLaren: Hazudtunk!

szánalmas az egész istálló!
  • zsutyesz
    Második szabadedzés
  • madmanic
    eredmények
  • desigo
    szabadedzés eredményei?
  • WNW
    Nincs, at kell tervezni az egesz hatso reszt, a valto korul is gondok lesznek emiatt.. Nem tul boldogok.. Amugyse lett volna ra alkalmuk kicserelni a vilag vegen a fel kocsit.... Ez a palya valoszinuleg jobb nekik, illetve a DSF szerint a Brawn-osok pentekenkent pl. tele tankkal nyomjak..
  • kifli
    lehet a ferrárinak kész az új diffuzor?
  • Kit--Kat
    Pedig akkor szállt ki, csak még időben visszakapta a kezét.
    Ma ezért 24 futamos eltiltás járna ahogy ismerem a bírókat.
  • zsutyesz
    még jó, h nem akkor szállt ki valaki a kocsiból...
  • Kit--Kat
    húúú erre nem is emlékeztem:DDD
  • BIOS
    Vesseen magára :D
  • Kit--Kat
    Alonsonak most fül gyulladása van mint tavaly Kiminek Bahreinben, így nem csoda.
  • Mersant
    hat azt nem mondanam hogy alazta, de elotte vegzett...nincs 1 tized kulonbseg koztuk
  • Magic Boy
    Ja tényleg igaz bocsi.
    Pár érdekesség:
    A BMW-k szarok voltak. Piquet verte Alonsot.

Az meg már lassan megszokott, hogy Vettel alázta Webbert.
  • SrAta
    fordítva rai massa
  • Magic Boy
    A második szabadedzést a két Ferrari nyerte Massa, Raikkonen sorrendben.
  • Kit--Kat
    A szervó adta meg magát, meg a felfüggesztéssel volt valami.
  • SrAta
    jah kül massa kocsija miért patkolt el a múltkor alusztráliába a versenyen?
  • a.carkey
    Az első edzésen tényleg füstölni kezdett alatta. Remélem nem döglik bele senki ebbe a baromságba.
  • zsutyesz
    Felfüggesztették a McLaren sportigazgatóját!

Lewis Hamiltont a tegnapi döntés értelmében diszkvalifikálták az Ausztrál Nagydíjról, ezzel törölve múlt hét végi eredményeit. Ezek után a McLaren sportigazgatóját, Dave Ryant felfüggesztették.

Egy hivatalos közleményt azonban még az ígértek szerint ad ki a McLaren a szabadedzés után.

Ryan 1974 óta áll a McLaren alkalmazásában, 1990 óta segítette a csapatmenedzser munkáját, és 2008 júniusában nevezték ki sportigazgatói feladatkörbe. Ezen kívül azonban továbbra is ellátta a menedzseri feladatait, többek között ő képviselte a csapatot a versenybírák előtt…
  • Kit--Kat
    Most mondták rádión, hogy megint baj van Kimi Kersével, óriási, tényleg egy 40 kilós rosszul elhelyezett ballasztot visz a kocsiban ami ráadásként rá is gyulladhat.