• G_ArchAngel #76667
    OFF

Komoly balesetet szenvedett Michael Schumacher motorozás közben. A hétszeres Forma-1-es világbajnok szerdán a spanyolországi Cartagenaban tesztelt, amikor elcsúszott és hatalmasat esett, ráadásul fejjel érkezett az aszfaltra. A Marca beszámolója szerint a bukás következtében Schumacher néhány pillanatra elvesztette az eszméletét is. Ezután természetesen azonnal kórházba szállították kivizsgálásra. A spanyol média szerint kar- és bordatörést szenvedett, ám ezt később az orvosok cáfolták: „Jól átvészelte az esést. Az állapota nem ad okot aggodalomra."

Schumacher szóvivője, Sabine Kehm azt elismerte, hogy a bukás „komoly" volt, de azt cáfolta, hogy az ex-versenyző megsérült. Maga Schumacher hivatalos honlapján egy rövid közleményben azt írja: „Ma volt egy balesetem egy motorkerékpár teszten Cartagenaban. A rajt-cél egyenesben mentem és amikor fékeztem az első kanyarhoz eltaláltam valami bukkanót a pályán, amitől elestem. Elővigyázatosságból kórházba vittek, de a vizsgálatok nem mutattak ki semmit és csak annyit akartam mondani, hogy jól vagyok."

ON

Szerintem most kellene felfognia, hogy csaladja van es lenyugodni...