FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila889
Nemtom hogy valaki olvasta-e már ezt a cikket:
Vettel indulhat Speed helyett a Magyar GP-n

Attila889
az is igaz 😄
Mindenki egymásért küzd.A kedvencem Hamilton.A gyõzelemért hajt õ is.De viszont nem annyira mint a többiek.Meg barátságosabb fajta emberke. 😊
Coulthard se oylan pofozkodós...az agresszív,nem engedõ típus...emlékszam Massa is nehezen bírt vele,meg Schumi is 😄

Istencsászár
És kit "szeretsz" akkor már? majdnem mindenki lökött, pofozott, ugatott, bunkózótt😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Attila889
Én azóta nem szeretem mikor Fischicot kilökte.Még mikor Webber a Williams BMW-nél volt 2005-ben.És a dobogós helyért csatáztak.És Webber ezerrel belement Fischicoba. 😞

lac coo
Nekem Webber a kedvencem, onboard cuccokon mindig õt nézem, nagyon állatúl vezet még ha nem is a leggyorsabb .Canadában különösen élvezetes volt nézni mit csinál ....Az utolsó sikánba senki nem merte olyan keresztben rávezetni az autót mint õ, nézni is rossz volt ahogy az autó hátulja megindul ....Persze ezzel nem lesz a leggyorsabb, de mindenképpen élvezetes .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Attila889
Az interjúban ugyanazt mondta mint Massa.Már nem azért.Meg én jobban örültem volna Coulthard-nak vagy Wurz-nak a dobogón mint Webbernek 😄
De a lényeg hogy a Red-Bull második dobógoját ünnepelheti.És hogy az 5.helyen álnak a konstrúktöröki listában 😊

Istencsászár
Mi a baj Webberrel?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Attila889
Kubica jó pilóta.Heidfeld akarta bebizonyitani hogy õ jobb 😄
De úgyis Kubica év végén jobb helyen lesz majd mint Heidfeld 😄
És sztem ezt a két pilótát nagyon megérdemli a BMW-Sauber 😊

Attila889
jólvan ember.Azért mert msot hamilton nem igazán ment jól attól még ne fikázd le.Meg azért mert fekete börü.Ha valami nem tetszik nem kell hsz-t írni.Massa meg eléggé bunkó volt......Webber hááát eléggé tré gyerek 😄 😄

b-type
De Massa Barcelona-ban sem volt ludas, nem hagyott helyet, ennyi (szvsz persze).
simán benne van, hiszen a bajnokságért harcolnak...ha neccbe megy Alonso, akkor azért arra ne számoljon hogy majd Massa elkaja a kormányt hogy tisztán megelõzhesse.
Ha Barcelona-ban Massa Ludas volt, akkor itt Kubica is az volt Heidfeld-l...márpedig sztem Kubica jól csinálta amit csinált. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
sztem ebben nem volt vicc...vagy ha igen akkor kellett volna mondania, hogy báze ne õszüljél, csak húzlak.
Ez feszültség volt..bár sztem vihar egy kanál vízben, szvsz tök felesleges.
Massa-tól meg kár volt belemenni, csak felkapta a vízet viszont nem akart tetlegességig menni...ezért belement ebbe a szócsatába.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
Kicsit le vagy maradva😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

manutdzoli
fasza kis reklám!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

INeedspeed

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
Szivatta, visszakapta a barcelonai dolgot! Ennyi.

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

mások érdekesmód nem ezt teszik...
Nem érted, tegye, de ne szövegeljen még a másiknak

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

INeedspeed
te is erre kényszeritenéd ha mindenáron elõrébb akarnál lépni, mert sok köre ment már a csata és máshol esélye nem volt..........én nem érzem itt hibásnak alonsot és szerintem nem mákkos az utóbbi idõben,mint ahogyan elmondták itt többen....

Alonsó nem tette ki heidfeldet hanem megelõzte,ott ahol ezt heidfeld nem várta,sztem megijedt és elkapta a kormányt......amúgy te ha ott benn vagy szélárnyékba és a bajnokságban kûzdessz nehogy azt mond h nem próbálod meg megelõzni......na hagyjuk....

Ember, ha nem ,,ijed" meg tartja az ívet szted mi történik? Ott a versenynek vége, nem lehet elférni.
És ezért röhej, hogy még õ dumál a veszélyességrõl...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

INeedspeed
Nem értitek, alonso viccelt hát jó volt a kedve massa a viccet meg nem értette mivel csalódott és rosszkedvû volt.....

INeedspeed
Szerintem nem lett volna semmi, nem egy nagy esõmenõ kimi.....

INeedspeed
Alonsó nem tette ki heidfeldet hanem megelõzte,ott ahol ezt heidfeld nem várta,sztem megijedt és elkapta a kormányt......amúgy te ha ott benn vagy szélárnyékba és a bajnokságban kûzdessz nehogy azt mond h nem próbálod meg megelõzni......na hagyjuk....

akkor is túlzás, a korábbi Minardi pilóták kibírták érdekesmód... Vagy a Spykernál

Van igazság benne amit mondasz, de akkor is átlépett egy hartárt, amelyet soha nem szabad. Amíg övék a csapat azt csinálnak amit akarnak, zülleszthetik is. Gondolom a pilóták szerzõdése az világosan le van írva és ez az elsõdleges a pilóták szempontjából.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

biztos jó, lesz 😊 Na meg a visszatekintõ is jó lesz 😊

Istencsászár
A nyomi Toro Rosso és a Spyker vezetõségét kellene kiirtani, elhiszem hogy Liuzzi és Speed csalódott, semmi okuk sincs a mosolygásra, szar az autójuk, szar a csapatuk, sõt álltalában be sem tudják a versenyt fejezni mert a kocsi szétmegy alattuk... nonszensz ami ott megy náluk.

Speed: meg akarnak szabadulni tõlünk
A Toro Rosso csapatfõnöke, Franz Tost élesen bírálta a versenyzõket az Európa Nagydíj után. Scott Speed jogtalannak érzi a kritikát; az amerikai versenyzõ és csapattársa, Vitantonio Liuzzi akkor csúszott ki a pályáról, amikor szakadni kezdett az esõ.

"Akárcsak a többiek akik a pálya azon szakaszán tartózkodtak, én is megúsztam a vízen. 300 méterrel a kanyar elõtt fékeztem, és mégis a gumifalnak csúsztam. Nem tudom, hogy olaj volt-e a pályán, vagy csak túl sok volt a víz az Intermediate gumikhoz. De másokhoz hasonlóan kicsúsztam és véget ért a versenyem."

A boxban komoly vita dúlt a verseny alatt, egyes sajtóértesülések szerint a nézeteltérés tettlegességig fajult.

Nem kizárt, hogy a csapat évad közben megválik versenyzõitõl. "Nem kell ûrkutatónak lenni ahhoz, hogy észrevegyük, hogy meg akarnak szabadulni tõlem és Toniotól. Gerhard Berger és Franz Tost sajátos elképeléssel rendelkezik a jövõrõl és ez szerint nyilatkoznak. Ennek a teljesítményhez nem sok köze van. A csapat nem sok támogatást ad nekünk." - jelentette ki Speed.

A tag meg megérdemelte, azthittem jó kis csapatot csinál ehelyett zülleszti azt, Vettel meg akárki aki odamegy majd esélytelen lesz bármire, ha Speed nem is õstehetség, de Liuzzi az csak kapna már egy jó kocsit.

desigo
Hohoho

magyar banner lesz 😊
desigo
Ezzel kiírta magát végleg az F1-bõl...

Lényegében, ha mindez biztosnsági autó mögött történik akkor is elõzésnek minõsül nem? Ott ha valaki elveszi a gázt, akkor a mögötte lévõnek is el kell. Ha a szabályban le van írva, hogy ilyenkor elmehet mellette az oké, de ha nincs akkor rossz a szabály (de büntetés kell) 😊

Istencsászár
Nemkell érteni, de mivel az elõl menõ elvette a gázt igy a mögötte jövõ elment mellette, nemvolt az elõzés, csak elengedés.

Én még azt sem értettem a futamon, hogy hogyan lehet elõzni boxutcában büntetés nélkül?

nem tûnik megviseltnek a 7x vb...

Mert jobban erezte magat attol, hogy meg egyet belerughatott Massaba, ha mar Hamiltonba ugye nem engedik neki...<#eplus2>

gordon 24
Nekem az elõzéssel semmi bajom nem volt! Amit irtam róla azért irtam mert igenis két emberen múlott az hogy van mirõl beszélni. Nekem az ilyen elõzések kifejezetten tetszenek ilyeneket kéne látnunk mndig. Nekem a beszólással és az utánna lévõ dolgokkal van a bajom. Ez a tipikus eset ha csöndbe maradtál volna bölcsebb maradtál volna szitu. Alonso egy szót sem szólt volna hanem megöleli Massat majd kihirdetik a gyõztest és ennyi akkor mindenki arról beszélnae milyen fasza futam volt. Nem értem miért kell egy ilyen hülye beszólással ingerelni egy egyébként is dühös versenyzõt. Tudod az a véleményem hogy pont ezért csinálta. Csak nem értem mi szüksége erre.

Downhill!!

Viva Fernando!! Schumachernek visszatérõ rémálmai lesznek megint😊
M@TriX
Saját csapatfõnöke támadt Scott Speedre

pedig Liuzzi szerintem jól nyomja...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

desigo
HÁny verzió lesz még te jó ég?

csak eza tuti...
lac coo
Elõfordul ez még a legjobb barátok között is .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Z
Heheehhh, én is azt vártam...mint anno, ahogy Prost lemázolt Sennának.

Senna RIP! <#sir>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
youtube-on...írd be: massa onboard, vagy on board, vagy on-board. Talán még azt is odaírhatod, hogy cam/camera, de lehet, hogy ez már nem is kell. Szerintem. <#wave>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

akyyy
nem 1szer veregette a vállát...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

[Jakuza]
LOL. Erdekes verzio, foleg, hogy az elejebol valami jocskan hianyozhat.

Na meg ez az ocsmany megjegyzes.
Az egesz vilaggal harcoltam. 😛 Micsoda szoveg. 😄DDDDD

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

b-type
ezek már az elfajzott cuccok 😊
pl. uezt olvastam már finomabb verzióban.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Ujabb verzió:

Massa: (Sarcastically) Excuse me? What were you saying?
Alonso: You tried to knock me out!
(Massa shows him a rude sign that tells him to do something)
Alonso: (Pointing at the gesture) Look at him! (It's like when
someone says: look what he's doing! He's giving me the finger
when he's at fault instead!)
Massa: Va a cagare is similar to V'affanculo, yet another version
of "frik you". Literally it means "go shit (as a verb)" First you
win and then you dare tell me somehing of this sort!"
Alonso: "No, no, I fought against everyone"
Massa: "You win and then dare say something of this sort!" (Even
the italian isn't top notch, so the translation can't be much
better)
Alonso: "No, you cannot do such a thing (as Massa's on-track
manouvre) (Seems to make another rude sign)
Massa: (Taps Alonso on his shoulder) "Hey mate, try to
learn....good"
Alonso: "It's you, rather, who should be learning! I have fought
against all the world and then with three laps to go you hit me!
You have done it deliberately!"
Massa: "Well done! Like the way it happened in the other race at
Barcelona? I've done it on purpose! Learn, learn!"

MAGYARUL:
MASSA: MÁR MEGBOCSÁSS, DE MIT IS MONDTÁL AZ ELÕBB?
ALONSO: AZT, HOGY AZ ELÕBB MEGPRÓBÁLTÁL KILÖKNI!!
MASSA: AKKOR MENJ ANYÁDBA!
ALONSO: PEERSZE, MAJD AZT MÉG MEGLÁTJUK!
MASSA: B* MEG, AZ ELÕBB NYERTED MEG A FUTAMOT, ÉS IDEJÖSSZ
BESZÓLNI NEKEM? TE EGY F* VAGY!
ALONSO: NEM, NEM, ÉN MINDENKI ELLEN HARCOLTAM MÁR...
MASSA: NYERTÉL, ÉS ILYENEKET MERTÉL BESZÓLNI NEKEM?! NEM?! NEM?!
ALONSO: AKKOR SEM CSINÁLHATSZ ILYENEKET (ekkor mutatta Massa
manõverét)
MASSA: EZAZ, HAVER, (megveregeti Alonso vállát) ELÕBB
TANULGASSÁL! RENDBEN?!
ALONSO: TANULGASSÁL TE, OKÉ?!?! HARCOLTAM A VILÁGGAL, ERRE JÖSSZ,
ÉS 3 KÖRREL A VÉGE ELÕTT NEKEMJÖSSZ?! SZÓ SZERINT EZT CSINÁLTAD,
NE TAGADD!
MASSA: PEERSZE! MINT BARCELONÁBAN, MI? TUDD MEG, SZÁNDÉKOS VOLT!
TANULGASSÁL CSAK, TANULGASSÁL!

kirol
Ez pl. mit jelent:
Bronz Junior (Hétv.) EUR 115.00

Csak gyereknek (18 év alatt) vehetõ ez meg, vagy micsoda?

b-type
Lassan félnek majd tõle a mérnökök mint a kaszinókban a szerencsésektõl 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

kirol
A magyar nagydíjra a legolcsóbb jegy a 110 Euros állójegy hétvégére?

Ez mit takar, valamelyik oldalon a fûben lehet nyomulni?

Zsolti9014
"Egy hidraulikus probléma merült fel Kimi autójával, így ki kellett állnia. Ez nem szerencsés, és a mi felelõsségünk. Ezzel a problémával a Magny Cours-i szabadedzésen is találkoztunk." - jelentette ki Todt, aki a hátrány ellenére is hisz a bajnoki címben.

Mindemellet: természetesen Kimi sem tökéletes, õ is szokott hibázni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Valamely (már visszavonult) világbajnok F1-es mondta: egy pilóta nem tud széthajtani egy autót, az autókat a pilóta stílusához állítják be, tehát ha szétmegy az autó, az nem a versenyzõ hibája.
Aztán volt egy másik felmérés/kutatás, amelyben szakértõk kielemezték a pilóták stílusát. Az eredmény: Kimi stílusa leginkább Schumiéhoz (Michael) hasonló, igen finom, letisztult. Egyszerûen ekkora pechje van. Van ilyen. Persze hibázik õ is, de ha megnézed, pl. Alonso autója többet kap, Fernando sokkal keményebben vezet, ezt az elõzésekbõl is látjuk. (éppen most Massa, vagy Fr.o.-ban Heidfeld ellen).

Hajrá Magyarország!

Istencsászár
Ja igen a tegnapit!

Nürburgring: Kimi Räikkönen