FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettel indulhat Speed helyett a Magyar GP-n
Mindenki egymásért küzd.A kedvencem Hamilton.A gyõzelemért hajt õ is.De viszont nem annyira mint a többiek.Meg barátságosabb fajta emberke. 😊
Coulthard se oylan pofozkodós...az agresszív,nem engedõ típus...emlékszam Massa is nehezen bírt vele,meg Schumi is 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De a lényeg hogy a Red-Bull második dobógoját ünnepelheti.És hogy az 5.helyen álnak a konstrúktöröki listában 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De úgyis Kubica év végén jobb helyen lesz majd mint Heidfeld 😄
És sztem ezt a két pilótát nagyon megérdemli a BMW-Sauber 😊
simán benne van, hiszen a bajnokságért harcolnak...ha neccbe megy Alonso, akkor azért arra ne számoljon hogy majd Massa elkaja a kormányt hogy tisztán megelõzhesse.
Ha Barcelona-ban Massa Ludas volt, akkor itt Kubica is az volt Heidfeld-l...márpedig sztem Kubica jól csinálta amit csinált. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ez feszültség volt..bár sztem vihar egy kanál vízben, szvsz tök felesleges.
Massa-tól meg kár volt belemenni, csak felkapta a vízet viszont nem akart tetlegességig menni...ezért belement ebbe a szócsatába.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Nem érted, tegye, de ne szövegeljen még a másiknak
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ember, ha nem ,,ijed" meg tartja az ívet szted mi történik? Ott a versenynek vége, nem lehet elférni.
És ezért röhej, hogy még õ dumál a veszélyességrõl...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Speed: meg akarnak szabadulni tõlünk
A Toro Rosso csapatfõnöke, Franz Tost élesen bírálta a versenyzõket az Európa Nagydíj után. Scott Speed jogtalannak érzi a kritikát; az amerikai versenyzõ és csapattársa, Vitantonio Liuzzi akkor csúszott ki a pályáról, amikor szakadni kezdett az esõ.
"Akárcsak a többiek akik a pálya azon szakaszán tartózkodtak, én is megúsztam a vízen. 300 méterrel a kanyar elõtt fékeztem, és mégis a gumifalnak csúsztam. Nem tudom, hogy olaj volt-e a pályán, vagy csak túl sok volt a víz az Intermediate gumikhoz. De másokhoz hasonlóan kicsúsztam és véget ért a versenyem."
A boxban komoly vita dúlt a verseny alatt, egyes sajtóértesülések szerint a nézeteltérés tettlegességig fajult.
Nem kizárt, hogy a csapat évad közben megválik versenyzõitõl. "Nem kell ûrkutatónak lenni ahhoz, hogy észrevegyük, hogy meg akarnak szabadulni tõlem és Toniotól. Gerhard Berger és Franz Tost sajátos elképeléssel rendelkezik a jövõrõl és ez szerint nyilatkoznak. Ennek a teljesítményhez nem sok köze van. A csapat nem sok támogatást ad nekünk." - jelentette ki Speed.
A tag meg megérdemelte, azthittem jó kis csapatot csinál ehelyett zülleszti azt, Vettel meg akárki aki odamegy majd esélytelen lesz bármire, ha Speed nem is õstehetség, de Liuzzi az csak kapna már egy jó kocsit.
Downhill!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Senna RIP! <#sir>#sir>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Na meg ez az ocsmany megjegyzes.
Az egesz vilaggal harcoltam. 😛 Micsoda szoveg. 😄DDDDD
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
pl. uezt olvastam már finomabb verzióban.
Massa: (Sarcastically) Excuse me? What were you saying?
Alonso: You tried to knock me out!
(Massa shows him a rude sign that tells him to do something)
Alonso: (Pointing at the gesture) Look at him! (It's like when
someone says: look what he's doing! He's giving me the finger
when he's at fault instead!)
Massa: Va a cagare is similar to V'affanculo, yet another version
of "frik you". Literally it means "go shit (as a verb)" First you
win and then you dare tell me somehing of this sort!"
Alonso: "No, no, I fought against everyone"
Massa: "You win and then dare say something of this sort!" (Even
the italian isn't top notch, so the translation can't be much
better)
Alonso: "No, you cannot do such a thing (as Massa's on-track
manouvre) (Seems to make another rude sign)
Massa: (Taps Alonso on his shoulder) "Hey mate, try to
learn....good"
Alonso: "It's you, rather, who should be learning! I have fought
against all the world and then with three laps to go you hit me!
You have done it deliberately!"
Massa: "Well done! Like the way it happened in the other race at
Barcelona? I've done it on purpose! Learn, learn!"
MAGYARUL:
MASSA: MÁR MEGBOCSÁSS, DE MIT IS MONDTÁL AZ ELÕBB?
ALONSO: AZT, HOGY AZ ELÕBB MEGPRÓBÁLTÁL KILÖKNI!!
MASSA: AKKOR MENJ ANYÁDBA!
ALONSO: PEERSZE, MAJD AZT MÉG MEGLÁTJUK!
MASSA: B* MEG, AZ ELÕBB NYERTED MEG A FUTAMOT, ÉS IDEJÖSSZ
BESZÓLNI NEKEM? TE EGY F* VAGY!
ALONSO: NEM, NEM, ÉN MINDENKI ELLEN HARCOLTAM MÁR...
MASSA: NYERTÉL, ÉS ILYENEKET MERTÉL BESZÓLNI NEKEM?! NEM?! NEM?!
ALONSO: AKKOR SEM CSINÁLHATSZ ILYENEKET (ekkor mutatta Massa
manõverét)
MASSA: EZAZ, HAVER, (megveregeti Alonso vállát) ELÕBB
TANULGASSÁL! RENDBEN?!
ALONSO: TANULGASSÁL TE, OKÉ?!?! HARCOLTAM A VILÁGGAL, ERRE JÖSSZ,
ÉS 3 KÖRREL A VÉGE ELÕTT NEKEMJÖSSZ?! SZÓ SZERINT EZT CSINÁLTAD,
NE TAGADD!
MASSA: PEERSZE! MINT BARCELONÁBAN, MI? TUDD MEG, SZÁNDÉKOS VOLT!
TANULGASSÁL CSAK, TANULGASSÁL!
Bronz Junior (Hétv.) EUR 115.00
Csak gyereknek (18 év alatt) vehetõ ez meg, vagy micsoda?
Ez mit takar, valamelyik oldalon a fûben lehet nyomulni?
Mindemellet: természetesen Kimi sem tökéletes, õ is szokott hibázni.
Hajrá Magyarország!
Aztán volt egy másik felmérés/kutatás, amelyben szakértõk kielemezték a pilóták stílusát. Az eredmény: Kimi stílusa leginkább Schumiéhoz (Michael) hasonló, igen finom, letisztult. Egyszerûen ekkora pechje van. Van ilyen. Persze hibázik õ is, de ha megnézed, pl. Alonso autója többet kap, Fernando sokkal keményebben vezet, ezt az elõzésekbõl is látjuk. (éppen most Massa, vagy Fr.o.-ban Heidfeld ellen).
Hajrá Magyarország!