FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Massa ment azzal a sebességgel amivel bement a kanyarba, és jól tette, ha ott nyom egy akkora féket hogy ne ütközzön neki Alonso-nak (bár sztem stabilan már nem tudott volna), akkor az egész mezõnynek leszakad az elsõ vezetõszárnya.
De persze valszeg nem ez járt Massa fejében, abban a helyzetben már semmiképpen sem tudott volna nem útban lenni.
Alonso pedig az érintéstõl ment le az ívrõl szvsz, nem volt két ütközés..vagy egy hosszan tartó ütközés, Alonso behúzott a rázókõre, Massa ott volt, a két autó ütközött, Alonso-nak egyenesebb lett az ív..pont annyira hogy a még hideg gumikon (bár sztem melegen sem) azzal a sebességgel már nem tudott elfordulni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Abban igazad van hogy ebben nem biztos hogy mindenki egyetért (sõt ziher hogy nem 😊 ), de számomra ez a magyarázat, egy az egybe ráhúzta a rázókõ mellé.
Ezeket a dolgokat nem egészen értem Alonso-nál, a Heidfeld-s esetet meg pláne...azt meg végkép hogy az ilyen necces elõzések után miért csodálkozik ha egymáshoz érnek az autók? 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Minden pilota felelösége,hogy tudja ki hol van körülötte.Szegény lengyelre rázárták a kaput,nem nagyon tehetett semmiröl.
Miért van az,hogy egyes piloták kanyarokon keresztül mennek egymás mellett,és nem ütköznek össze?
Nyilván mert nagyon jol tudják hol van a másik,és meg hagyják a helyet a másiknak,néha a saját kárukra.Ugyanakkor vannak olyan emberek,akik nem hajlandoak figyelembevenni,azt hogy bizony nem egyedül vannak a pályán.
Én megyek az ideális iven,ha te ott vagy beléd megyek.
Az hogy ki is volt a hibás Barcelonában,és most a Nürnburgringen,még a fizetett profik sem értenek benne egyet,viszont mind a kétszer a Brazil ment neki a Spanyolnak,ugy hogy ez utobbi elörébb,és teljesen az ut szélén volt.
Ez a két dolog kisértetiesen emlékeztet 2005 re,mikor is a Ferrari bajnoka elöbb Heidfeldet (Ausztrália),majd Webbert (Törökország),tette ki igy a füre,igaz a Német az esetek után bocsánatot kért.
Persze ez az én véleményem.
Csak a köcsög Vegas nem kezeli az XVID hangját, marad a moviemaker, az meg ezer év mire betölti 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Épp Hamilton volt az,akin minden futamon látszott,hogy van benne tüz.
Vettel indulhat Speed helyett a Magyar GP-n
Mindenki egymásért küzd.A kedvencem Hamilton.A gyõzelemért hajt õ is.De viszont nem annyira mint a többiek.Meg barátságosabb fajta emberke. 😊
Coulthard se oylan pofozkodós...az agresszív,nem engedõ típus...emlékszam Massa is nehezen bírt vele,meg Schumi is 😄
De a lényeg hogy a Red-Bull második dobógoját ünnepelheti.És hogy az 5.helyen álnak a konstrúktöröki listában 😊
De úgyis Kubica év végén jobb helyen lesz majd mint Heidfeld 😄
És sztem ezt a két pilótát nagyon megérdemli a BMW-Sauber 😊
simán benne van, hiszen a bajnokságért harcolnak...ha neccbe megy Alonso, akkor azért arra ne számoljon hogy majd Massa elkaja a kormányt hogy tisztán megelõzhesse.
Ha Barcelona-ban Massa Ludas volt, akkor itt Kubica is az volt Heidfeld-l...márpedig sztem Kubica jól csinálta amit csinált. 😊
Ez feszültség volt..bár sztem vihar egy kanál vízben, szvsz tök felesleges.
Massa-tól meg kár volt belemenni, csak felkapta a vízet viszont nem akart tetlegességig menni...ezért belement ebbe a szócsatába.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Nem érted, tegye, de ne szövegeljen még a másiknak
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ember, ha nem ,,ijed" meg tartja az ívet szted mi történik? Ott a versenynek vége, nem lehet elférni.
És ezért röhej, hogy még õ dumál a veszélyességrõl...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Speed: meg akarnak szabadulni tõlünk
A Toro Rosso csapatfõnöke, Franz Tost élesen bírálta a versenyzõket az Európa Nagydíj után. Scott Speed jogtalannak érzi a kritikát; az amerikai versenyzõ és csapattársa, Vitantonio Liuzzi akkor csúszott ki a pályáról, amikor szakadni kezdett az esõ.
"Akárcsak a többiek akik a pálya azon szakaszán tartózkodtak, én is megúsztam a vízen. 300 méterrel a kanyar elõtt fékeztem, és mégis a gumifalnak csúsztam. Nem tudom, hogy olaj volt-e a pályán, vagy csak túl sok volt a víz az Intermediate gumikhoz. De másokhoz hasonlóan kicsúsztam és véget ért a versenyem."
A boxban komoly vita dúlt a verseny alatt, egyes sajtóértesülések szerint a nézeteltérés tettlegességig fajult.
Nem kizárt, hogy a csapat évad közben megválik versenyzõitõl. "Nem kell ûrkutatónak lenni ahhoz, hogy észrevegyük, hogy meg akarnak szabadulni tõlem és Toniotól. Gerhard Berger és Franz Tost sajátos elképeléssel rendelkezik a jövõrõl és ez szerint nyilatkoznak. Ennek a teljesítményhez nem sok köze van. A csapat nem sok támogatást ad nekünk." - jelentette ki Speed.
A tag meg megérdemelte, azthittem jó kis csapatot csinál ehelyett zülleszti azt, Vettel meg akárki aki odamegy majd esélytelen lesz bármire, ha Speed nem is õstehetség, de Liuzzi az csak kapna már egy jó kocsit.
Downhill!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Senna RIP! <#sir>#sir>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.