• gordon 24
    Nem vagyok toleráns igen!

Méghozzá azért nem mert tök elegem van abból, hogy ez a sok hülye civil minden értelmes dolog ellen ki van akadva. Zajos a Sziget, zajos a Hungaróring, meg a tököm tudja mi bajuk van még.

A Hungaróring magyarországnak egy rahedli pénzt hoz. Szilas liget vagy mi amit mondasz tudom hol van.. Egy kis település.. Megértem őket hogy zavarja, de nem várhatják el, hogy a pálya bezárja kapuit, vagy kevesebb verseny legyen rajta stb.. Ez egy komoly világhírű pálya.. Költözenek el onnan ha nem jó ez nekik..

Tudom szarul hangzik, meg ha ott laksz zavar is ez a kijelentés, de van egy olyan dolog, hogy a szükséges roszz. Ilyen esetben nem lehet a lakok érdekeit nézni. megszívták ezt a dolgot ezen nincs vita. Ez van!

Csak azt szeretem ebben,hogy feljeletik a pályát meg csinálják a fesztívált, de megoldásokat nem tudnak mondani.. Persze amikor f1-van és a fagyit, meg a colát árulja feketén dupla annyiért akkor egy büdös szót nem szól!.

Ez a bajom ezzel az egésszel. Végre elértük, hogy kezd nyereséges lenni, végre a csapatok tesztelnek rajta.. Végre a külföldiek érdeklődnek utánna. Épp itt az ideje az egész eddigi erőfeszítéseket szétcseszni a hülye tiltakozások miatt!

Mondom ezt ugy, hogy se a kormánnyal (gondolom kiderül) se a hungaróring vezetésével nagyon nem értek egyet. Sőt én is jártam sokat tiltakozni, tüntetni stb..
    Ez van! A pálya ott van nem költözik, aki költözhet az az akit zavar!