182274
  • a.carkey
    V I R G I N

Ez a válaszom a SCre.
  • ManoNegra
  • desigo
    mennyi néző van bazz...

ték megint :)
  • a.carkey
    Laudának és Jordannek igaza van ...
  • kabel15
    6.7 sec/kör időre +80lóerőt ad
  • cement
    peldaul az h ne legyenek olyan gyerekes hulyek h 3 korrel a vege elott kiutik egymast :D
  • desigo
    80 lóerőt ad rövid időre...
    olvass utána
  • balla27
    mai verseny gyöztese a jó öreg Kubi lett volna.köszönjük vettel
  • passatgt
    nem, csak folyamatosan tölti az akksit, hogyha lefullad eltudja indítani
  • rucinho
    Sc-t még nem is említettem!Mekkora kamu vot az is!Megvárták míg Button bejön,szvsz nem volt véletlen!
    Nem hazuttolta meg magát az F1,szabályok stb....nulla
  • RelakS
    Olvasol is?

#77979 <- itt leírtam
  • desigo
    Bari tényleg büntetést érdemelt volna az elején bemutatott produkciójáért...
  • pista89
    Magasról leszarom hogy mi a neve, de mit csinál?
    Ad lóerő többletet vagy mi?
  • fifi
    kellett ahoz a nagy alázáshoz sokminden más is...
  • icemankimi
    Hamilton szerencséje volt, hogy kiütötte egymás a két állat.
    Ferrari meg ma sehol nem volt.
    Raikkonen amatőr hibát vétett megint mint singapurban tavaly. :S(szerintem ebben az évben....)
    jövőhéten Maláj nagydíj ott is Brawn gb fog nyerni szintet tuti!!!!!
    Massaval mi volt???
  • rucinho
    az a brown az Brawn!
  • cement
    ez volt kiirva az msnemre verseny elott :D mert tudtam hogy hamilton feljon :D
  • donatus13
    Éljen a toyota!!!:D
  • Bmx01
    Vettel :(:( ááááhh
  • Kit--Kat
    Hát ez kész.
    Kimi nagy főfasz volt, a verseny első harmadában eltemettem, hogy mekkora hulladék már megint erre a végére kiderül, hogy nem ment olyan rossz tempót nehéz kocsival és erre neki vágja a falank.... Nem igaz.
    Miért kellett annyira tolni?!
    Most 2. lehetne.

Másik nagy vicc Barrichello, aki előtte volt azt kiütötte és még csak vizsgálat sem indult.
    Aztán ott integetett a verseny végén büszkén.
    Hát ha valaki akkor ő egy 0ást érdemelt volna.
  • desigo
    Végre őszintén örülnek a dobogón a nyertesek!
  • rucinho
    Ahhoz az alázáshoz kellett baromkelló ámokfutása is a rajtnál,no meg a massa,kimi,vettel és kubica kiesése!
    De ennek ellenére cool!
  • Máté94
    KERS!
    Ú de le vagy maradva!
  • bordy
    no egy brown kettős és egy toyota.
    mehetnek az óvások és kezdődhet a balhé :D
  • RelakS
    Nem követed az eseményeket?

Fékezéskor egy "generátor" akkut tölt, aztán a verseny alatt 6,7 másodpercen keresztül ugyanezen a "generátoron" keresztül, ami akkor már mint motor üzemel, a pilóta kaphat plusz 80 lóerőt, ha jól emléxem
  • desigo
    így lesznek az utolsókból elsők...
  • ManoNegra
    Nagyon nem bírom a Palikot, viszont mondott valami érdekeset, amit lefojtott egy pilóta - csapat bejátszás. Mégpeig, hogy üzletileg életszerűtlen Brawn megveszi a csapatot és simán legyalulja a mezőnyt szponzor, minden nélkül! Örülök, hogy így van, de nagyon érdekes...

De legalább izgalmas az F1 végre ;-)
  • passatgt
    épp akartam mondani, hogy hamit agyon dícsérik, közbe rulli meg glock nagyobbat ugrott előre:)
  • cement
    aze nem semmi :D ham p18 -> p4 | tru p19 -> p3 :) a ket kedvencem szetalazta a mezonyt :D
  • pista89
    Na ez kurvaszép volt!!!

Amúgy azaz elem fasság mi akar lenni?Teljesítménynövelő?
  • kiserik
    No érdekes volt az évadnyitó. Nekem a konklúzióm a következő:
    Kezd összeállni egy csapat Ross Brawn irányításával, ahol van egy jó pilóta (gratula Buttonnak, megérdemelte), egy közepes (sőt ma különösen gyenge), és a bírák szinte mindent engednek nekik. Láttunk már ilyet, csúfos alázás volt akkor a vége.
    A Ferrari átmentette a tavalyi botrányos csapatszereplését. Amit el lehetett baszni, azt elbaszták.
    A McLaren nem is olyan gáz, mint ahogy azt várni lehetett.
    Aki a következő nagydíjjon is bent hagyja a KERS-t az egy címeres ökör. Most ebben az állapotában egy nagy hulladék az egész.
    Az utolsó balesetnél szerintem inkább Vettel volt a kapkodóbb, hibásabb (már Kubica megelőzte, és amúgy sem tudta rendesen az úton tartani az autót, de megpróbálta), de sima versenybaleset.
  • rucinho
    Grat Ross Brawn úrnak!

Bmw nem lesz rossz Kubica-val!
    Vettel egy vicc!
    Ferrari sehol!
    Renault egy 0 (legnagyobb bánatomra)
    Diffúzor ügy végkimenetele éedekes lesz!
  • a.carkey
    Jaja. Akkora kamu megint az egész: "ajánlott" KERS, szabálytalannak tűnő autók, ámokfutásért még áthajtásos se, stb.
  • desigo
    jó a narancssárga felhozatal...
  • SzocsA
    ez nem mák volt nem láttátok mikor bevágták a versenybírókat a SC bejövetele után ??? jót röhögtek!
  • Narxis
  • donatus13
    Én toyota drukker vagyok sajnáltam is őket rendesen a hétvégén de hát , így jártak majd legközelebb minden esetre a ferrari elég gyér most, meclaren meg bah ők is csak a többi balesetéből jöttek fel...
  • Firerock
    Jo gyerek ez a Vettel,nem sok embert halottam bocsánatot kérni...ez nagyon korrekt dolog volt
    grat Gomb:)
  • cement
    ENNYI HAMILTON YEAH
    FERRARI MEG SEHOL HUHUHUUUU
  • a.carkey
    Azért mákosak is voltak. Pont nem jött ki a SC, megvárta őket, Rubens verseny eleji barmolásáért (-4 autó) még áthajtásost sem kap, míg Hamiltontól pontokat vettek el tavaly "szabálytalan" előzésért.

De tény, jó kis autó, de óvás alatt egy pici trükk miatt, és KERS nélkül.