182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
V I R G I N
Ez a válaszom a SCre. -
ManoNegra #78001
-
mennyi néző van bazz...
ték megint :) -
Laudának és Jordannek igaza van ... -
6.7 sec/kör időre +80lóerőt ad -
peldaul az h ne legyenek olyan gyerekes hulyek h 3 korrel a vege elott kiutik egymast :D -
80 lóerőt ad rövid időre...
olvass utána -
mai verseny gyöztese a jó öreg Kubi lett volna.köszönjük vettel -
nem, csak folyamatosan tölti az akksit, hogyha lefullad eltudja indítani -
Sc-t még nem is említettem!Mekkora kamu vot az is!Megvárták míg Button bejön,szvsz nem volt véletlen!
Nem hazuttolta meg magát az F1,szabályok stb....nulla -
Olvasol is?
#77979 <- itt leírtam -
Bari tényleg büntetést érdemelt volna az elején bemutatott produkciójáért... -
pista89 #77990 Magasról leszarom hogy mi a neve, de mit csinál?
Ad lóerő többletet vagy mi? -
kellett ahoz a nagy alázáshoz sokminden más is... -
icemankimi #77988 Hamilton szerencséje volt, hogy kiütötte egymás a két állat.
Ferrari meg ma sehol nem volt.
Raikkonen amatőr hibát vétett megint mint singapurban tavaly. :S(szerintem ebben az évben....)
jövőhéten Maláj nagydíj ott is Brawn gb fog nyerni szintet tuti!!!!!
Massaval mi volt???
-
az a brown az Brawn! -
ez volt kiirva az msnemre verseny elott :D mert tudtam hogy hamilton feljon :D -
donatus13 #77985 Éljen a toyota!!!:D -
Bmx01 #77985 Vettel :(:( ááááhh -
Hát ez kész.
Kimi nagy főfasz volt, a verseny első harmadában eltemettem, hogy mekkora hulladék már megint erre a végére kiderül, hogy nem ment olyan rossz tempót nehéz kocsival és erre neki vágja a falank.... Nem igaz.
Miért kellett annyira tolni?!
Most 2. lehetne.
Másik nagy vicc Barrichello, aki előtte volt azt kiütötte és még csak vizsgálat sem indult.
Aztán ott integetett a verseny végén büszkén.
Hát ha valaki akkor ő egy 0ást érdemelt volna. -
Végre őszintén örülnek a dobogón a nyertesek! -
Ahhoz az alázáshoz kellett baromkelló ámokfutása is a rajtnál,no meg a massa,kimi,vettel és kubica kiesése!
De ennek ellenére cool! -
KERS!
Ú de le vagy maradva!

-
no egy brown kettős és egy toyota.
mehetnek az óvások és kezdődhet a balhé :D -
Nem követed az eseményeket?
Fékezéskor egy "generátor" akkut tölt, aztán a verseny alatt 6,7 másodpercen keresztül ugyanezen a "generátoron" keresztül, ami akkor már mint motor üzemel, a pilóta kaphat plusz 80 lóerőt, ha jól emléxem -
így lesznek az utolsókból elsők... -
ManoNegra #77977 Nagyon nem bírom a Palikot, viszont mondott valami érdekeset, amit lefojtott egy pilóta - csapat bejátszás. Mégpeig, hogy üzletileg életszerűtlen Brawn megveszi a csapatot és simán legyalulja a mezőnyt szponzor, minden nélkül! Örülök, hogy így van, de nagyon érdekes...
De legalább izgalmas az F1 végre ;-) -
épp akartam mondani, hogy hamit agyon dícsérik, közbe rulli meg glock nagyobbat ugrott előre:) -
aze nem semmi :D ham p18 -> p4 | tru p19 -> p3 :) a ket kedvencem szetalazta a mezonyt :D -
pista89 #77974 Na ez kurvaszép volt!!!
Amúgy azaz elem fasság mi akar lenni?Teljesítménynövelő? -
No érdekes volt az évadnyitó. Nekem a konklúzióm a következő:
Kezd összeállni egy csapat Ross Brawn irányításával, ahol van egy jó pilóta (gratula Buttonnak, megérdemelte), egy közepes (sőt ma különösen gyenge), és a bírák szinte mindent engednek nekik. Láttunk már ilyet, csúfos alázás volt akkor a vége.
A Ferrari átmentette a tavalyi botrányos csapatszereplését. Amit el lehetett baszni, azt elbaszták.
A McLaren nem is olyan gáz, mint ahogy azt várni lehetett.
Aki a következő nagydíjjon is bent hagyja a KERS-t az egy címeres ökör. Most ebben az állapotában egy nagy hulladék az egész.
Az utolsó balesetnél szerintem inkább Vettel volt a kapkodóbb, hibásabb (már Kubica megelőzte, és amúgy sem tudta rendesen az úton tartani az autót, de megpróbálta), de sima versenybaleset. -
Grat Ross Brawn úrnak!
Bmw nem lesz rossz Kubica-val!
Vettel egy vicc!
Ferrari sehol!
Renault egy 0 (legnagyobb bánatomra)
Diffúzor ügy végkimenetele éedekes lesz! -
Jaja. Akkora kamu megint az egész: "ajánlott" KERS, szabálytalannak tűnő autók, ámokfutásért még áthajtásos se, stb. -
jó a narancssárga felhozatal... -
SzocsA #77970 ez nem mák volt nem láttátok mikor bevágták a versenybírókat a SC bejövetele után ??? jót röhögtek! -
-
donatus13 #77968 Én toyota drukker vagyok sajnáltam is őket rendesen a hétvégén de hát , így jártak majd legközelebb minden esetre a ferrari elég gyér most, meclaren meg bah ők is csak a többi balesetéből jöttek fel... -
Jo gyerek ez a Vettel,nem sok embert halottam bocsánatot kérni...ez nagyon korrekt dolog volt
grat Gomb:) -
ENNYI HAMILTON YEAH
FERRARI MEG SEHOL HUHUHUUUU -
Azért mákosak is voltak. Pont nem jött ki a SC, megvárta őket, Rubens verseny eleji barmolásáért (-4 autó) még áthajtásost sem kap, míg Hamiltontól pontokat vettek el tavaly "szabálytalan" előzésért.
De tény, jó kis autó, de óvás alatt egy pici trükk miatt, és KERS nélkül.