• examinee
    Szerintem nektek elkéne menni a FIA-nak dolgozni és mindent megoldanátok. Látom ti tudjátok mik zajlottak meghát eleve a mci nem isindulhatott volna. Az hogy Massa meg nekimegy Bourdaisnak és még a Bourdais kap büntetést az senkit nem érdekel, Hamit sztem is jogosan büntették meg de akkor Trullit is megkéne büntetni és MAssát is.
    Tudom ti még ezt is megfogjátok meg meg is tudjátok magyarázni, ezért kéne ott dolgonotok. Nem is értem mit forumoztok itt.

Amugy meg még ha csalt is MC-laren, a Ferrári kussolt és felvette vele a harcot. MAssa nem volt képs nyerni, Hamilton nyert ennyi! Ha ellopták az anyagot és azt használták az évbe akkor egynlő esélyük volt a győzelembe. Massa alul maradt Hamilton nyert! Ezt ennyire nehéz folfogni? Jöttök itt ezzel a hülyeséggel hogy csalt a McLaren.
    Ember azóta eltelt majdnem 1 év. Év eléje óta mértnem ezt hangoztatod és aláírásokat gyűjtögetsz? Ezek ilyen kreált magad megnyugvását szolgáló érvek, amikot valahol láttatok hogy irnak és ti ezt felvettétek és ezt hangoztatjátok mert jól hangzik...

Mert biztos a Ferrári csak ugy lenyelte volna hogy a másik csapat végig csal.
    Ők is elfogadták a döntést és eggyetértettek vele. De tuti az is bunda volt. Persze mindent meglehet igy magyarázni.

Amugy meg Harry Seldon igen arról beszélek hogy az ő öccsét is mutogatják: érdekes hogy azt nem veszed észre.... kitaálátad magadnak hogy a köcsög kis Hamilton tesójával építenek imázst, de ugyanakkor a köcsög kis Massa tesóját és ugyanigy mutatják és azzal építik.