FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Hát sztem az qva veszélyes volt, ha Heidfeld nem hagyja akkor Alonso (és Heidfeld) nagyot repülnek.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
Hát szép volt, de könnyen beszophatta volna:D Dobogóközelbe autózik nemigen mer megcsinálni:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Alonso durván oktat hogy-hogy kellene itt elõzgetni...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Gyula elélvezve:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
Heidfeld kivégezve <#eljen>
desigo
Gecc Alberts elvitte a kutat gyáááááá
Count Adyn
Kimi amugy most hozott 3 sec et, ugyanannyi benyát kaptak, akkor ha tartja a távolságot következõ cserénél elkaphatja, de necces lesz.

Count Adyn
Nem nagyon erõlködött:D

desigo
2 körig bírta...
desigo
Meglepõ számomra,hogy Massa jobb mint Kimi...
Count Adyn
Fisco vs Alonso pikáns<#idiota>

Count Adyn
Alonsot majdnem bedarálták:DDD

Szép volt Kimi :)

Count Adyn
Kimi végre egy jót rajtolt:)

desigo
Trulli zúzott...
desigo
Bakker épphogy hazaértem.
Gogo Alonso :)
Istencsászár
Még jobban nem foják erõltetni az akciókat... ezért nincs semmi kockáztatás mert tartósítani kell ezeket...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
apa kezdödik

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

jövõre az is büntetést von magaután...
motor 4 hétvége, váltó 2 hétvége...

http://gaborszantai.co.uk/

Nem volt moci csere mert a váltó koppant el

Istencsászár
Nem

buldozer99
Sorry nincs kedvem visszaolvasni...
Alnoso-nak kicserélték a motrát vagy nem?thx:)

Forca Barca

MaSzKa
lehet valaki megbûtykölte a helicoptert

MaSzKa
valahol lehetett fogadni ugy hogy 1eurot adtak ajándékba a regisztrációért és mint a tipp mix-nél lehetett nyerni és 1idõ után ki is lehetett venni
olyan mint az ingyenlotto.hu, nem tudjátok esetleg mi az oldal címe asszem angol volt

MaSzKa
ralpf szerintem már az 1. körben 15-nél rosszab helyen lesz:-=

MaSzKa
Szerintem Hamilton nyeri a mai nyagydíjat Kimi vagy Massa megint hátra fog esni a rajtnál ez a mai tippem egyik BMW meg kb 4.lesz:-)

Kit--Kat
azé csaknam:D

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lezuhant egy helikopter szombat este Franciaországban, fedélzetén öt emberrel, akik "a Forma 1 franciaországi versenyéhez kapcsolódnak".

Hárman meghaltak, ketten súlyosan megsebesültek, közölte a Loire-megyei rendõrség szóvivõje vasárnap hajnalban.

A bérelt helikopteren öten utaztak az autóverseny vasárnapi helyszínérõl, a Magny-Cours-i pályától a hoteljükbe, Charité-sur-Loire-ba. A légijármû -- eddig ismeretlen okból -- a város melletti erdõben lezuhant.

A sérülteket a helyi kórházba szállították. A rendõrség egyelõre nem árulta el a helikopteren utazók nevét.

hirszerzo.hu

szerk.: azóta kiderült, hogy a Bridgestone emberei vesztették életüket

Istencsászár
nekem is ez a tipp annyiba más hogy 4 Kubica, 5. Alonso

grid

tippem az elsõ körre:

Hamilton +1
Massa -1
Räikkönen -0
Kubica -0
Fisichella -0
Heidfeld +1
Kovalainen -1
Alonso +2
Rosberg -1
Trulli -1

Ralf mögöttiekre nem merek tippelni:)))

GP2-ben über volt a gyerek esõben, lehet hogy a 2.-nak is kört ad majd:)

Nem elég az esö még föl is olajozták jól :D

2-3 kör alatt megtanulja mit kell csinálni :O

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kit--Kat
Hmm. Kimi és Alonso jól megy esõben, most kiderül Hamilton esõben is született tehetsége-e.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Most esik, Gp2 még száraz volt.

Vizes a pálya... esett az esö,f1ben lesz a kavar miatta az tuti :)

Zsolti9014
azt nemtom, deén egy napon születtem Fisicoval, igaz kb. 17 évvel késõbb. (ha õ 73-ban).

Hajrá Magyarország!

b-type
Glock keményen benullázta ezt a hétvégét :) :(
pedig 3 kör alatt 8 helyet jött elõre, és asszem a 14. helyrõl állt ki a technika miatt.
Nem volt gyenge most Nakajima <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Senna gyerek elszúrta rendesen... Glock jólmegy, jó ez a Gp2 mezõny.

Minjá kezdõdik a Porsche Szuperkupa!!4

Attila889
én meg reméelm Hamilton nyer újra :D

kirol
Én meg remélem Massa nyer újra!

MaSzKa
pár óra és remélem kupica megmutatja mit tud

Kit--Kat
Amúgy most tényleg Jarno az eddzésmenõ is közvetlenül elõtte van szal...

passatgt
holnapra esõt néztem weather.yahoo.com-on:)

passatgt
Ralf Schumacher (11. rajtkocka):
"Tudtuk már az elején, hogy nehéz lesz a legjobb tíz pilóta közé bekerülni, de természetesen ez volt a célunk. Egy autón múlott, hogy néhány tizeddel lemaradtam az utolsó fordulóról, de az idõeredmények nagyon szorosak voltak. A körömmel minden rendben volt, csak a középsõ szektorban veszítettem egy kicsit az idõmbõl. De nagyon pozitívan várom a futamot, mert verseny közben bármi megtörténhet, mivel a csapatok nagyon közel vannak egymáshoz. Optimista vagyok és az a célom, hogy pontokat szerezzek."

Kit--Kat
Még szerencséje is volt Alonsonak ha úgy nézzük, mert ezen a hétvégén alapvetõen halovány volt. Nem 1 olyan versenyen szarozik alatta az autó amin gyõzelemre lenne esélyes.

oneal1
Alonso nál nem lesz mocicsere?

!Forza Ferrari!

nekem a RedBull a kedvenc csapatom :) de Hamiltonnak szurkolok

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Attila889
jah amúgy a forrás az Auto Motor...nagyon sok dolog van még benne.Csak az egy évtized lenne mire leírnám :)
De ha valamire kiváncsiak vagytok szóljatok és leírom :)

Gyocsika
Ok kösz :D