Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem akarlak megsérteni de már nevetségessé tetted magad, nem kellenek ide ellenérvek. Amit leírtál annak nagyrésze tény, csak kihagytál (nem kifelejtetted, ezért vagy szemellenzős) sok olyan tényt ami miatt Massának az utolsó versenyre már matematikai esélyének sem kellett volna lennie a vb címre.
Megnéztem az adatlapodat, aszerint 30-35 év körüli volt. Én arra tippeltem látatlanban, hogy olyan 15-20 között vagy _maximum_ mert ez, ez a hisztit amit itt művelsz ez kb. ilyen szintre vall. Bár engem nem idegesít, legalább jókat röhögök.
Itt egy példa:
"Nálam és még sok millió embernél Massa a világbajnok. Lehet, hogy a britteknél Hamilton az, de máshol nem igazán, lévén, világszerte utálják, mint a romlott szart. Országos bajnok a csávó, ennyi. :D"
Azt meg megtanulhatnád ennyi idősen, hogy van különbség vélemény és tény között. Amit te látsz valahogy, attól még nem biztos, hogy az tény is.