Harry Seldon#75140
1. Nem ilyen vagyok, de amilyet kapok, olyat adok. Sajnálom, hogy van, akivel így kell beszélni, a többséggel szerencsére nem ez megy, nyílván észrevetted, csak ugye de jó lecsapni egy ilyen posztra végre.
2. A miniszter nem az országot képviseli, tájékoztatnálak róla. Max papíron. De ha szerinted népképviselet van itt, akkor fejtsd ki gyorsan, hogy ezt mire alapozod. Életemben nem dobáltam egyébként senkit.
Az életem egyébként teljesen rendben van (saját kecó, jó állás, gyerke, nő... :D), de nyomjad csak, hogy nyomrult az életem, csak hogy igazad legyen, bár mondjuk néhány posztból feltérképzeni valakinek az életét, kábé súlyos ostobaságra utal. Ja, és rosszindulatra.
Mi van Massa öccsével? Biztos átszaladtam felette, de majd visszaolvasok. Gondolom, arról van szó, hogy őt is mutogatják. Hát nem hinném, hogy egy egészséges srác látványa annyi részvétet ébreszhet a nézőkben, mint Lewis testvérének látványa.
Alapesetben pedig Lewis VB-címének milyenségéről folyt itt avita, én is azt vetettem fel elsősorban, ha nem zavar. Épkézláb ellenérvek még mindig nem születtek e témában...