Harry Seldon#74800
A biztos 5. hely éppen csak meglett. Egy világbajnoki tétért menő futamon számító módón elkerülve a versenyeket csak úgy ballagni az én olvasatombna szimpla számítás és gyávaság.
Nem a papírvb hibája, ha hibáznak a Ferraris szerelők, de szépen profitált belőle. Többet, mint Massa az ő elmebeteg mozdulataiból, tehát ha teoretikus módon kiegyenlítjük a számlát, akkor Massa a VB. Magyarul Hamilton mákvb. Több szempontból is. (Eleve, hogy a csaló csapat elindulhatott az idényben, egy hatalmas mák...)
És megint ez a FIA Hamilton ellen van duma. Nevetséges. Próbáld meg tudatosítani azt a tényt, hogy ha a FIA előre eldöntötten azt akarja, hogy márpedig X pilóta/csapat ne legyen világbajnok, akkor azt el is intézi, mivel megfelelő hatalma van hozzá. Vagy ez most hogy működött? Hamilton lenyomta a FIA-t is? :D :D :D Lassan már ő lesz az új Herkules, aki az istenek ellen is hadat visel. :D Ha egy ilyen szervezet keresztbe akar tenni valakinek, akkor keresztbe is fog tenni és nem hagyja félbe a dolgot. Ennyit erről, meg a idióta összeesküvés elméletekről.
Szerintem a FIA áll a WTC mögött is... :D
Az általad boncolgatott Massa-Kimi hibák egyike sem ér fel a papírvilágbajnok egyetlen szánalmasan amatőr megmozdulásával, hát még az összessel.
Elfogadni meg csak a tényeket tudom, azok pedig világosan mutatják, hogy ez egy művb cím. Massa a valódi világbajnok, kész, ennyi.