FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezzel nem tud versenyre kelni pl. 1 McLaren, ha 10x gyorsabb kocsikat csinál 1 adott évben, akkor sem tudja a Ferrari glóriáját csökkenteni.
Tudomásom szerint, ha Prost Monacoban hagyja nyerni Sennát az esõben a Tolemannal, és a Mekivel csak második lesz, vsz a futamot sem intik le, és a verseny végén nem 4.5, hanem 6 pontot kap, és így a szerzon végén pontegyenlõséggel Prost veri meg Laudát több gyõzelemmel. Lauda "okosságának" semmi köze nem volt a 84-es VB címéhez ...
Lauda amúgy néhe volt olyan okos, hogy pl. 1998-ban a szezon elõtt Coulthardnak jósolta a VB címet. :)
A medve nem játék.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
3:50-l az otthagyott fül:(
2:50-3:00-l a Krosnoff, Moore esetek is(sajnos)
Lauda
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Az f1total.com internetes portál munkatársa az utóbbi idõk egyik legkülönösebb hírével állt elõ. Információi szerint 2008-ban Kimi Raikkönen a Toyotához igazolhat Ralf Schumacher helyére. A hír azonban teljesen nyitott, hiszen arról nem szól, hogy ebben az esetben mi lenne a német pilótával, illetve ki kerülne Kimi Raikkönen megüresedõ helyére. Ha ez valóban igaz, akkor nehéz megmondani az átigazolás okát illetve azt, hogy Raikkönen miért lát nagyobb lehetõséget a Toyota csapatban, mint a jelenlegi munkaadójában, a Ferrariban.
Bizonyára ezen a nyáron is hallhatunk illetve olvashatunk még néhány ehhez hasonló hírt.
Kimi nem 2v3 évre irt alá? nem 1re az tuti... amugy a hír <#banplz>#banplz>
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
"Ismerem ezt az érzést. Ez a csata az 1984-es bajnoki párharcra emlékeztet Prosttal. Prost lépésrõl lépésre próbált tönkretenni. Kimentem a pályára, futottam egy gyors kört, és alig visszaértem a boxba, õ még gyorsabb idõt teljesített. Teljesen kész voltam."
Lauda sajátos módon vágott vissza. "Majd stratégiát váltottam. Hagytam, hogy Prost az edzésen kibontakozzon, de az év végén fél ponttal sikerült nyernem, mert én voltam az okosabb."
Amig Alonso, Hamilton és a pilóták vezetik a kocsikat addig az õ versenyzésük az õ mozdulataik jelennek meg a telemetrián... láttál már telemetriát? ... minden mozdulata amit a kocsinak lead rögzítve van... és igen ez õ, mert õ irányítja azt az autót, ha robot lenne akkor igazad lenne...
A két pilótának két külön teamja van, külön mérnökök, szerelõk stb... persze csapatként mûködnek, de mégis csak ellenfelek és egymés ellen dolgoznak... nemtudom ezen mit nem lehet érteni... valszeg nem szokás vagyis eddig nemvolt hogy mások telemetriát nézegeti a másik pilóta mert ezt az adott pilóta szokta elemezni... valszeg ez kivételes eset a Mekinél és ha ez nem tetszik neki nem tetszik, max szolni tud, de errõl Ron dönt...
elkellene olvasni pár antropológiai tanulmányt, talán leesne nekik, hogy valójában emberi mércével mennyit ér a spanyol...
(hogy jó autóversenyzõ azt nem tagadom, de itt PONT, ami utána jön az nem tartalmaz pozitív jelzõket...)
http://gaborszantai.co.uk/
akkor legyél már következetes, mert unalmas, hogy gyorsabban változtatod a véleményed, mint más az alsógatyáját...
Alonsonak NINCSENEK, ismétlem NINCSENEK telemetriai adatai!
A McLaren Mercedes-nek vannak, a technikusoknak vannak, a mérnököknek vannak.
Alonso csak egy apró láncszem, aki semmit nem ér és könnyen kiváltható.
Hamilton vagy Kimi soha nem mondott ekkora hülyeségeket, mi a következõ baromság?
Alonso számolja ki a gumikopást vagy a fékkopást?
Alonso semmit nem tett a McLaren évek óta halmozódó adatbázisáért, a csávó egy senki és semmi De La Rosához vagy Wurzhoz képest.
Minden ilyen nyilatkozata után egyrejobban érzem, hogy szívességet tennék, ha kamionnal elgázolnám, csak az a baj, hogy lehet olyan büntetést kapnék, ami egy emberért járna...<#boxer>#boxer>
http://gaborszantai.co.uk/
Alapvetõen a telemetria nem a versenyzõnek szól...böngészheti de hogy egy körben lévõ tizedes különbséget találjon, ahoz mérnöknek kell lennie,...és még akkor sem biztos hogy ér vele valamit, hiszen más stílusban mennek.
Hamilton gyorsasága nem látványos, ha visszagondolsz Alonso a hátsó egyenesrõl forduló balos féktávját elsokalta és lefüvezett (uott ahol Kimi is),...ha Hamilton vezetésében látványosságot keresnék akkor nekem a hátsó rész tünik úgy hogy másképpen használja mint Alonso.
Vhogy jobban játszik az autó hátuljával.
Sztem a vezetése a szokásos dolgokban keresendõk, simán 'rajzolja' a pályát..azaz tökre felveszi a ritmusát és a tapadás határain mozog..de még innen.
Semmi látványos, MS vezetésében sem volt semmi látványos csak qva gyors volt.
Alonso gyorsaaságában volt látványosság, kegyetlen támadta a kanyarokat még a Renault-val, itt másképpen vezet...piszok gyorsan de be-be hibázik.
Ezt nem teszi egyenlõre Hamilton.
Nincs neki szvsz semmi elõnye, szimezhet-telemetriázhat, ha fejben összeszedett akkor a képességei ezt a sebességet hozzák.
Szal sztem jól rajzolja fejben a pályát, kicsit jobban rakja az autó hátulját a szûkekben, vmint képes összerakni a köröket nagyjából uazon köridõben. ...vmint kellõen védekezik, a rajt utáni féktávra volt egy kis mozdulata..ami azért mutatta hogy tudja õ mit kell tennie ahoz, hogy ne férjen oda a másik, Alonso-nak bele is kellett korrigálnia kicsit.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type