182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #76771 Nem a RB jó ennyire, Vettel!
nem kell túl sok szakértelem azon megállapitáshoz,hogy a mezőny egyik legnagyobb "ásza" -
ldavid #76770 egész jól néz ki így a Williams, meg is kapja nálam a második helyet :)
Ferrari, Williams, Toyota -
Ezért mondom, hogy ebből még nem kell elhamarkodottan ítélkezni. -
G_ArchAngel #76768 A deli eredmenyeket tekintve egyenlo volt az allas, azt sajnos nem lehet tudni, hogy Vettel tobb koron keresztul volt-e jo delutan, vagy csak egy marketing kort futott... -
Biztos lesz olyan teszt is. Sőt, lehet, hogy már volt is. Azért nem hiszem, hogy red bull ennyivel jobb lenne mindenkinél. Pedig nekem Vettel az kedvencem, de nem hiszem, hogy ennyivel több lenne benne a red bull volánja mögött. -
Én is használnám agyba-főbe,inkább itt menyjen szét 10 kocsi,minthogy versenyen csak 1 is elfüstöljön. -
G_ArchAngel #76765 miert nem?
szerinted nem erdekli oket, hogy hataron jaratva sok koron keresztul milyen terhelest bir?
azt gondolod, hogy versenyen akarjak megtudni?:-) -
Nem hiszem, hogy a nagyobb csapatok idő előtt feltárnák, hogy mit is tudnak az idei verdáik. -
Enyivel? India sem rossz elsőre. -
G_ArchAngel #76762 Vettel nyerte a mai szabadedzest... -
ajj de hiányzik már...
Vettel mekkora arc xD -
Update:
- pontosított visszaszámlálás
- egy elég dögös 2008-as összefoglaló így búcsúzóul ;) -
Narusco #76759 én már ott tartok, hogy nem érdekel hogy néznek ki az autók, de már ki vagyok éhezve az F1-re. nem bírok várni még 1 hónapot, de az biztos hogy még szabadedzések miatt is felkelek majd melbourn miatt. örülök hogy most már nem lesz olyan könnyű összetéveszteni a mekit meg a force indiát. -
akk nemvagyok igazi nő? :,(
milyen szomorú vagyok most :P -
Ha igazi nő lennél,akkor a mekláren jönne be,mert az még csillog is!
-
nekem ferrari jön be legjobban de csak azért mert piros
-
nekem a williams jön be legjobban, az újabb változat -
én már kezdem őket megszokni... -
a hátsó szárnyat nehezen bocsátom meg, de ha több előzés lesz, akkor szemet hunyok ;) -
Borg #76752
-
Tényleg úgy néz ki:) -
most a hátsó kerék vaastagabb és nagyobb lesz vagy optikai csalaódás vagy csak tesztre?=) -
olyan mitha nem lenne hátulja:) -
Végre egy szép autó

-
-
na figyelj most olvastam a hivatalos oldalon, ezt max mosley nyilatkozta hogy megkérik a bridgestone ,hogy változtassanak a hátsó gumi méretén a 2010-es évben -
sKeezo #76745 én azt hallottam hogy 2020-ban 6 sugárhajtómű lesz a kocsikon, és 3000km lesz 1kör, és a leggyorsabb kör 1:17,309 lesz. -
2010-ben -
hi úgy hallotam változik a hátsó gumi mérete a terhelés miatt(kers) igaz a hír?
-
Aztán a pilótákat,mert túl agresszívek,ezét kopik leginkább a gumi. -
reformáljuk meg a vezetőséget... -
G_ArchAngel #76740 oke, akkor reformaljuk meg a szerkezeti felepitest es osszetetelt...-.- -
A felépítés maradhat,inkább reformáljuk meg az összetételt:D -
G_ArchAngel #76738 Latod, tudod Te a megoldast: mas felepitesu gumik kellenek:-) -
Hm.Végülis ha azt vesszük,ott se hűti sokminden a gumit.De LeMans-on jóval keményebb keveréket használnak,ott óránként mennek új gumiért úgy rémlik.De amúgy igazad van:D -
G_ArchAngel #76736 Gondolkodjunk csak...
hm...
Nascar?
Le Mans? -
Azt ne mond,hogy nem,alig éri valami levegő a hátsó gumit,így nincs ami hűtené
-
G_ArchAngel #76734 van egy olyan sejtesem, hogy erre gondoltak, ha nem, akkor a posztod olvasasa utan mindenkepp
-
Ha ezálal izgalmas futamok lesznek akkor legyen hát. Sőt ezek nem ily olyan csúnyák inkább futurisztikusak, szokatlanak.
Egyébként már várom, hogy mit hoza az idei esztendő, de jópár változtatás papíron előzéseket ígér, ha meglesznek akkor felőlem nézhetnek ki így is a kocsik. -
Nekem mindegy,hogy hogy néznek ki csak legyenek izgalmas előzések,fej-fej melletti csaták...