• madmanic
    "az idény utolsó futamán csak az nem alázta meg, aki nem akarta, úgy, hogy a hétvégén végig egy középszerű teljesítményt nyújtott, úgy, hogy egy fiatal német aspiráns megmutatta neki két körön belül hogyan kell agyonverni a beképzelt művilágbajnokot"

Valószínűbbnek tartom, hogy baromira nem maxon ment a második hétvégés motor a mekiben... A biztos 5. helyre mentek, sztem ez világos mindenkinek.

"Adott egy csapat, amely mindent megérdemel, csak nem világbajnoki címet, hiszen kritikán aluli teljesítményükkel, iszonyatosan rossz improvizációs, alkalmazkodó képességeikkel erre egyáltalán nem érdemesek."

Ez csapatverseny is... Szvsz nem a (Világbajnok!!) Hamilton hibája, h bénáznak a fiat szerelők...

"A McLaren érdemelné a konstruktőri címet – már ha ezúttal képesek voltak saját autót alkotni, és nem egy Scuderia-klónnal versenyeztek idén is a FIA kegyelméből, akik roppant enyhe ítéletének köszönhető, hogy a csapat egyáltalán színre léphetett 2008-ban…"

Apa keezdőőődíík! FIA kegyelméből?? Nyihihi! Ha figyelted a (Ferrari International Assistance) idei döntéseit, sztem belátnád, hogy Hamiltonnak már futamokkal ezelőtt megvolt a VB cím... PL. Burdé kiszorításáért miért is nem járt most bünti...?

"A Világbajnok idei érdemei közé tartozik a Bahreini nagydíjon Alonso letarolása hátulról, Kanadában Raikkonen letarolása a bokszutcában, "

Továbbá: Kimi-Force india, Massa-Hamilton, ( amit nem is értettem, egy másik hszedben hogy MAssanak nem hagyott helyet Hamilton?? Megelőzte, szabályosan, övé volt a pozíció, maszatka meg nekiment.. Nem véletlen kapott büntit) Szerelők elütése a boxban, tankcső autóztatás stb.

"De a Cím nem őt illeti, hanem olyasvalakit, aki hiába emeli kezeit győzedelmesen az ég felé, épp oda, az Égieknek és nem saját magának tartozik hálával és köszönettel."

Valóban.. Haminak semmi köze hozzá.. Sőt! Ott sem volt...

"meg a csapatának, akik egy egész évben hibátlanul működő, ráadásul ütőképes konstrukciót tudtak alá tenni,"

Pontosan! A technikai sportok már csak ilyenek!

De inkább fogadd el, hogy HAmilton lett a VB, jövőre lehet újra próbálkozni, ahhelyett, h regényeket írogatsz..