FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

verném szívlapáttal szét a fejét, mi az, hogy az Õ adatai?
örüljön neki, hogy versenyezhet egy csapatban, felkellene fogni, hogy nem Fernando Alonso van, hanem Team McLaren-Mercedes...

idióta spanyol nagyképû majom - egyrejobban utálom<#violent><#violent><#violent><#violent><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

http://gaborszantai.co.uk/

INeedspeed
Talán ez megmagyarázza miért is volt gyors usában hamilton hiszen még nem is ismerte azt.....

Alonso, majd elmondta, hogy - a korábbi jelentésével ellentétben - nincsen semmi problémája azzal, hogy Hamilton is betekinthet az õ telemetriai adataiba.

"A csapat ezen a téren remekül dolgozik. Lewis újonc, így nem ismeri a pályákat. Emiatt péntekenként hozzájuthat az adatokhoz. Ennek következtében jobban megismeri a pályát, és rájön, hol lehet még idõt nyerni."

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

b-type
Hát mindent még nem tud az biztos, vagy egyenlõre még nem kellett hogy mutassa.
Pl. hogy elsõszámú VB esélyesként hogyan kell besöpörni egy címet...ez a Vb esélyes szóhasználat természetesen még piszok korai, de mégis ezt kell használni hiszen egy versenyen behozhatatlna elõnnyel vezeti a tabellát.
Vmint az autó fejlesztésében milyen mutatókat tud hozni, az autó egy futamra való beállításában valószinûleg jókat, hisz ezt mutatja az eddigi futamok képe.
De egy autó fejlesztésére elképzeléseknek kell lenni, illetve meglátni olyan dolgokban is az esetleges elõrejutást, amik pillanatnyilag nem hoznak eredményeket...stb.
Szal van még mit tanulnia. :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Lesz még õ jobb formában még nemtud mindent, lesz még gyorsabb is pár év mulva, de lehet jövõre már nem lesz alatta ilyen autó... ki kell használni, de még nem nyert... majd év végén kiderül... kitudja lehet még Kimi is Vb ha a Ferka összerántja magát meg a finn is.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
"..De az idei és az idei és, és az idei sansz az idei sansz,.."
hû de meleg van <#idiota><#idiota>
szal:
De az idei év az idei év, és az idei sansz az idei sansz,

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Hát azért még van dolga :),...például elsõdleges célja kell legyen megnyernie a VB-t.
Azzal hogy 10 ponttal vezeti a pontversenyt nem lehet más célja.
Ezt várja töle minden legendára kiéhezett F1 rajongó, és egész Anglia.
Lassan pedig õ maga is, hiszen mi tökért nyomná ha nem ezért, sansza van ez tisztán látszik.
Az amit mondott hogy milyen elvárásokkal indult az idénynek az már a múlté...túl jó a kocsija, és túl jól kezdte az évet.
Bukhat futamot..mitõl ne bukhatna, de célja már csak egy dolog lehet szvsz.
VB címet szerezni, ha már ott van. :)
Veszteni valója úgy tünik nincs...és lehet hogy jövõre jóval nagyobb dolgokra lesz képes.
De az idei és az idei és, és az idei sansz az idei sansz,...jövõre bármi lehet.
Ha már odakerült, akkor meg kell nyernie szvsz :)
Tud egyébként, sokszor tünik nekem úgy (bõven lehet hogy tévesen) hogy alacsonyabb TC-vel fordul el a szûkekben, mint pl. a csapattársa.

M@TriX
szerintem nem csoda, én ezt vártam tõle... ügyes gyerek+jó kocsi

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

bujcsik555
nekem a kedvencem massa de az idén a ferrarija nem tul jó
Raikkonen szerintem még a meclarenes éveiben volt a legjobb formájában csak rossz volt az autoja
alonsot utálom mert mióta világbajnok lett nagya képe, nagyon nagy
hamilton nagyon jó,szimpatikuspilóta de örülnék ha végre massa nyerne nem õ

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

desigo
Hamiltonnak semmi vesztenivalója!
Ha többet nem indul akkor is csoda amit mûvelt...
b-type
Csak a tényekre támaszkodva írta Bucser azt is hogy Hamilton egy javuló formát mutat, és a teljesítménye nem ingadozik.
Ez kerek tény egyébként.
Hamilton azért vezeti a tabellát jelenleg, mert az eddigi futamokon végig dobogón állt, és egyre jobb helyen.
Alonso pedig azért nem mert az õ eredményei hullámzóak.

Ahogy az elmúlt két verseny idõmérõje is mutatta, Hamilton nem hibázik, Alonso be-be hibázgat...ezért volt az elmúlt két versenyen Hamilton elõrébb.

passatgt
a licitálás automatikus, beírsz 180000 fontot, akkor a licit nem annyi lesz, hanem csak egy 100 fontal rárak, és ha valaki licitál rá, akkor a gép automatán rak neked megint, max 180000 fontig<#mf1>

Mondjuk Alonso kapcsán mindenképp érdemes megjegyezni, hogy az elfüstölés mindkét VB címében szerepet játszott, Sumi tavaly a végén (Alonsot is érte mondjuk balsors tavaly), Kimit ilyen szempontból ezért nem bírálom annyira, kemény dolgokat élt át, erre Alonso a füstölésrõl híres Mekihez kerül, ami megbízható. Kijelenthetjük, más pilóták azért leélték pályafutásukat balszerencsésebben is finoman szólva :D, szóval kicsit örülnék neki ha 2x elfüstölne idén, és sztem ettõl nem vagyok rossz ember.
Bár érdekesmód nem lesz Hamiltonnak erre szüksége eddig úgy néz ki :DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
A limitált fordulatszám miatt van.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

INeedspeed
Nem mondtam hüeséget, jó lenne ha kinyitnád a szemeid....

Current bid: GBP 27,100.00
Place Bid >
(Approximately US $53,717.62)

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

guardian hero
Nekem úgy tûnik, hogy mostanában úgy az egész mezõnyben nagyon kevés a motorhiba miatti kiesés, elfüstölés. Mondjuk a statisztikákat nem ismerem, csak érzésre mondom ezt, de lehet, hogy a kétversenyes, V8-as motorok hozadéka ez is.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

passatgt
hülyeséget ne mondj mielõtt nem licitáltál ebayen:)

a.carkey
:)

Sõt hozzátenném, ami évekig szar volt, az hirtelenjében nem lesz totálisan jó, szezont mindkét kocsi mûszaki hiba nélkül bírja, csak mert "olyan kifinomult" mindkét versenyzõje.
Jelenleg nuku mûszaki hibája volt annak a McLarennek, ami tavaly totál szar volt. Ha valaki azt hiszi, hogy ez a szezonban végig így lesz, "mert most jók és ez egy más csapat", és olyanokat számol, hogy Hamiltonnak csak mindig másodiknak kell lennie, más verzióban Alonso gyõzelmet gyõzelemre fog halmozni, a többiek "sehol", "semmi veszély", stb, na annak lesz pofára esés, ha végre-valahára menetrendszerûen, elsõ helyekrõl elkezdenek elfüstölni a Mercik, ahogy tették éveken át.

Hosszú még a szezon, gondolom a Ferrari csapat sem a farkét veri és nézi a Mekiket, hanem a Ferkát ápolgatja, meg reménykedik.

Versenyt amúgy - mint már írtam - nem várok a csapaton belül, mert ahol a csapatfõnök fia az egyik versenyzõ menedzsere, ott nem is nagyon várható. Amikor Kimi beérte Massát vasárnap, Massa egyik nagy hibája után, egyszerûen csak azt láttam, hogy vissza kell fognia magát, nehogy megelõzze. Mindegy, ez van ...

A medve nem játék.

desigo
hogyne érné
tudod mennyit fog ez érni ha világbajnok lesz Hami...
INeedspeed
Még nem! (Approximately US $53,563.15)

passatgt
már annyit tuti ráraktak:)

sztetek 60.000$-t megéri rátenni? :DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

INeedspeed
<#banplz>

norbi56
és a fejlsztés elrontja az autót<#hehe><#hehe>

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Istencsászár
Istencsászár
Ha lenne pénzem rá akkor elõször egy pályát építetnék magamnak:DDDDDD

INeedspeed
Prost úgy véli a McLaren rossz úton jár

Alain Prost úgy véli a McLaren-Mercedes veszélyes játékot ûz azzal, hogy összeereszti a pilótáit. A négyszeres Forma-1-es világbajnok szerint a vezetés jobban tenné, ha felállítana egy sorrendet, ez a fajta hajsza ugyanis még veszélyessé válhat.

„Nem túl jó dolog két egyforma autót biztosítani a versenyzõk számára." -mondja Prost, aki szerint mindez nagy feszültséghez vezet a csapaton belül.

A volt Forma-1-es versenyzõt különben lenyûgözte Hamilton teljesítménye, ám mint mondja, mindezt a McLaren szimulátorának is köszönheti az újonc, aki sokkal több idõt töltött a gép elõtt, mint a kétszeres bajnok Alonso. „Rendkívül kifinomultak ezek a szimulátorok. Érzékelik az idõjárást, és az egyéb körülményekre is reagálnak. Hamilton több idõt töltött a szimulátorban, mint Alonso, s talán ezért a vezetési stílusa is kifinomultabb."

INeedspeed
Ien gyenge kartert nem erdemes licitalni

Istencsászár
Keménykedés helyett inkább valami hasznosat:)

Kit--Kat
szeretsz odamondogatni dolgokat, majd kiderül, csak nehogy a visszájára forduljon

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
nemvagyok jós, csak a ténykere tudok támaszkodni<#idiota>

Kit--Kat
"mivel a Ferrari nem jelent semmi veszélyt a számukra." nagy a szád, még várd meg a szezon 2. felét.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Egyáltalán nem hirdetnek:

"...hamilton pedig folyamatosan 2. lesz, õ a világbajnok." hm?

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bucser
Ezért szar az F-1 pontrendszere.. milyen már, hogy a szezon felénél bajnokot hirdetnek?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istencsászár
Jó akkor 10:DD

passatgt
most számolgattam, ha kiesik alonso egyszer, hamilton pedig folyamatosan 2. lesz, õ a világbajnok:)

Legyen igazad.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Attila889
igen tudom.Jó barátok.Igazából legalább õk igazi sporttársak.Mondjuk ha kigyulladnak mondjuk Alonso autója és benn égne Hamilton biztos hogy segítene.De ha Hamiltoné gyulladna ki akkor valyon Alonso segítene?Ha igen nagyon nagy cimborák,és nem igazán a versenyszellem hajtja õket.Ha mondjuk én versenyeznék akkor én tuti kipattanék a barátomért..engem nem a verseny hajtana.

INeedspeed
26 de szerintem jot tesz az h ketten 1 csapatnal erossek ez izgalmakat iger nekunk nezoknek es en nem feltem alonsot megegyszer hangsulyozom, nem fogja megemeszteni a media, es hamilton teljesitmenye sem. ido kerdese h mikor all talpra.......

nézed amúgy az idei szériát?
csak mert a legutóbbi futamon 10-re nõtt Hamilton elõnye...

Nem akarok/akartam flémet índitani.
Ad 1: van egy 2x VB cím tulajdonos.
Ad 1: van egy ifjú titán .
Ad 3: Mind a ketten egy csapatban. Ráadásul egy olyanban ami végre ütõképes.
Ad 4:Gondok vannak mert az ifjú nagyon jó, a VB tulaj megcsak néz és nem szokott az ilyen eseményekhez. Ráadásul latin és azok enyhén:) heves érzelmûek. A csapat angol és már ez is egy sajnálatos FA szemszögébõl, hogy esetleg nem kapja meg a kellõ bizalmat a csapaton belül.
Ad 5:Bizonyítania kell, várható a még jobban a határon való autózás. A történelemben jó néhány példa van és volt rá, hogy mi is várható(de inkább ne).

A visszavonulást nem értem(hány éves?).

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Istencsászár
Most hírtelen okés a csapatsorrend? 8 pont... Hami sem lesz mindig a dobogón hama eltünhet... nemkell itt senkit segíteni, mert egyik sem szorul rá mivel a Ferrari nem jelent semmi veszélyt a számukra.

A McLaren a tûzzel játszik

Alain Prost szerint a McLaren vezetõinek lassan el kellene dönteniük, melyik versenyzõjükkel szeretnék megnyeretni a világbajnoki címet, máskülönben Fernando Alonso és Lewis Hamilton hamar meggyûlölheti egymást. Forrás: Mobilpress

A korábbi négyszeres Forma-1-es világbajnok francia pilóta és egykori csapattulajdonos szerint nagy hibát követ el Ron Dennis csapatfõnök, ha ugyanannyi esélyt ad Fernando Alonsónak és Lewis Hamiltonnak is.

- Az elején ez még mûködik, egy idõ után viszont ellenségeskedésbe csaphat át a rivalizálás és meggyûlölheti egymást a két pilóta. Ugyanez történt Ayrton Sennával és velem - mondta Prost, utalva arra, hogy amikor mindketten a McLarennél versenyeztek 1988-ban, akkor a 16 futamból 15-öt õk nyertek, ám a rivalizálás miatt megromlott kettejük viszonya, amelynek következtében késõbb versenykörülmények között többször is kiütötték egymást.

- Alonso nagyszerû pilóta, de Hamiltonban sokkal több lehetõséget látok. Szerintem a McLarennek a britet kellene támogatnia - tette hozzá a "Professzor".

<#eljen><#eljen><#eljen>

kemény volt most az amerikai nagydíj
INeedspeed
es megis szerinted mit fog csinalni ha nem birja? arra celzol,hogy visszavonul vagy mi,mert kezd bolhabol mar megint elefant lenni

a.carkey
Nézd, amíg Felipe Massa menedzserét Nicolas Todtnak hívják, szerintem sok Felipe-Kimi csatára ne számítsunk. Amióta ezt az apró részletet is tudom, máshogy állok a Raikkonen-Massa csatákhoz ...

A medve nem játék.

norbi56
szegény heidfeld:(:( és ami vettelt illeti én többet vártam tõle:S

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Istencsászár
Honnan esett ki? nemtudom hogy elõzött e, majd megnézem ujra a futamot holnap:)

Mert Rosberg elõzött egyáltalán? :)