Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ez mind szép és jó, de ha ilyen nagy F1 rajongó vagy (előre közlöm én nem, megnézek 1-2 F1 futamot, és kész, meg inkább az eredményt nézem meg csak), szal ha ilyen nagy F1 rajongó vagy, és minden futamnál be volt kapcsolva a TVd, akkor mért nem nézted meg a futamokat?
pl.:
- Monaco, Massa párszor megforgatta magától, ás tényleg több pole pozíciója volt mint Hamiltonnak, csakhát itt pont pole-t vesztette el, és lett 3., Hamilton 1.
-aszem angliában esőben forgolódott Massa össze vissza, csak a pályán nem tudott maradni, Hami alázta a mezőnyt
-FIA kicsit nyomta a Ferrarit az egyéni VB győzelemhez: rajthelybüntetés állítólágos feltartásért(nemtom már meik futam), akkor volt ugye a multkori rajos cécó, amikor Hami befordult Kimi elé, és táhajtásos bünti egyből Haminak, bezzeg az uccsó futamon, ugyanezt megcsinálja Trulli bünti nélkül, hm érdekes.
akkor Hami elkerülendő ütközés, kimegy pályán kívül,utánna visszaengedi Kimit, majd leelőzi, bünti, Massa elhagyja a pályát, felökleli Hamit és semmi.
szal ha már úgyis ment a TV és ennyire fun vagy, meg is nézhetted volna a futamokat, ahelyett, hogy mindenkit oltassz,, és leugattsz, piros szemüveget le kéne venni.
egyb.: Hami és Massa is megérdemelte volna sztem a VB címet, és nem mellesleg pár év múlva a konstruktőri győzelemre a kutya se fog emlékezni, csak az egyéni győzelemre, szal ferrari és FIA is IJB.