• b-type
    Ez nem azon múlik, hogy McLaren-nek drukkolok vagy sem...egyébként sem. Viszont Hamilton-t bírom, mert már piszkosul untam a 'hamarabb állok ki kiautózom a pit-beli előzést' és a 'később állok ki könnyű autóval kiautózom a pit-beli előzést', évenkénti kettő pályánelőzést az élmezőnyben. Meg nekem tetszik ahogy teszi az autót..bírom az ilyet, ezt egyébként Alonso-ban is bírom.

Na mindegy, a lényeg az hogy Kimi Hamilton miatt nem tudott elfordulni, a többieknek viszont ehez már semmi közük nem volt, az nem Hamilton hibája, hogy Kovalainen is ment utána...stb.
    Ehez nem kell bármilyen drukker-nek lenni, elég nézni mi történik. A lila kör mondatja veled, hogy Hamilton lesz×rja majd lesz valami...miért is sz×rná le? Neki Massa a lényeges.
    Azt csinálta amit egy versenyző....elszurta a rajtot, de Kimi mögött volt közvetlenül...támadhatta.
    Kimi stabil féket fogot, Hamilton-né irányváltásból volt..és a hideg gumikon ez pont elég volt a blokkoláshoz, elbaxta. Hozteszem ha Kimi nem figyel, akkor összeütköznek igen. De Kimi figyelt..talán (sztem biztosan) számított is rá.
    De egyáltalán nem azért volt mert Hamilton lesz×rja, hogy belemegy Kimi-be...az neki a létező legrosszabb.

Massa viszont látta mit csinál, Hamilton védekezni sem tudott....és ugyan mire gondolt Massa mi lesz?
    Mert Hamilton bízhatott a féktávban mégha el is qrta, de magyarázd már meg nekem hogy Massa miben bízott?
    De persze dúvadként Hamilton-ment....na ez a lila köd Gordon.
    Abban mi volt hogy a végén visszavette a körét? Miért mi van, nem veheti vissza?...ha valaki lekörözés alá került akkor ott a helye vagy mi? utolérte, megelőzte.....mi is történt?
    Semmi..Alonso is tudta Hamilton is tudta.