182274
  • Tresh
    sry, ha volt...

• Lewis Hamilton
  • madmanic
    don't feed the troll pliz..
  • adeex7
    beszt :D
    ő is nagy tag :)
  • Máté94
    Te vagy szánalmas!
  • Kit--Kat
    WTF??
  • bardocz
    Ott nem indulok:)
    WTCC-n meg még gondolkozok,igaz így is alig tudok tesztelni gp'79-re.
  • chalezlopez
    Off:

Ha én is előjövök a korommal, abban tuti valami poén van csak. Egyébként van egy (már) rfactoros liga, itt az SG-n alakultunk. HRC a nevünk. Most éppen WTCC bajnokságot nyomunk. Amúgy lehet jelentkezni...
  • SimaSuna #75042
    *WTCC
  • SimaSuna #75041
    lehet Lienz-en összefutunk :) vagy ha jönnél WTC bajnokságra :) megbeszéljük az F1 témát :D
  • bardocz
    Én tudom,csak érdekes,hogy aki amúgy előszeretettel jön a korával,milyen szintre süllyed.
    Amúgy melyik versenyen?:)
  • chalezlopez
    Nekem pl vannak 10 évvel fiatalabb haverjaim. nem kevés. Én sohasem mondtam senkire, hogy kis 16 éves pöcs, maximum ha olyannal találkozom, csak annyit, hogy gyerek még.
    Veled pl lehet, hogy összefutok egy rFactor versenyen, és összecimbizünk. A kor nem érdem, hanem állapot. Ne szóld le azt az idősebbet, aki megtartotta a humorát, szenvedélyességét, forrófejűségét...
  • bardocz
    Én is csak ezen röhögök,hogy azok csinálnak magukból viccet,akik amúgy nagyon szeretnek dobálózni azzal,hogy "16 éves pöcs",meg "majd ha annyi idős leszel mint én",és hasonlóakkal.De legalább lekezelően tudnak egymással "beszélgetni",mintha mindenki a másiknál magasabb szintű lény lenne.
  • adeex7
    jövőre hajrá Hamilton,Kova,Glock!! :)
  • chalezlopez
    Szépen beszélj, mert lehet, hogy én vagyok az apád!
  • Skynet85
    Az még hagyám, de hogy az elvielg a nem ovis korosztály is csatlakozik a bulihoz és nyomja a hülyeségeket...modom feljövök olvasok pár értelmes hszt(naív voltam) ill eseteleg találok pár jó linket, de nem, 1 oldalon keresztül megy az anyázás és ami szomorú az elvileg magát okosabbnak tartók viszik tovább a hülyeséget, mindi sokáig enm lesz futam addig ugye lehet anyázni nah -fav kövi szezonig...
  • bardocz
    Namivan,kiengedték a társaságot az oviból,és már ül is a géphez?
  • chalezlopez
    Jajj, a Glock-os video jó poén, dehogy gyártok én összeesküvés elméletet...
    De téma lezárva. Továbbra is a Ferkának és Massának fogok szorítani...
  • examinee
    Dehát azt leadta ugy egy az egybe a tv...
    amugy az öcsédes sztroit megértem, én arra értem hogy érzelmi alapon összeesküvés elméletek gyártása és hibák kereseése, a tény elfgoadása ellenére.
    Ez olyan hogy a focimeccsen nyer az egyik csapat és azt mondod azért volt mert Jocó rágyujtott a vendég kapunál és megzavarta a kapust aki nem szereti a cigifüstöt és golt kapott. Vagy mert a csatárnak kék focicipője volt.
  • chalezlopez
    Nem köcsögözöm én a Hamiltont, dehogy! Viszont ki nem állhatom, ráadásul Schumi után Massa lett a kedvencem. Mégis állva tapsoltam, amikor Kimi megnyerte tavaly a VB-t a Ferkának.
    Nem ide tartozik, de akkor is az érzelmeim vezettek, amikor Szolnokon egy röplabdameccsen az egyik helyi játékos, aki mellesleg vagy 10 évvel idősebb volt nálam megütötte az öcsémet, aki a mi csapatunkba játszott. Nem mondtam neki, hogy hű de bunkó vagy, hanem szimplán agyonvertem (volna, ha nem fognak le páran)
    Szóval igaz, hogy sem Massa, se az apja nem rokonom, de a kis belinkelt videócska felforralta az agyamat rendesen.
  • zsutyesz
    "Amugy Hajrá Kimi és Alonso!"

Szívemből szólsz! :)
  • examinee
    Nem hiszem hogy neked szántam, de az tény hogy érzelmi alapon drukkolsz valkinek de azt lehet Fradista és Ujpesti huligán és fanatikus szinten és lehet ésszel is. Hogy amit látsz azt elfogadod és nem fanatizálsz és beszélsz be magadnak hülyeségeket.
    Amugy nekem tök mindegy csak az életbe is felrvezetheted iylenek miatt magad, ráadásul sztem 4 napja ezen stresszelsz hogy a köcsög Hamilton.
    UI: nem neked szolt csak neked válaszoltam. és 1sz 2. személyben irtam.
  • examinee
    Jah az meg hogy Trulli nem kapott büntetést, meg Massa nekimegy Bourdaisnak és Bourdaist büntetik ez mind a Mc-laren hibája.
    Hamiltont meg megbüntetik- de már emlitettem szerintem is jogosan, csak akkor az előző kettőt is meg kellene büntetni.
    No meg hát igyse tudott MAssa VB-t szerezni akkor ennyi, Hamiltoné a VB. El kell fogadni.
    Énse csipem Hamit, de nem állitok faszságokat hogy Glock direkt csinálta meg mekkora máskos ez a Hamilton. Ezt senki nem gondolhatja ép elmével komolyan.
    Amugy Hajrá Kimi és Alonso!
  • Istencsászár
    Mit művel? a tavalyi évet el lehet felejteni, mindenki benne volt nyaking... megnyerte a Ferrari és pont. Idei évben talán a McLaren volt a legtisztább csapat hiszen őket figyelte az FIA a tavalyi év után...
  • krisztianp16
    Hát én is csak sajnálni tudlak ne haragudj.Nem kötekedni akkarok csak sok olyan van akinek az a kedvence aki ép a világbajnok.Én mindig is ferráris voltam,és az is maradok!Ismeröseim közül is szinte mindenki utálja a Hamiltont(a modora miat)Pálya levágása,elopták a ferráritol a jövö évi beálittásokat ha jol emlékszek.Én nem is mernékki menni a pályára szégyenemben.Amit a Mc Laren csapat müvel az már szanalmas...
    Most már meg értem Alonsot is,hogy nem szereti a Mc Laren csapatot.
  • chalezlopez
    Na hát nekem nem. ;)
  • DJ BP
    úristen mit tudtok így b*szkódni :)

Nem jártam itt előző futam óta, talán tegnap benéztem 1x, sokat nem vesztettem... Volt egy baromi nagy izgalmas helyzet, most mit kell itt mindenféle okot keresni, szidni bárkit is?
    Meg mákernek nevezni a győztest, hát bárki nyer az mák ilyenkor
  • Istencsászár
    És jöhetett is volna fél percel hamarabb és akkor Massa szív... nem teljesen mindegy?:)
  • chalezlopez
    Korrekt! De az a rohadt eső késhetett volna még fél percet...
  • G_ArchAngel #75021
    szolj idoben, ha uj vilagrend van es a rasszista kifejezes sulya csak akkora, mint egy gunyose...

esetleg ujabb probalkozas?
  • wantonly
    Ez a futam visszaadta bennem a hitet, hogy érdemes még F1 futamokat nézni, végre egy kis izgalom. Nekem Massa volt a favorit. Ezen a versenyen mindent megtett amit lehetett, nyert. A többi már nem rajta múlt. Glockot hibáztatni szánalmas dolog, hiszen neki is köszönhetjük, hogy izgalmas lett a vége. Ha normális esetben kimegy ő is esőgumiért, akkor most nincs miről beszélni, Hamilton simán nyer. De nem ment ki, és ezzel is Massa esélyeit növelte. A végén már nem bírta, de az is csoda, hogy száraz pályára való gumikkal eddig is kitartott! Vettel pedig óriási volt! Megelőzte a láthatóan izguló, szerencsétlenkedő Hamiltont, akinek esélye sem volt, hogy visszaelőzze, csúszkált össze-vissza. Hamilton is jó versenyző, de ezen a futamon béna volt. De a világbajnokság nem egy futamon múlik.. Szóval gratuláció Hamiltonnak, de az én szememben Massa az igazi győztes, Glocknak és Vettelnek pedig köszönet, hogy ilyen izgalmas befejezést csináltak!

(A súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!)
  • vass17
    :l
  • G_ArchAngel #75018
    azert szep probalkozas volt...
  • vass17
    Maradjunk annyiban, hogy az olasz találóbb kifejezés...
  • G_ArchAngel #75016
    akkor errol ennyit...

ezzel szemben...
  • vass17
    Hogy is mondjam, nekem a digó szóból is átjön némi rasszizmus, ha már itt tartunk
  • Kit--Kat
    Hiába nézed akármilyen régóta, látom még mindíg nem sikerült megtanulnod, hogy Ferrarinak hívják.

Ebből a szempontból tényleg csak sajnálni tudlak, mert ez ovis szint ugyanúgy mint Hamilton fekázása, szóval akkor most mi van?!
  • chalezlopez
    Rám gondolsz a 8 általánossal? Meg hogy nem tudok magammal mit kezdeni? Diplomám van, jó munkahelyem, feleségem és egy kislányom. És az érzelmeim vezetnek az F1 versenyeken.
    Viszlát Emese!
  • R0sc0
    nem értem miért szídjátok Glockot, mert ha ő is megkapja az intermedietet, akkor hamilton simán visszajön a 4. helyre és ha vettel is megelőzte akkor is csak az 5. helyen van és nincs ekkora izgalom a végére :)
  • BaliBoy
    Tavalyi dolgokra már nem reagálok. Aki(k) egy év alatt nem fogták fel a dolgot azokkal kár vitatkozni...

Ha visszanézed, egyetértek a büntetéssel. Én is fel lennék háborodva. Mindössze annyit merészeltem mondani, hogy ne csodálkozzon ha provokál utána ez történik.

Azt te sem gondolhatod komolyan, hogy a két kép egy súlyban van....

Egy valamiben mégiscsak egyetértek G_ArchAngel-el. Bírom, hogy most olyanok jönnek ide észt osztani akik eddig soha nem jártak még itt. pl: #75010