Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én nem ugy játszom szimekkel. Sőt eddig talán ez alatt az 5 év alat, kb egy komolyabb rontás volt amikor kilöktem valakit az én hibábol. De ez majdnem mindegy.
Tök felesleges beszélgetnünk tényleg. Te Mekinek és Haminak szurkolsz, és nem látod be azt, amit tulajdonképpen a sport társaitól kezdve a sajtón át, a legtöbb szurkolon át mindenki. Ebben a forumban mindig es volt a baj, pusztán szimpátia szerint megy az osztályozás. Ha szimpi bármit megtehet.
Érdekes módon amikor tavaly Jeff Gordon kilökte Matt Kenseth-et és ezért mindenki szidta, nem áltam neki megvédeni. Szemét húzás volt tőle, hiába a kedvenc versenyzőm. És mint irtam pár hsz-el lejebb szemét huzás volt Massától is..
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy szurkolonak is néhe át kellene látni a lila fügönyön és tényszerüen nézni a dolgokat.
Hamilton ezt ugy csinálta, hogy leszarom majd lesz valami.
(közben megnéztem a futamot)
Egész versenyen egy duvadként ment megint. Alonsot az utolsó körben majdnem letarolta. Ő is inkább kiált elöle nehogy neki menjen. Szóval hiába Hamilton ilyen.