Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Lehet, hogy kifogásolható az érvelésem...sőt biztosan az. Akiket én kedveltem/kedvelek az F1-ben....elsőként volt Barrichello még a Ford-nál, aztán szimpatikus versenyző volt Hakkinen. Akit tényleg kedveltem az Montoya, az ő távozásával egészen Hamilton-ig nem volt senki,...Heidfeld-nek is szorítottam, de neki inkább azért mert érzésem szerint csúnyán bánt vele a Mercedes.
MS-re pedig mindig figyeltem, és mindig is tetszett amit lerakott a pályára, de rá nem nagyon kellett figyelni, hisz mindig is aduász volt.
...nem tudom mire gondolsz más pilotákkal kapcsolatban, nekem ők voltak.
Nagyon szeretném Rosberg-t vagy Vettel-t Hamilton csapattársának.
Még Glock-t tudnám mondani...de ő is a Amcsi sorozatban lett számomra érdekes..ahogy Montoya is anno.
Vettel-ben én nem nagyon hittem még tavaly...egészen a RoC-ig, ott lett érdekes ahogy MS-l együtt versenyeztek.
Én spec. Hamilton-t tartom a legjobb versenyzőnek, a legjobb tanulónak is, ...tehetségben is csak a holtversenyt tudom elképzelni.
Massa-t a legelhivatottabbnak egyértelműen.
Alonso remek versenyző, nagyon erőszakos, kőkemény....de számomra egyértelműen alulmaradt tavaly Hamilton-nal szemben, olyan formaingadózásokat láttam nála ami teljesen elbizonytalanított.
Kimi kapcsán már leírtam mindent, nála az a véleményem alakult ki, hogy most hiányzik neki az az előélet, ami egyébként elvárható egy Formula 1-s versenyzőtől.
Kimi a tehetsége miatt került ide...és a tehetsége miatt is vitte ilyen sokra, nem a pályán mutatkozik meg az hogy milyen kevés nemzetközi megmérettetése volt, hanem apróságokban, amik most nagyon fontosak lennének.