182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ez nem igaz, lásd Villeneuve bemutatkozó évét. -
na magyarázz
Hamilton jól vezet
tavaly is megmutatta akár akkor is vb lehetett
ilyet soha senki nem csinált eddig a bemutatkozóévében
remélem BMW F1 2009 év lesz D -
Azért a technikák is sokkal közelebb állnak egymáshoz. Akkoriban a Ferrari és a B nagy fölénybe volt, most már a motorok az élcsapatoknál szinte egyformák, a gumik egyformák tehát az autók is sokkal közelebb állnak egymáshoz, és a Ferrari és Meki közt az elmult két évben nem volt egetrengető különbség. -
Akkor szolj ha hamilton nem ugy nyer vb-t h kiesnek előle,mert ugy énis megtudom nyerni. -
töltsétek le gyorsan a videot mert a Fia lehet törli :D
én különösen hami és massa családjának arcára lettem volna kiváncsi végig az utolsó 2 körben
remélem azt is videózta vki :D -
porkesz #74568 Látszik hogy nem figyelsz egyszer irtam csak le és mindenkitől akire nem vonatkozott elnézést kértem!
Kár hogy nem tudsz olvasni ! (ovis)! -
WNW #74567 Szerintem meg pont azert kiegyenlitett a mezony, mert 5 klasszis van, bar mondjuk lehet hogy van egy 5. is.. Hami, Kimi, Massa, Alonso, es meg Kubica... Schumi melle egy-egy ember tudott felnoni, most gyak. 5 is van, aki mas-mas helyzetbol indulva, mas-mas osszetevokben, de klasszisnak mondhato.. Ez pedig kiegyenlitet kuzdelmet hoz, ahol egy-egy hiba jobban latszik, es felertekelodik, mint mikor Schumi hibazott, de annyire kilogott a mezonybol, hogy szinte nem szamitott, mashol visszahozta siman...... -
sajnos nem hiszem -
Skyline #74565 Nekedis csak annyitmondanék mint bármely más massa fannak:
Ennyi!
Majd jövőre kiscsökedék
-
porkesz #74564 Lehet hogy neked kéne már ágyban lenni nem?
-
k.b. annyira minthogy agybafőbe niggerezel itt. rosszat fogsz álmodni tőle. -
te

én nem szeretem Hamilton fogd már fel már 3x is leírtam vagy olvasni se tudsz? -
Lövik a pizsit, holnap ovi! Irány az ágy! -
porkesz #74560 Ezt most elég fontos volt ide írni! :) -
Neked volt már értelmes hozzászólásod a topikban? -
porkesz #74558 Így van! :) -
szakadok a röhögéstől ezeken a kommenteken :D -
HA enyire szereted hamiltont szo*d is le.enyi.(pont) -
Amúgy szerintem abba is érdemes belegondólni hogy GLOCK szakadó esőben megy száraz pályára való gumikkal nem kis tempóval! Szerintetek pont azon gondolkozott ,hogy most kinek mit segít? -
porkesz #74554 Psszt! :)
A Te véleményedet sem kérdeztem!:) -
te láma
ezért a stílusodért bant neked!
soha nem írtál ide nagyon nem is láttalak itt
erre te lököd hogy mi ne nyomjak be?
én nem hamiltonak vagy massának szurkoltam :D
BMW Power!% -
Feltoltsem?:) -
porkesz #74551 Nem kérdeztelek! -
idióta pussycat dollsos műp*csa hogy ugrál örömében. -
vass17 #74549 Nem értem, hogy mit mondanak, de hangsulyból ítélve nem is tudom, hogy észrevették-e a végén Glock-ot...:l Ha lesz magyar verzió, azt linkelhetnéd -
huzzál már aludni igy reggel hogy fogsz felkelni korán a sulihoz? -
Hát ez valami csúcs közvetítés !!!!!!
Nonononon.. :)))) -
G_ArchAngel #74546 

-
porkesz #74545 Tudod mit MaSzKa takarodj innen a niggerbérenc kúrva anyádba!
Mindenkitől bocs a stílusért csak nem tudom miért kell neki folyamatosan ingerelnie a massasokat! -
vass17 #74544 Amilyen lassan ment, azt a 10mp-et már korábban is elveszíthette volna. Kicsit gyanus, hogy ilyen hirtelen, ennyire lelassult.. -
lesz mit töröltetni fia-nak -
ha téged ha nem érdekel akkor húzz el innen
-
kár glockra haragudni mert segitett hamiltonnak, és massának hány segitsége volt? pl vettel -
csak nektek
utolsó karika
-
Masakari #74539 és ujra,elösször ezeket nemis néztem,csak miutan beszeltem haverral es felhivta ezekre a figyelmem..lehet ra furcsan nezni de felesleges,ez van.csak erdekes -
porkesz #74538 FAszért raksz ide ilyen szarokat? -
Masakari #74537 nem csak az utolsó körben esett durván:) hanem már az előtte lévő körben is durvan esett ezt is vedd figyelembe és akkor tudott tempót menni,nincs bajom azzal hogy hamilton nyert de tény hogy massa-nak jobban örülnék -
Mindent meglehet magyarázni. Ennyi erővel azis lehetett volna, hogy a Toyota azért nem hívta be, hogy Massának segítsen azzal az egy hellyel. Minden csapat tudta hogy mi a tét, bármi lehet.
De szvsz fölösleges a magyarázat, Hamilton bajnok és kész. -
lehet a toyotának és glock-nak a ron dennis 1 kis gyorsegélyt utalt az utolsó körban :D -
http://www.youtube.com/results?search_query=hamilton&search_sort=video_date_uploaded