FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merk kb. így lenne korrekt a dolog. Anno MSt fél mm miatt meszelték el egy futam után. Ez a szárny meg minden, csak nem fix ...
A medve nem játék.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
A medve nem játék.
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Viszont a meghajló szárnyakról nem nagyon láttam eszmefuttatást a Mekisektõl? Ez most szabályos? Csak mert ott tartunk, hogy ha a Ferrarin már nem úgy áll egy csavar ahogy kéne akkor egybõl kötözködnek. (ezzel most utalva arra, hogy a múltkor már majdnem a tükrökért is bepanaszolták õket meg még 1-2 csapatot) És a felvételen jól látszik, hogy bizony nem kicsit hajlanak azok a légterelõk.
Holnapi reményem:
1. Massa
2. Kimi
3. Hamilton
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Massa
utánna mind1 örülnék a 2 BMW-nek!
Kimi
Alonso
Hamilton
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
2.Massa
3.Alonso
4.Hamilton
5.Kimi
az elsõ poén lenne :)
What about the forests?
Massa
Hamilton
és innen mindegy :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Meki verhetetlen a 3. edzésen is ! Hol a ferka? még mindig altat?
Pff az ienek mint te szoktak nagyon pofára esni:D
1 mpvel jobbak a Ferkák, mert ugy fog kijönni a + fél mps elõny, no para:)
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
MEnnyire igaza volt:DDDD Ezen nagyot röhögtem:DDD
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Alonso:D
Hamilton
Massa
Kimi
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Hát ha ez így van , akkor nagyon elkeni mindenki száját holnap:)
What about the forests?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

What about the forests?
Felipe Massa indulhat az élrõl a vasárnapi Spanyol Nagydíjon, miután a szombati idõmérõ edzésen három századmásodperccel gyorsabbnak bizonyult a hazaiakk kedvencénél, Fernando Alonsónál. Raikkönen harmadik, Hamilton negyedik lett.
Szegény ispánok<#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ez a Hamilton gyerek engem egyre jobban idegesít.