FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ok, de akkor a Ferrarinál is lazán engedjék vissza azt a bizonyos padlólemezt, és akkor ismét meg lesz az 1 mp.

Merk kb. így lenne korrekt a dolog. Anno MSt fél mm miatt meszelték el egy futam után. Ez a szárny meg minden, csak nem fix ...

A medve nem játék.

Count Adyn
Jah, ha eltud menni hamar akkor jó esélye van, de egyébként komoly gondjai lesznek ha massa diktálja a tempót.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Nem, én ha felhõs az ég, nem állítom hogy vihar lesz:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
De én ezektõl függetlenül Hamiltonra figyelnék, Kimi esetében minden kép mer õ ott le fogja mosni a pályáról a finnt az 1. kanyarban, és még Alonso nyakára is ráeshet a többirõl nem is beszélve.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BaliBoy
Hát persze. Mert most a Mekirõl van szó. Szerintem meg az volt szánalmas amikor a Ferrari szárnyai miatt sírtak. Ja meg amikor a padló miatt, ja meg amikor a tükrök miatt... Azért remélem érzed a dolog visszáságát.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

INeedspeed
és ez a 30 ezred az már mázli kérdése szerintem az hangyaszarnyi se!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Istencsászár
Akkor Alonso mondhatja hogy ez nem Sport többé és milyen igaza lesz megint.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
0.030 lemaradás kb semmi... én erre számítottam. Holnap Alonso azt fogja megpróbálni hogy az elején elszakad és ha azt hozza mint teszten hogy 1. körben is olyan gyors mint 10.ben akkor felszedhet egy 10-15 seces elõnyt, és onnantól nehéz lesz megfogni, ugy mint tavaly.

INeedspeed
természetesen nem jött be a tipp,vagy te nállad mindig minden úgy van ahogy te akarod? ha azt akarod ne essen az esõ az nem is fog ugye?

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Count Adyn
Én kinézem belõlük.

Istencsászár
Már irtam, ha verseny után menni fog a sírás és az FIA is elkezd kutakodni ( nem mintha eddig nem tette volna meg, csak eddig szabályos ) akkor az FIA szánalmasabb mint valaha.

Count Adyn
Idõmerõ elõtt a mekisek tobzódtak, de aztán vmiért csend lett. Ugye?<#hehe>

INeedspeed
Szánalmas!!!!!!!!!!<#mf2><#smile>

INeedspeed
Jó ez a fórum....feszt Anti alonsó tagokból áll! 6ból 5-en rühellik!

Üdv. Nos, valóban úgy néz ki, h rugalmas szárnyakkal állunk szemben a McLaren részérõl. És ha már itt tartunk, emlékezzetek rá, hogy 2006-ban a Ferrariról is leszereltették a maláj verseny után. Akkor a McLarenesek nagy zászlõvívõként tiltakoztak ellene, és most tessék......... És ha leszerelik, akkor ott lesz az a fél szekundum, amit a barcelonai teszten kimiék megtaláltak:-))) Holnap örülnék egy Ferrari 1-2.-nek, és Alonso ronthatna nagy idegeskedésében. Mondjuk esetleg egy BMW-vel összeakad. Juj, most meg kellett csípnem magam, hogy sikerüljön felébredni:-)
a.carkey
A szárnyakról holnap lesz szó. Szerintem a verseny elõtt óvnak majd a többiek, és leszereltetik a Ferkával (meg is lesz az 1 mp).

A medve nem játék.

leoon
nem tom, majd meglátom!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

kirol
Én nem is értem, hogy lettek most ilyen jók, amikor milyen szarok voltak pl. tavaly is.

Count Adyn
Hát a füstölést szvsz elfelejtheti mindenki az Rpm limit miatt.)

leoon
azért sztem az utóbbi években 1 jónéhányszor elfüstöltek a Mclarenek...

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

kirol
Elsõ kanyarban lezúzza valamilyik értelmes és kiesik. Ennyi.

HUNtalicska93
szép álom,hogy alonso utolsó lesz...csak nem jön be!

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

kirol
Az én holnapi reményem:

1. Massa
2. Hamilton
3. Raikkonen
...
22. Alonso

BaliBoy
ÓóóóYeah! Nagyon örülök, hogy Masszácska újra a pollban van. Végig olvasva a mai postokat azért remélem néhányotóknak nem fáj nagyon az arca az eséstõl. (sry. csak poénkodom, nem komolyan venn!)

Viszont a meghajló szárnyakról nem nagyon láttam eszmefuttatást a Mekisektõl? Ez most szabályos? Csak mert ott tartunk, hogy ha a Ferrarin már nem úgy áll egy csavar ahogy kéne akkor egybõl kötözködnek. (ezzel most utalva arra, hogy a múltkor már majdnem a tükrökért is bepanaszolták õket meg még 1-2 csapatot) És a felvételen jól látszik, hogy bizony nem kicsit hajlanak azok a légterelõk.

Holnapi reményem:
1. Massa
2. Kimi
3. Hamilton

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

leoon
Kimi
Massa
utánna mind1 örülnék a 2 BMW-nek!

Massa
Kimi
Alonso
Hamilton

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kit--Kat
Ennyi.... Ezt akartam én is....

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
az a fakezû jópár futamgyõzelmet aratott!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Jacek
Max ha kapna egy turbos autot a fakezu ingyen elo akkor lehetne ez az eredmeny:)

mflex
1.Ralf Schumaher
2.Massa
3.Alonso
4.Hamilton
5.Kimi

az elsõ poén lenne :)

What about the forests?

Punker
szerintem a legviccesebb ez lenne:

Massa
Hamilton
és innen mindegy :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

desigo
ez a sorrend tetszik ...
Kit--Kat
Meki verhetetlen a 3. edzésen is ! Hol a ferka? még mindig altat?
Pff az ienek mint te szoktak nagyon pofára esni:D
1 mpvel jobbak a Ferkák, mert ugy fog kijönni a + fél mps elõny, no para:)

<#hehe><#hehe><#hehe>
MEnnyire igaza volt:DDDD Ezen nagyot röhögtem:DDD

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

HUNtalicska93
tippetek holnapra?
Alonso:D
Hamilton
Massa
Kimi

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

mflex
"vagy nehezebb az autója, és valami hihetetlent ment másodjára?"

Hát ha ez így van , akkor nagyon elkeni mindenki száját holnap:)

What about the forests?

bardocz
LOL :D
passatgt
hát elsõ kijövetelkor csak nem szívtak le a benzinbõl

Massa beleköpött a levesbe :DD, kérdés vajon Massa hibázott elõször, és ugyanúgy tankolták mint Alonsot, vagy nehezebb az autója, és valami hihetetlent ment másodjára? :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mflex
-Meddig baxakodsz még azzal a qrva tükörrel , már rég ki kelett volna mennem egy polt futni:DDDD

What about the forests?

mflex
Massa ünneprontó volt a Spanyol Nagydíj idõmérõjén

Felipe Massa indulhat az élrõl a vasárnapi Spanyol Nagydíjon, miután a szombati idõmérõ edzésen három századmásodperccel gyorsabbnak bizonyult a hazaiakk kedvencénél, Fernando Alonsónál. Raikkönen harmadik, Hamilton negyedik lett.

Szegény ispánok<#nevetes1>

What about the forests?

Shep
Hajrá DC!!!!!!!!!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gyocsika
Szép volt MASSA !!!! Holnap is õ nyer remélem.
De ez a Hamilton gyerek engem egyre jobban idegesít.

kirol
Na errõl van szó Massa!<#eljen>

Álmomban, mi?<#wave>

Count Adyn
A pálya poros felérõl? Akkor Massa visszaadhatja a szuperlicencét kb:D

Alonso úgyis megelõzi a rajtnál :P

grat Massának:P nagyot ment:)

Count Adyn
Jaja<#vigyor2>

mflex
Szoros lesz az biztos, rajtnál sok minden eldõl szerintem:)

What about the forests?

mflex
<#vigyor1> és az már nem semmi..

What about the forests?

passatgt
meki elég lassú célegynesbe
nem lesz ez hátrány elõzéskor oda-vissza?