Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
dehogy is :))
Nagyon félrenézel valamit. Én egyvalamit nézek,..hogy hogy megy a pályán. A többi nem érdekel, az hogy olyan dolgokon vagyok kénytelen néha vitázni, az azért van mert másokat viszont igen.
Ez természetes..ha az időmbe belefér vitázok.
Én ugye (vagy nem ugye, mindegy) tavaly Monaco óta csípem...ahogy tette az autót pusztán azért. ...és ez azóta sem változott.
Kevés versenyző vezetése tetszik enyire...talán Alonso stílusa közelíti meg...egyébként ez a stílus nem feltétlen eredményes, de nálam nem ezen múlik. Tetszik amit látok.
A bőrszínével élből nem foglalkozom, a myílatkozatokkal meg megint csak nem....a média mozgatása jóval összetettebb annál, hogy én az alapján ítéljek meg valakit. Szal én úgy gondolom, hogy a bőrszinével való foglalkozás a saját korlátaimmal, a médiaval való foglalkozás pedig a manipuláció lehetőségével szembesít.
Egyikre sincs szükségem.....ahogy az emberek zömének a 70'-s években sem volt...volt tv meg autó-motor.