182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
porkesz #74533 Ezzel is egyet értek! -
azé nézdd meg h elkezdett esni az utolsó körben...azé száraz KOPOTT gumikkal nem lehetett gyorsan menni rajta...ez van, megnyerte hamilton és kész. -
vass17 #74531 Van benne valami. Azért be kell látni, hogy jelenleg nincs igazi klasszis a mezőnyben (talán Alonso), persze így érdekesebb az évad, ami jó is:D
-
Aszem a pöcs az te vagy itt! -
Masakari #74529 két meghalás között klan gyak alatt irok szal bocsi a gyorsaságért és tömörségért,de Glockot lehetne kicsit furán nézni mert
-túl könnyen elengedte Hamiltont és Vettelt
-ő volt az első aki pacsizott Hamiltonnal
-3-4 körig az esőbe simán tartotta őket,és az utolsó előttibe is esett már rendesen,illetve az utolsó felén is simán tartotta őket,aztan hirtelen kb negyed kör alattm elbukott 12 mp-t.
mindenesetre érdekes,de ez van.sose tudjuk meg hogy vajon direkt volt-e.várjuk a következő évet ami nagyon nagyon érdekes lesz:) -
cargame #74528 EMBEREK GLOCK NEM HIBAS!!! ES EZT MONDOM UGY MINT HATALMAS MASSA DRUKKER!!! -
porkesz #74527 Így van! :) -
Glockot ne szidjátok!
Ő bekockáztatta és majdnem sikerült egy szép eredményt hoznia. Nem azért kockáztatott hogy Massa legyen a vb, hanem azért hogy ő legyen a 4-dik. Nem jött be.
Azt sem szabad elfelejteni amit a többiek irtak, ha nem kockáztat akkor kimegy cserél és máris Hamilton az 5-dik.
De ennek az egésznek semmi értelme..
Mondom én Ferrari drukker vagyok jó pár évce.. De nincs mese Hamilton a vb. Nyert megérdemelten mert aki ide eljut az megérdemli.
Ferrari a vb ez viszont igaz:D
-
msgreg #74525 Én csak annyit mondok így a végén:
A Ferrari mint csapat idén nagyon sokat hibázott (az a bizonyos 3ember nagyon hiányzik a csapatnak),de mégis megvan a csapat világbajnoki cím!
Jövőre elhozzuk mind2-t
Alonso lesz a legnagyobb ellenfél!
Forza Ferrari!
-
-
Nem neked írtam hanem az ilyeneknek: " 
Glock 
"
-
-
[{]mondom ,h nem szidoooooooom :DDDDDDDDD[/b] -
porkesz #74520 Azt meg hogy a szerencsét megérdemelte az egy kicsit túlzás!
Massanak fele annyi szerencsélye volt idén! -
Szabi1991 #74519
-
nyári gumival messze nem kell 90-el menni, hogy megcsússz... elég 30-al is -
jobb mint1pankráció PPV, mi? :D Vagy annyira azért nem? :D -
porkesz #74516 Szerintem nem kéne ilyen nagy arcúnak lenned mert a ferrari és massa surkolók azért többen vannak egy picivel!:)
-
Nem szidom, de sztem akkor is eldumálnak vele. -
beszarás vikt ez a futam na m1 grat Hamiltonak -
a ferrari világbajnok lett, az van -
-
Azt aláírom hogy a szerencsén mulott,de ezt megérdemelten kapta HAMILTON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
porkesz #74511 Ebben igazad van de azért azt se felejtsük el hogy amint elkezdett gokártozni azonnal felkarolta őt Ron! -
Istenem egyszer már megfogadtam nem írok, de MUSZÁJ!!!!! Aki szidja Glockot tegyen egy szívességet télen nyári gumival lehetőleg két anti Glock fan kanyarba,n tükörjégen, menjen már egymással szembe ne többel, csak 90-el Kösszi!!!!!(megoldódna az agyatlan hszek egy kisrésze).... -
Mindegy jó verseny volt. :)
Mindenkinek megvan a saját véleménye és nekem is.
Nem fikázok senkit de engem se fikázzanak! (Nem rád értem.) -
HAMILTON A VILÁGBAJNOIK IGENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Na ferrari+massa mi van? -
mscsscs #74507 az a lényeg hogy jól szórakoztunk de nagyon... jövőre meg lesz három világbajnok a mezőnyben meg még kettő (Alonsó meg valaki) aki még nyerhet... szóval jók a kilátások
-
Nem értem miért szídjátok Glockot ha kijön gumiért akkor meg simán 5. Hami lehet akkor el is engedi Vettelt... -
bizony :). -
Amúgy én úgy tudom hogy a Lewis család nem vólt túl pénzes!
Szóval ők nem úgy kezdték hogy milliomos család és befizeték a gyereket az F1-be!
Szerintem ebből is ered Hamilton stílusa mindenért meg kellet küzdenie! -
takarojd már innét te sikizo gyökér, írd be ezt a másik 5 nikked el is f@szgyerek -
msgreg #74503 Háát nemtom egy biztos,nemhiszem h annyi ideje van csajozni,h a pcd énekesével is van ideje összejönni,és az ilyen általában eléggé reklámszagú...persze lehet csak az irigység beszél belőlem:D
-
Tudom, de sirok a rohogestol:) -
:D Jol van na.. M?ajd megnyugszanak, ismered nem? Minden futam után ez van:D -
Na te egy nórmális szurkoló vagy!
Tiszteled a másik felet
-
Nah, mar gazdag is vagyok?!:) Tetszik ez a topic:) 
-
Az! Szarrá kopott száraz gumikon...
Kimire csóválta is a fejét valaki a Ferrarinál, nem láttam pontosan ki ... De ennél azért többet is tehette volna, én azt hittem kajak visszavesz és zavarja Hamilltont .... -
Nagy finálé volt :). Bár Ferrari fan vok, gratulálok Lewisnak. Már tavaly megnyerhette volna, most végre sikerült. Szegény Massa, remélem hamarosan összejön neki.
Glock-al biztos elfognak beszélgetni :DD. -
az volt a legszarabb amikor beadták h hogy örülnek a Ferrari boxba aztán hirtelen közlik velük h hát mégsem, na az a pillanat, meg Massa Papa arca mindent elárult...