FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
"vagy nehezebb az autója, és valami hihetetlent ment másodjára?"

Hát ha ez így van , akkor nagyon elkeni mindenki száját holnap😊

What about the forests?

bardocz
LOL 😄
passatgt
hát elsõ kijövetelkor csak nem szívtak le a benzinbõl

Massa beleköpött a levesbe 😄D, kérdés vajon Massa hibázott elõször, és ugyanúgy tankolták mint Alonsot, vagy nehezebb az autója, és valami hihetetlent ment másodjára? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mflex
-Meddig baxakodsz még azzal a qrva tükörrel , már rég ki kelett volna mennem egy polt futni😄DDD

What about the forests?

mflex
Massa ünneprontó volt a Spanyol Nagydíj idõmérõjén

Felipe Massa indulhat az élrõl a vasárnapi Spanyol Nagydíjon, miután a szombati idõmérõ edzésen három századmásodperccel gyorsabbnak bizonyult a hazaiakk kedvencénél, Fernando Alonsónál. Raikkönen harmadik, Hamilton negyedik lett.

Szegény ispánok<#nevetes1>

What about the forests?

Shep
Hajrá DC!!!!!!!!!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gyocsika
Szép volt MASSA !!!! Holnap is õ nyer remélem.
De ez a Hamilton gyerek engem egyre jobban idegesít.

kirol
Na errõl van szó Massa!<#eljen>

Álmomban, mi?<#wave>

Count Adyn
A pálya poros felérõl? Akkor Massa visszaadhatja a szuperlicencét kb😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Alonso úgyis megelõzi a rajtnál 😛

grat Massának😛 nagyot ment😊

Count Adyn
Jaja<#vigyor2>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mflex
Szoros lesz az biztos, rajtnál sok minden eldõl szerintem😊

What about the forests?

mflex
<#vigyor1> és az már nem semmi..

What about the forests?

passatgt
meki elég lassú célegynesbe
nem lesz ez hátrány elõzéskor oda-vissza?

De 300ad difi van 😄

HUNtalicska93
jó kis idõmérõ volt,de ez a benzines taktikázás nagyon idegesítõ,hogy a benyán múlik,hogy ki milyen taktikkal megy az idõmérõn,de télleg jó futam lesz holnap,remélem meki sikerrel😊

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Count Adyn
szóval vonjunk le következtetéseket a szabadedzésekbõl😊

mflex
hááát ez egy meddõ vita lenne, ugyhogy hagyjuk😊

What about the forests?

sharpshooter
jó futam lesz<#eljen><#eljen><#eljen>

lókukit van a ferrariban félmásodperc...

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Count Adyn
huuhh ez igen😄

desigo
grat Massa...
Punker
bakker ez nem volt gyenge 😊

remélem a befuó is ilyen lesz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Count Adyn
DC-nek nem igazán van vesztenivalója, versenyezhet amíg kedve van😊

desigo
Hajrá Coulthard 😊
Istencsászár
Ha Sumi maradni akart volna akkor maradt volna, de nem akart, DC meg még mindig szeret versenyezni és gyors is, és marad is.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Ráis fér mondjuk😄

mflex
Az lehet,de nem is úgy néz ki, mintha akarna is valamit😞

What about the forests?

Istencsászár
Kimit hergelik😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mflex
Na ezen kiakadtam ,amit ez a "gyulabá" mondott, hogy a multkori versenyen Coulthard bebizonyította,hogy még mindig a F1-be való...

Ha Sumi visszavonult ,akkor Coulthard-nak végképp semmi keresni valója ott...Sumi még most is simán az élmezõnyben lenne,sõt..

Na nem is folytatom tovább, mert ez egy baromság😞(((((((

What about the forests?

Count Adyn
Elvannak a srácok😄

Punker
kiöregedett, röviden tömören.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Hamilton 😄😄😄

desigo
Verseny van😊)))))
Istencsászár
Olyan jó ez az idõmérõ, nem arról van szó hogy ki a gyorsabb, hanem kinek van több vagy kevesebb benyája... <#levele><#levele><#levele>

Count Adyn
Na kiváncsi leszek ki mennyit tankolt

mflex
Tényleg borzalmas!
Megkozkáztatom az egyik lexarabb pilóta most a F1-ben...sajnos😞

What about the forests?

Istencsászár
Év végén ki fogják, semmi értelme h ott szerencsétlenkedjen, Trulli ott veri ahol tudja, és még Ralf sír hogy sablyák rá a kocsit jobban... szabták, erre még szarabb lett az elmult 4 hétben😄

mflex
Trulli ment egy 8-ik helyet, nem értem mi lehet Ralf-al?

Nem neki szurkolok, csak egyszerûen nevetséges már amit "mûvel"

Massa-nak grat...

What about the forests?

Istencsászár
Ennyit tud az a kocsi, meg szakadva se tudnak jobbat... sz@ar.

Count Adyn
Ja basszus nagyon szar😞
(erre akartam utalni, csörgött az ébresztõóra^^)

desigo
milyen már,hogy nem látjuk az órát?! grrrrr
mflex
Basszus ez Ralf annyira "gáz", hogy jobb lenne a kirúgnák már...

What about the forests?

Punker
Sato 😊

b-type
muha, a két Honda között egy ezred 😊))
Ezt mutogatták a csávók.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sharpshooter
én nem írtam ilyet, de tényleg perverz állat vagyok...
(ezt most elég durván befejezhetném, de annak ban lenne a vége...)

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

kirol
Nem, Spanyolhonban.

<#eljen>így van...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

mflex
Senki ne dögöljön meg,ellenben lássuk egy faxa versenyt gyerekek :-)

What about the forests?