• DanielGray
    Háááát gyerekek...ez nagyon "komoly" verseny volt.:)
    A Ferrári most aztán bakizott(és akkor nagyon finom voltam),mert ebből a "bakiból" aztán óriási baleset lehetett volna.Massa pedig teljesen szétesett "agyilag".
    Ugyan én évek óta McLaren szurkoló vagyok(ezáltal elfogult is,persze csak egy picit),de most tényleg rá férne a Fercsire egy utánképző.:) Emlékszem még Sennára,vagy Mansell úrra....és Schumi is
    agyban ott volt.Kimit akkor sem szerettem sőt...,mikor még a mekinél nyomta,mert hiányoltam az agresszivitást(pöcsörészés fél versenyen keresztül valaki mögött) és a profizmust belőle.A profizmus alatt azt értem,hogy a pályán kívül is profi sportember,nem pedig egy részeges tinédzser.Massa szerintem jó lesz,de azt hiszem még fejben fejlődnie kell,mert az nem ok,hogy a csapat hibái után,teljesen összeomlik valaki ennyire(profi sportoló).Csodálkoztam,hogy egyáltalán befejezte a versenyt,mert többet volt a füvön és a falon mint az aszfalton.Most aztán meg fogtok kövezni(főleg Kimi és Massa rajongók),de Nekem ez a meggyőződésem és a véleményem.Más..... A szervezés valami csodálatos volt...:) A "pöszörészés" iskolapéldája volt.:) Az a sebesség,ahogy kitolták az autókat,meg a partvissal való zsonglőrködés egyenesen könnyfakasztó volt.:)Ezt az idióta box-szabályt meg egyszer és mindenkorra törölni kellene...