FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiminek meg elég az S.C. utáni rajtjára gondolni,mert akkor lehet,hogy lélekben már valamelyik Pub-ban volt.

Ezt az egyet én sem értettem... Könnyebb dolga lett volna elõznie, hiszen pont utána leggyorsabb kört futott, de vagy 1 mp-cel Alonsonál, biztos hideg gumikon jobban ment, elõzési lehetõsége is akadhatott volna akár, ha nem marad le

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a.carkey
*Alonsot elkeni Hamilton

A medve nem játék.

a.carkey
Bírlak titeket (TaK): ott anyáztátok Kimit a szezon elején, hogy béna volt a teszteken és ezt kivetítettétek a szezonra is, ill. Massa "azisten", Alonso elkeni Hamiltont, stb.. Aztán Kimi nyert Ausztráliában, Alonso is nyert, és végre Massa is. Ezek után Kimi ismét egy fos lett. (Na ezt hívják ellendrukkerkedésnek ami itt megy és ez qurvára szánalmas!)

Eltelt 3 futam. Hamilton még nem tudott nyerni, Massa a többiekhez képest le van maradva, és jön 1 hónap szünet. Itt meg megy az Fernando és a Kimi fika (1 ide, 1 oda), holott Hamilton még nem is nyert.

Viszont tutira veszem, hogy mindenki magára fog találni, ahogy átjönnek Európába és tényleg kirajzolódnak az erõviszonyok, nem lesz ennyire kiegyenlített a szezon. Bár a Meki mindig überjó Barcelonában, ez lesz az elsõ pálya ahol tényleg ki fog jönni, hogy melyik autó igazán jó, mert az tény, hogy - bárki bármit is hadovál össze - a Ferrari gyors és nem hinném, hogy visszaesnének.

Barcelonában viszont vagy a Ferrari fogja lemosni a Mekit, vagy fordítva. Barcelona ugyanis pont ez a típusú pálya. Qurva gyors és hatalmas különbséggel lehet nyerni. Aztán ismét lehet gyártani a koncepciókat, hogy mi történt, és az éppen aktuális 2. menyire szar versenyzõ, meg béna, stb..

A medve nem játék.

leoon
Meglátjátok leszenk még ezek jobbak is(kimi, alo). Várjatok még 1-2 futamot.

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

INeedspeed
ugy van

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

otrosinka
azz, de én mégsenem írnám le õket, ki tudja mi van a háttérben....
gazat adok neked és mégsem.....
"Tették azt ami a dolguk,de semmi extra. ez inkább Ralfra igaz, végigmegy oszt csõ...

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Hogy az ember mit vár?Minimum,hogy "szakadjon" meg a pályán,ugy mint mondjuk egy MU labdarugo,és ne ugy mint egy hungarise labdakergetö.
Persze uj csapat,meg auto!?
Csak két dolog,2005 Imola,2005 Japán GP??!!
Alonso maga nyilatkozta,ha nem is azt,hogy lazsált,de azt,hogy nem vette eléggé komolyan ezt a futamot,nem volt kedve,nem találta a ritmust.
Kiminek meg elég az S.C. utáni rajtjára gondolni,mert akkor lehet,hogy lélekben már valamelyik Pub-ban volt.
Abszolut nem éreztem a tüzet,se a Finnben,se a Spanyolban az elmult három verseny alatt.Tették azt ami a dolguk,de semmi extra.
Mindketten tul könnyen adták meg magukat a sorsnak,mikor nem ment,és fogadták el az ajándékot mikor ment.
sharpshooter
igen, szerintem nagyon jók az erõviszonyok - a gond az, hogy a 3 VB-aspiráns (Massa, Kimi, Alonso) nem számolt az újonc erejével😊

de így izgalmasabb lesz

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

otrosinka
ja, ha lazsálnának akkor talán nem szereztek volna dobogót az idén sztem.........
nameg 3 verseny után "uj csapattal" mit várunk? el senem kezdõdött az idény rendesen.....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Count Adyn
Biztos bevan rúgva😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Persze, erre az évre vártak, na de azér most Kimirõl van szó elsõ sorban, biztos kitombolta magát a Mekinél hogy a Ferrarinál õ legyen a strátegi király?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DjDano
Hát szerintem meg baromságokat írt, Alonso és Kimi nagyon is tisztában van azzal hogy miért szerzõdtették õket... ez a lazsálás szöveg több mint nevetséges

Pedig általlában ebben a stilusban irok.
HuH! Te tudsz ilyeneket is?
Nem is tudom melyik évben olvastam utoljára tõled hasonló bölcs hsz-t...<#vigyor>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Vagy esetleg,Hamilton azért megy ilyen jol mert tehetséges?
Kimi is,és Alonso is ellazsálta a mult futamot.
Esküszöm,hogy az elmult évekböl indultak ki,és elhitték amit a sajto irt egész télen,hogy kettejük közül kerül ki a bajnok,most meg rá kellett jönniük,hogy az édeskevés lesz,ha csak az overált küldik ki maguk helyett.
Istencsászár
Luigi😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

INeedspeed
az autóval nincs baj azt megszokták a gumikat nem szokták még meg hamilton azért szokta meg mert õ nem szokott hozzá soha a michelinhez Xd

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

sharpshooter
Ahogy a versenyzõk saját nevüket ejtik...

(azért Oliver Panis-nál nagy kõ esett le a szívemrõl, hogy nem "angolosan" ejtik...😄)

sharpshooter
mondjuk ez korrekt, mert a spanyol még az utolsó futamon is többet csinált, mint amit elvárnék tõle😊

Istencsászár
Erõs értelmezési problémáid vannak a dolgokkal kapcsolatban, de nem akarom ujra leírni amit írtam, s magyarázni se, és flé keltésbe se ked er em érdekel😊)

Engem nagyon zavar hogy Kimi nem ugy teljesített az utobbi két futamon mint ahogy szokott vagy elvárható tõle.

leoon
Amúgy mindkettõ (kimi, alo) jó pilóta csak még 1 kicsit szokni kell a kocsit meg miegymás...Az már más tészta, hogy útálom Alo-t! 😄

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

sharpshooter
Akkor "Istencsászár-Totti" haverodnak szóljál be, mert Õ kezdte - de ugye az neked tetszett, mert Kimire nézve volt negatív a komment...

ahogy szoktad: LOL

INeedspeed
Ez nem a kimit fikázzuk tabu topic épp ez az itt f1 rõl kéne beszélni nem pedig alonso és raikkonen fanok közti harcról ez a baj......

leoon
Hehhe 😄 JA!!!

sharpshooter
értem, ez a "Kimit fikázhatjuk, de Alonso tabu" topic - akkor sorry...

INeedspeed
ne hari de nem értem hogy miért kavarod a szart..... azt a témát már lezártuk LOL

Kit--Kat
kárérte😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A spanyol pálya a célegyenes ráfordító kanyar elõtti sikánnal lett átépítve, tehát annyira nem radikális a változás.
sharpshooter
Tehát akkor a kis 2× VB sem ért az autókhoz, mert nem tudta úgy beállítani/megszokni/vezetni (kivánt válasz aláhúzandó), mint az újonc?

Istencsászár
Csak Kimi rí, nem Massa, tehát õ gyengébb ezzel azt akarta mondani😊

én ezt fordítva látom kvalifikáción jók és versenyen nem annyira, hát mindhárom Pole Ferkáé volt... Szóval nem értem. Inkább hasonlók mindkét esetben, de semmiképp sem gyengébbek kvalifikáción...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tudnátok mutatni egy képet ahol át van épitve a spanyol pálya?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

sharpshooter
szerintem vmi jó fordítás
1., szerinte nem jó gép
2., szerinte feltartották ezért nem tudott tiszta kört futni (ezt láttuk is a TVben - Fisico)

tehát elkellene dönteni, hogy feltartották vagy a gép nem jó...!?

M@TriX
én sem egészen..., hogy mi a problémája

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Count Adyn
Kimi egyelõre télleg olyan mintha minden verseny elõtt belõnék valami lónyugtatóval😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

M@TriX
szerintem csak elpuhultak 😉 reméljük azért magukra találnak majd

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
Amugy nem vicces hogy Alonso és Kimi is az autót okolja? akkor meg hogy a fenéba tudott Massa ennyivel nyerni, és hogyan tudta a lépést tartai Hamilton vele? ( Hamilton talán nyerhetett is volna, ha a McLaren nem taktikázza el neki a box kiállást, mer változtattak a gumi nyomáson és a szárnyakon is emiatt a középsõ etapban nagyon lemaradt... ).

Persze hogy a kocsira fogják, vannak olyan rutinosak már a szakmában, de nemkell mindent elhinni amit mondanak...

M@TriX
nem tetszhet mindegyik mindenkinek, de ha valamelyik valakinek tetszik az már valami.

Mert kivették átépités miatt a San Marino-i futamot.
M@TriX
jah ne is mond, szerintem is nagyon nagy lyukakat szúrtak be

október 21-én lesz az utolsó futam...

Igazábol mind kettö a hibás.A toyota mérnökeinek tudni kellett volna,hogy milyen auto passzol a pilotáikhoz,Ralfinak meg ott volt az egész téli teszt,hogy maga alá löje az autot,e helyett maga alá csinált.
A Toyotának mindig is érzéke volt hozzá,hogy olyan pilotákat válasszon,akik nem értenek az autohoz.
Ez alól talán Da Matta vaolt a kivétel,de ujonc pilota-ujonc csapat felállás eredménye nem lehetett más.
Kicsi el vannak csuszva a piloták szerzuödéseivel,mert most mikor jo esélyel ki kell rugniuk Ralfit,nincs senki,tapasztalattal rndelkezö értelmes pilota,aki felszabadulna,az év végén.
De egyetlen fiatal pilota tehetséget sem látni a Toyota körül,aki átvehetné a staféta botot.
Lehet hogy örülten hangzik,de a Toyotának egyetlen reménye:Schumacher,a bátty,ha meg tudnák nyerni maguknak!!
Punker
magyarázza már el nekem valaki miért van ennyi szünet az évad elején? vagy most nem lesz nagyobb szünet?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

sharpshooter
az elsõ jó csaj a bannerben, huááá!😄

sharpshooter
2007. január 1-tõl fél év telt el?

Hmmm, Massának hány év is kellett? 3?

Ugye magad sem hiszed,amit mondasz!
Mitõl lenne logikus azon okfejtés,ha fél év kevés volt arra,hogy kitapasztalja a ferkát,akkor az elkövetkezendõ másik fél év,már elég lesz rá....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

sharpshooter
Nekem ez a két mondata tetszett:

"Nem akartam kockáztatni, sem széthajtani az autómat, mivel ezzel a motorral kell részt venni a barcelonai versenyen is." - mintha elkezdett volna gondolkodni?😊

"Két autó és négy versenyzõ egy szinten van jelenleg, így érdekes lehet a verseny." - ezzel elismeri, hogy az újonc Hamilton a rutinosabb 3 pilóta szintjén van...

DjDano

Kimi nyilatkozta:

„Úgy vélem, hogy még mindig egy lépéssel a McLaren elõtt vagyunk, de észnél kell lennünk és továbbra is nagyon keményen kell dolgoznunk”- mondta Raikkönen, aki bízik benne, hogy a most következõ szünetben az autón elvégzett fejlesztések pontosan passzolnak majd a vezetési stílusához.

Egyértelmû, hogy az autót még nem sikerült rendesen belõni Kimi alá... Nem arról van itt szó hogy Kimi már nem a régi, motiválatlan, béna stb

leoon
Sztem meg szar a Toyota is, meg Ralf is! Mikor a BMW-nek jól ment(2-3-4 éve nem tom) akkor se tudott sokat alakítani, pedig akkor 'versenyben' voltak a ferrarival!