FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
(azért Oliver Panis-nál nagy kõ esett le a szívemrõl, hogy nem "angolosan" ejtik...:D)
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Engem nagyon zavar hogy Kimi nem ugy teljesített az utobbi két futamon mint ahogy szokott vagy elvárható tõle.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
ahogy szoktad: LOL
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
1., szerinte nem jó gép
2., szerinte feltartották ezért nem tudott tiszta kört futni (ezt láttuk is a TVben - Fisico)
tehát elkellene dönteni, hogy feltartották vagy a gép nem jó...!?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Persze hogy a kocsira fogják, vannak olyan rutinosak már a szakmában, de nemkell mindent elhinni amit mondanak...
október 21-én lesz az utolsó futam...
A Toyotának mindig is érzéke volt hozzá,hogy olyan pilotákat válasszon,akik nem értenek az autohoz.
Ez alól talán Da Matta vaolt a kivétel,de ujonc pilota-ujonc csapat felállás eredménye nem lehetett más.
Kicsi el vannak csuszva a piloták szerzuödéseivel,mert most mikor jo esélyel ki kell rugniuk Ralfit,nincs senki,tapasztalattal rndelkezö értelmes pilota,aki felszabadulna,az év végén.
De egyetlen fiatal pilota tehetséget sem látni a Toyota körül,aki átvehetné a staféta botot.
Lehet hogy örülten hangzik,de a Toyotának egyetlen reménye:Schumacher,a bátty,ha meg tudnák nyerni maguknak!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Hmmm, Massának hány év is kellett? 3?
Mitõl lenne logikus azon okfejtés,ha fél év kevés volt arra,hogy kitapasztalja a ferkát,akkor az elkövetkezendõ másik fél év,már elég lesz rá....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
"Nem akartam kockáztatni, sem széthajtani az autómat, mivel ezzel a motorral kell részt venni a barcelonai versenyen is." - mintha elkezdett volna gondolkodni?:)
"Két autó és négy versenyzõ egy szinten van jelenleg, így érdekes lehet a verseny." - ezzel elismeri, hogy az újonc Hamilton a rutinosabb 3 pilóta szintjén van...
Kimi nyilatkozta:
„Úgy vélem, hogy még mindig egy lépéssel a McLaren elõtt vagyunk, de észnél kell lennünk és továbbra is nagyon keményen kell dolgoznunk”- mondta Raikkönen, aki bízik benne, hogy a most következõ szünetben az autón elvégzett fejlesztések pontosan passzolnak majd a vezetési stílusához.
Egyértelmû, hogy az autót még nem sikerült rendesen belõni Kimi alá... Nem arról van itt szó hogy Kimi már nem a régi, motiválatlan, béna stb
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Maga alatt ássa el a dolgokatugyanis arra panaszkodik h az autó nem fekszik a stilusához.........nos hány éve van a toyonál? ha jól tudom 3 nos 3év alatt kénytelen volt stilust váltani.....hmz mig alonsó egy tesztidény alatt váltott autót és vezetési stilust is
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A medve nem játék.
nem hiszem, hogy nem volt nekik nyílvánvaló a bukás.
A legfrissebb értesülések szerint a Red Bull megtalálta a kémet, aki átadta a terveket Colin Kollesnek. Az önkéntes vagy megbízott besúgó maga is szabálysértést követett el.
Az idei esztendõben még tilos a kasztnik adás-vétele a Formula-1-ben. A Scuderia Toro Rosso biztos abban, hogy szabályos az autó, amelyet a Red Bull Technologies nevû cég tervezett, ahol Adrian Newey is dolgozik. A Malajziában lefoglalt terveket (amelyekbõl kiderül, hogy a Red Bull és a Toro Rosso azonos elemeket használ) azonban nem Red Bull Technologies-, hanem Red Bull Racing papírra nyomtatták ki.
A legfrissebb értesülések szerint a csapat megtalálta a "kémet" aki a titkos terveket átadta a Spyker fõnökének, Colin Kollesnek. Az érintett személynek vagy személyeknek súlyos jogi következményekkel kell számolniuk, ugyanis a tervek a Red Bull szellemi tulajdonát képezik.
Kolles állítása szerint nem õ bízta meg a "kémet", és a terveket postán kapta kézhez. Ez azért fontos, mert a perben az illegálisan megszerezett bizonyítékokat figyelmen kívül hagyják.
Christian Horner az autosport.com-nak elmondta: "Foglalkozunk az üggyel. Nem szabad félvállról venni ezt a témát."
Kolles sem lesz túl hosszú életû az F1ben... pitiáner ember.
Tube-s link
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type