Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Azért hívták ki őket ilyen közel egymáshoz, mert még safety car volt. Ha egy körrel később hívják ki Kimit, akkor már csak a sor végére tudott volna visszaállni, mert addigra már mindenki túl lett volna a boxkiállásán.
Én pártoltam a nyalók helyetti lámpát, és most is pártolom, de nem ilyen megoldásként.Annó volt itt róla szó, és leírtam szerintem hogy lenne korrekt, és hibamentes a dolog.(nem kell megint vitázni rajta)
A ferrari nem úgy oldotta meg, hanem még mindig ott van az ember a rendszerben(a pilótán kívül) aki hibázhat(aki most zöldet nyomott), tovább én a lámpák rendszerét is másképp képzelném. Szóval továbbra is a lámpa mellett vagyok, de nem úgy ahogy azt a ferrari megvalósította.
Palik ömlengése a sorompórol meg hát... A fénysorompó vs. "fizikai" sorompó dolog is nagyrészt a vezetői fegyelmen múlik, aki fegyelmezett(épeszű) az megáll a lámpára is, aki meg nem az kikerüli a fizikai akadályt is.Sajna gyakran látni ilyet. :-(